Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.794
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pomalo se radi...
Svaka čast, odličan model
Mali update sa par screenshotova iz Unitya vezano za rimsku utvrdu od ranije...
P.S. A pošto je Bug forum poznat po lošoj kompresiji slika, evo link za galeriju: https://www.dropbox.com/sh/t8zhqsmp1zx6em5/LWOkgUkwaD
Izgleda da su oni Banićevi WC-i pickin dim za ove vaše. Ko to financira?
Evo video sa prikazom pozadinskog enviromenta za onaj gore Rimski Kastel; sam kastel će sjedit na vrhu tog brda, a ovo u videu će biti pozadina (bitan je pogled sa vrha brda na Dunav u pozadini)
http://dd3d.hr/background-3d-environment-for-unity/
Berko, super ti je ovo, i tutorial baš dobro si osmislio kako ćeš to sve fake-ati.
A lokacija me podsječa na Erdut i staru tvrđu čiji je jedan kut odklizao 15m prema dolje :) (guglajte erdut)
Ukoliko ti curi na dnu, postavi plane u realflowu koji killaju vodeni mesh i particle vode.
Evo da i ja, kao početnik postavim jedan interijer :)
Na ovoj velicini slike, ko pravo!
(Osim malo prevelikog bumpa na parketu)

Malo dosade
Uh, ti si se našivao ovih šavova negdje.. haha
Malo dosade
Uh, ti si se našivao ovih šavova negdje.. haha
Ma, nije to ništa teško. Ti šavovi su duplikat od te lopte, malo je teško, ali se isplati .
Evo da se i ja ukljucim :)
Moj zadnji projekt - Samsung Galaxy S5 (Cinema4D, Native Physical Render)
Kompresija slika na forumu je prilično loša :) ali nema veze, da se pogledati.
Portfolio radova: http://3docean.net/user/tomislavn
evo da se i ja pridružim ekipi :)
crtam u Maya programu, radio sam neke animacije (jednostavne) i modele, svaka kritika dobrodošla :)
EDIT: skužio sam kak slike stavit (noob)
mitsubishi colt
rolex daytona
suplement
Atlas (lik iz portal igre)
Harley Davidson
ležaj
Inace crtam jasnu solidu i catia, ali manje nego u mayi, lakše mi je tu crtati i ispada stvarno lijepo.
Ima odličnih rendera ovdje na forumu
Sad mi je plan napraviti 3d modele nekih zagrebačkih znamenitosti tipa zagrebački tramvaj (original, ne ovi novi), crkva sv marka itd, samo da nadam dosta referentnih slika :)
Imam jos neke modele automobila pa cu probati naci vremena za render koji...taman sam novu pilu od kompa kupio prije par mjeseci, a nista novo nacrtao...sramota :)
Hvala svima na feedbacku :)
evo da se i ja pridružim ekipi :)
crtam u Maya programu, radio sam neke animacije (jednostavne) i modele, svaka kritika dobrodošla :)
EDIT: skužio sam kak slike stavit (noob)
mitsubishi colt
rolex daytona
suplement
Atlas (lik iz portal igre)
Harley Davidson
ležaj
6. slika D-REK
inace, odlicno
Bas me zanima, jel prodajete svoje modele? Gdje, kako ide?
Postavio sam sve one assete koje sam vam pokazao prije par sedmica na mjesto cisto da vidim da li cu biti zadovoljan sa njima i ovo je rezultat :D Napomena ovo je renderovani materijal nije in-engine.
Čisto jedan savjet; kad napraviš jedan objekt, odma napravi UV maping i texture; ušparat ćeš hrpu vremena tako.
Postavio sam sve one assete koje sam vam pokazao prije par sedmica na mjesto cisto da vidim da li cu biti zadovoljan sa njima i ovo je rezultat :D Napomena ovo je renderovani materijal nije in-engine.
Čisto jedan savjet; kad napraviš jedan objekt, odma napravi UV maping i texture; ušparat ćeš hrpu vremena tako.
Znam ali nikako da se natjeram da teksturisem :D Uglavnom sam do sada za potrebe fax-a koristio predefinisane materijale zbog brzine. Sada kada sam krenuo da modelujem za engine poceo sam da ucim i UV teksturisanje. Ali me nesto ne privlaci pravo da ti kazem sto je lose. U stanju sam sjediti i izmodelovati desetine asset-a i u tome uzivam ali cim sjednem teksturisati u Photoshop-u smorim se :(