Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.055.314
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo dvije krepane ribe.
Ovo je još WIP; moram složit još interijer ove razmrcvarene ribe i poštelat materijale do kraja...
Dobra,dobra koliko ima kila?
Ma, barem 30 kila! Prava mrcina! 5h sam ga vadio iz potoka!!
P.S. Evo i mali update; dorada interijera :)
Skokni do tržnice pa kupi ribu (neoćišćenu)
uzmi nož i proući malo detaljnije kako izgleda;)
btw, super model;)
Skokni do tržnice pa kupi ribu (neoćišćenu)
uzmi nož i proući malo detaljnije kako izgleda;)
btw, super model;)
Ma, ovo bude samo stilizirana i shematska ilustracija. Finalna slika neće tako izgledati (čak ne bude ni otvorena, nego će ovi organi biti samo naznačeni na "zatvorenoj" ribi; zato su dvije na slici)... ovo sam se ja malo zaigrao sa materijalima iz zafrkancije ;)
updejt:
http://www.facebook.com/v/325695507448795
do prvog demoa ne budem nista vise stavljao zbog ideje. kad zavrsim mozda budem i source dao. budem vidio.
evo malog rada, nekih 2o minuta, a ovu teksuturu od moje profilne slike sam stavio jer je ovo prvobitno namjenjeno za facebook, a sigurno znate da je tamo lako bit okrivljen za "skidanje s interneta"
evo malog rada, nekih 2o minuta, a ovu teksuturu od moje profilne slike sam stavio jer je ovo prvobitno namjenjeno za facebook, a sigurno znate da je tamo lako bit okrivljen za "skidanje s interneta"
Heh dobro, ovo ipak neće biti optuženo za krađu, maalko je da tako kažem, rudimentarno i minimalističko :)
Heh dobro, ovo ipak neće biti optuženo za krađu, maalko je da tako kažem, rudimentarno i minimalističko :)
ma nije bitna sadasnja kompozicija, od kockica se moze slozit bilo sta
Evo neš novo...
Malo mi vuče na pink floyd stil ... odlično.
Evo neš novo...
Malo mi vuče na pink floyd stil ... odlično.
Ne vidim sto tu vuce na PF, ali super je! Jos bi bilo bolje da nesto lebdece stavis u sredinu, nesto "sterilno" (metalnu ili kristalnu kuglu, ili tako nesto).
wip
Ovaj desni ladičar mi se čini malo predobuk osim ako je namjerno tako.
jedan moj projekt sobe s kojim sam se dugo igrao i prčkao (a još uvijek nisam ispravio preoštre rubove na prozorima) i držim da bih trebao maknuti ovaj crtež sa zida, druga fotka je trosistemski zvučnik, malo testiranja dof-a
u normalnoj rezi:
i da, c4d v 11.5, cinema render uz malo photoshopa
Ovaj desni ladičar mi se čini malo predobuk osim ako je namjerno tako.
Namjerno je tako, ipak su to ladice namjenjene za donji veš
EDIT: ipak sam ih malo povukao, bolje izgleda, tnx
vue +max + vray , jako malo tutorijala a tolko problema :D
skuzil sam par stvari pa se igram malo
Woa! Najs! Čini mi se mrvicu spaljen render (preeksponirano) ali super je!
Evo model na kojem radim zadnjih tjedan dana.
Poradi malo na sniegu, izgleda kao da se neko pos*o na krov;)
Drvena bačva
Čini mi se premala u odnosu na pristanište. Makar... teško je procijeniti ovako, možda sam u krivu. Jel to za igru modeliraš?