@borna mislim da bi trebao malo približit model jer ga slabo vidim i rendaj u perspective viewu.
uvijek se improtaju lowpoly modeli.
Ovo sam iskopo par postova ispred :) Gdje je mislim tebi bio upučen odgovor :)
Čitati malo!
uvijek se improtaju lowpoly modeli.
Ovo sam iskopo par postova ispred :) Gdje je mislim tebi bio upučen odgovor :)
Čitati malo!
Dal je ovako dobro?
Već bolje ;)
Dal je ovako dobro?
Već bolje ;)
msn
Dal je ovako dobro?
Samo malo nabaci bevel na rubove,izgleda kao da je od lego kockica,ali već sad je bolje nego zadnji put.
jos malo cackanja. sutra jos samo glava
Vidi se prijelaz dok si radio simetriju ;)
Inaće je OK
Inaće je OK
pa i treba se vidjeti kad je instanca drugi objekat,znaci nije jedan objekat u pitanju vec dva. nije simetrija vec zrcalo. ne koristim simetri dok ne zavrsim cijeli model. ovo je vise onako zbrush preseravanje, na lijevoj radis na desnoj strani ti se dogadja ono sto radis na lijevoj, na lijevoj strani radis pod wireom vidljivim, dok na desnoj strani imas preglednost cistu na mesh tako da odmah vidis kako sto trebas postaviti i urediti. xD
Inaće je OK
pa i treba se vidjeti kad je instanca drugi objekat,znaci nije jedan objekat u pitanju vec dva. nije simetrija vec zrcalo. ne koristim simetri dok ne zavrsim cijeli model. ovo je vise onako zbrush preseravanje, na lijevoj radis na desnoj strani ti se dogadja ono sto radis na lijevoj, na lijevoj strani radis pod wireom vidljivim, dok na desnoj strani imas preglednost cistu na mesh tako da odmah vidis kako sto trebas postaviti i urediti. xD
Aha :)
My bad. Mislio sam da si radio sa simetry :)
evo moj zadnji projekt,iskreno meni se nesvida previse ,ali klijent je odusevljen :D
http://j.imagehost.org/0857/kitchen-nc-red-black-whitepic.jpg
lowpoly gotov (oko 2 sata). e sad za dva dana moram formatirat cijeli disk, preorganizirat diskove i prostor na njima, moram si napravit 4 particije jer u zadnje vrijeme vidim da su mi sve potrebnije. :D
a onda u mudbox sa ovim. hf
edit:lol kanđe mu nisam napravio. haha. hebes mene glupog xD
lowpoly gotov (oko 2 sata). e sad za dva dana moram formatirat cijeli disk, preorganizirat diskove i prostor na njima, moram si napravit 4 particije jer u zadnje vrijeme vidim da su mi sve potrebnije. :D
Odlično je, bravo. Htio sam te pitati, kojom ti tehnikom radiš likove i odakle kreneš te koristiš li neku referencu koju ubaciš u plane u max ili sve iz glave?
Odlično je, bravo. Htio sam te pitati, kojom ti tehnikom radiš likove i odakle kreneš te koristiš li neku referencu koju ubaciš u plane u max ili sve iz glave?
ma ja sam ti stara skola.
aute modeliram iz boxa, a likove iz cilindra. xD
evo ljudi novog projekta...
na ovom kanim još malo poradit pa vas molim ako imate kakav savjet ili tako neš
pocni modelirat i vjezbat sa kucanskim namjestajem. legokockice su proslost u 3d dizajnu xD
De pukni wireframe ak nije bed, od tog ćeš radit i high poly jel?
Moglo bi bit kul :)
Evo moj novi model,u potpunosti je izrađen u Mudboxu 2011 model raptora je s neta,a ja sam ga sculptirao,obojao,i uredio u Gimpu(dodao sam pozadinu),evo imate i video što sam snimio unutar Mudboxa(Mudbox ima opciju snimanja ekrana,zaakon),slike nisu rendane nego su uslikane i obrađene u Gimpu,jednu sam ostavio samo s pozadinom,a jednoj sam stavio cartoon efekt,što se tiče modela raptora ima 300 k facesa,znači taj raptor je ovakav izgreban,zato jer je bio u borbi s drugim raptorom i borili su se za prevlast u čoporu,nakon što ga je pobijedio ostao je sav izgreban i sam u sredini šume,daleko od čopora,znam da nije nešto posebno ali eto moj prvi sculpt,ako imate kakve prijedloge i komentare slobodno recite
Video>
ma zapravo nista ;)
evo ljudi novog projekta...
na ovom kanim još malo poradit pa vas molim ako imate kakav savjet ili tako neš
pocni modelirat i vjezbat sa kucanskim namjestajem. legokockice su proslost u 3d dizajnu xD
evo ga
poslušao sam tvoj savjet
http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/snowspeeder/snowspeeder_01.php
Evo moj novi WIP nije ostalo još puno posla ali treba dodati još detalja malo sve dotjerati i gotovo,dotad je WIP,sve je model osim pozadine mora i neba,palme cvijeće,sve je model,ako ima ko kakav komentar ili prijedlog svakako ga prihvaćam jer želim da ispadne što realnije.
Uf koja grdosija od zgrade...
Model je manje više ok. Ali npr. ova tekstura drveta di se spaja sa teksturom kamena sigurno ne izgleda tako u stvarnosti, stavi neki bump na kamen itd isto ovaj kosi krov sa crijepom on bi trebao imat neku svoju konstrukciju i tako. Debljine materijala, konstrukcije, nacin na koji se oni spajaju i slicno treba primjetit i onda primjeniti na modelu. No to ces vjerojatno vec napravit kasnije, s obzirom da je ovo WIP.
E i fino da radis neku kucu, to uvijek mozda dobro ispasti.
koa je opcija bolja max ili design?
Evo moj novi WIP nije ostalo još puno posla ali treba dodati još detalja malo sve dotjerati i gotovo,dotad je WIP,sve je model osim pozadine mora i neba,palme cvijeće,sve je model,ako ima ko kakav komentar ili prijedlog svakako ga prihvaćam jer želim da ispadne što realnije.
aj ti dovrsi onaj glass tv ja se ovdje pojedoh cekajuci, kad ono vidim novi wip model nije los, ali daj dovrsi onaj glass tv vise