Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.109
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Evo par slikica sa kojima sam se malo igrao u PS-u. Dosadili su mi obični rendovi, pa sam se odlučio malo dodatno poigrati sa slikama nakon renda... Čist tolko da nebudu baš "obične"...
koberu, ja kad vidim tvoje radove, vise mi se ne modelira.... stvarno predobro.... pogotovo onaj ruined city
koberu, ja kad vidim tvoje radove, vise mi se ne modelira.... stvarno predobro.... pogotovo onaj ruined city
kod mene je to suprotno..

ma nisam prijavljen tamo lol.... neam sta pokazat :S
Evo par slikica sa kojima sam se malo igrao u PS-u. Dosadili su mi obični rendovi, pa sam se odlučio malo dodatno poigrati sa slikama nakon renda... Čist tolko da nebudu baš "obične"...
A ja kad vidim koberove radove zapitam se kaka je to tu njubara na forumu :D :P
Zezam se :)
Ha teško ćeš ti onda u 3du ako ti se nemodelira kad vidiš neki dobar rad :D
ako budeš uporan i ako budeš puno radio i vježbao,radit ćeš i ti takve modele,ako ne i bolje,btw. denise de baci koji
update nissana,nisi već dugo.

ako budeš uporan i ako budeš puno radio i vježbao,radit ćeš i ti takve modele,ako ne i bolje,btw. denise de baci koji
cek, a gdje sam ja napisao da mislim da je on to naucip preko noci? daj mi nadji taj dio :S, ja sam gore postom htio reci kako je dobar rad omG kako vi sve bukvalno shvacate

ni ja isto xD
Još bute morali pričekati :)
ni ja isto xD
Hej, kako nemate što pokazat??
Rabenbal ima ovu super animciju, zašto je ne bi tamo postavio i dobio još pohvala i savjeta? A Hambrle, pošto si tek počeo tamo možeš dobit odgovore na pitanja ako te nešto zanima od osoba koje se već jako dugo koriste Cinemom ili nekom drugim programom.
Kao registrirani korisnici možete pripomoć razvoju portala, možete dodavati vlastite tutorijale, pisati novosti, stavljati video clipove.
Ja vas pozivam da se pridružite 3dhr-u.
Hvala!
http://area.autodesk.com/siggraph
live-siggraph 2010
live-siggraph 2010
Kad smo već kod area onda bi svama podjelio ovu vijest http://area.autodesk.com/maxturns20
Sretan Rođendan 3Ds maxu
ni ja isto xD
Hej, kako nemate što pokazat??
Rabenbal ima ovu super animciju, zašto je ne bi tamo postavio i dobio još pohvala i savjeta? A Hambrle, pošto si tek počeo tamo možeš dobit odgovore na pitanja ako te nešto zanima od osoba koje se već jako dugo koriste Cinemom ili nekom drugim programom.
Kao registrirani korisnici možete pripomoć razvoju portala, možete dodavati vlastite tutorijale, pisati novosti, stavljati video clipove.
Ja vas pozivam da se pridružite 3dhr-u.
Hvala!
a ma neda mi se. imam face i od nedavno ovo. ne volim se bas siriti internetom, onda nista drugo necu stic. treba i zivjet malo :D
sto se tice pohvala, dobrodosle su ali dovoljne su mi i one od ovdje i sa fejsa. :D
ali iskreno, nemam bas sto pokazati. imam nekoliko modela u high poliju protosa i zergova, nesto auta i interijera za neke obitelji iz BiH a za te stvari sam vec dobio odavno pohvale u obliku novcanica. tutore, ovako ionako cu otvorit grupu na fejsu za to tako da ce mi to uz planinarenje biti dodatni hobi. jer imam par trikova za koje ljudi ne znaju i o kojima se ne rade tutori pa imam namjeru takve stvari podjeliti sa ljudima do kojih sam ja sam dosao od toga kako slozit jednostavnog transformera do ne koristenja pluginova za dobivanje nekih jacih efekata. :D
live-siggraph 2010
Kad smo već kod area onda bi svama podjelio ovu vijest http://area.autodesk.com/maxturns20
Sretan Rođendan 3Ds maxu
mi na fejsu vec smo odavno cestitali posto autodesk ima svoj profil gore sa proizvodima hehe :D

Igrajući LOTRO nikad nisam mogao kreirati točno onakvog lika kakvog sam zamislio, pa sam ga odlučio modelirati sam. Poligon po poligon.
Ghostara Ashvaraga :)
Zbrush/3ds Max
PS
Evo i veće slike:
http://img59.imageshack.us/img59/2525/ghostara.jpg
ma neda mi se. za sve sto trebam i zelim imam fejs
Pozdrav!!
Evo moj prvi model u sketchupu tj. kuća...
Stavio sam twilight render ali baš i neznam postavke namjestiti... modele preuzimam za prvi put preko warehousea :D Ovo je još u doradi i kad završi stavim opet :D
,sretno ti bilo u nastavku,i drago mi je što si nam se pridružio u prekrasnom svijetu 3d-a.

Hvala :D
Skinuo sam ih s warehousea za prvi put :D Texture neznam stavljati ali bih volio naučiti :D isto kao i refleksiju (ima neki tut?) I javim se s još kojim SS...
Modeli s warehouse-a imaju one loše sketchup-ove teksture.
a jel ima di skinuti takve objekte da ih mogu direktno u svoj projekt ubaciti?
sam modele radio,uostalom,tako se i radi,znači napraviš sve svoje modele,ubaciš u scenu,izrendaš i gotovo,onda je to prava stvar,a ne uzimat gotove modele i poslagat ih po sceni,to nije bit 3d-a,bit je da se potrudiš i da daš sve od sebe,e onda ćeš uspjet u ovom poslu,i da,nemoraš pisat hvala,nego samo klikni na gumb za to i gotovo.

Eh da dobro si me sjetio na gumb :D
Evo sad pokušavam napraviti tv (malo neproporcionalan ali ok za mene :D) sa stolom dole, ali mi ne izgleda nekako stvarno... možda nakon što render napravim? jel imate kakav savjet i/ili tutorial za te sjene i refleksije?
sam modele radio,uostalom,tako se i radi,znači napraviš sve svoje modele,ubaciš u scenu,izrendaš i gotovo,onda je to prava stvar,a ne uzimat gotove modele i poslagat ih po sceni,to nije bit 3d-a,bit je da se potrudiš i da daš sve od sebe,e onda ćeš uspjet u ovom poslu,i da,nemoraš pisat hvala,nego samo klikni na gumb za to i gotovo.
Heehe, što se mene tiče ako imam kakav gotov model (a ima ih hrpa u cinemi) onda si ga ubacim :) zaš ne :)
Samo je stvar što mi skoro niti jedan taj model neodgovara :D (ako radim nešto iz svoje mašte, jer u mojoj mašti ništa niej normalno :P)
A sad da idem surfat po netu neke modele nezz nečeg, jednostavnije mi je napravit sam jer sam ljen tražit po netu neke modele a 80% sam siguran da neću nać što mi treba :)
Tak da je ustvari 95% modeliranja i 5% korištenja gotovih modela :)