Ma našo na internetu i makno sve ,ostavio sam ruke,animiro ih i to je to...Ev pravim neku novu animaciju s tim!
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.341
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo,i ja sam nešto napravio.Znam da ima nedostataka,to ću sutra ispraviti i dodati ću još nešto(komoda).Ak bude mi se dalo možda i cijelu sobu.Radim u Mayi 2011,to mi je prvi ozbiljniji rad.Našao sam na lynda.com tutoriale i završio sam polygone,sutra krećem na NURBS-e.Slike su u HD 1080p.
EDIT: Ne budem završil.
Evo finalni render mokujina (pogodili ste :P).
Nije sve u detalje isto, ali ja sam i više nego zadovoljan s obzirom da mi je ovo prvi rad bez ikakve pomoći.
ovo je onaj iz tekena?
Nije sve u detalje isto, ali ja sam i više nego zadovoljan s obzirom da mi je ovo prvi rad bez ikakve pomoći.
ovo je onaj iz tekena?
http://img290.imageshack.us/img290/5272/mokujin4ns.jpg Da, Mokujin...
Evo nastavak robota,ali nešto mi tu fali,neznam šta,nema ono nešto,možda zbog malo detalja,a možda zbog toga što sam tek počeo u Mayi,molio bih prijedloge i komentare.
Naspram ovog krova zgrade na kojem stoje čine mi se jako jako mali...smanji malo texturu a ne da ovako zaadnu između kamenčića i nemogu van :D
vidim zeko, ti fino napredujes sa tom mayom.... i ja bih je rado probao, samo nemam toliko gb za skinut a tutova za cinemu i nema bas puno /angry

da bar imam 15 gb prometa :( imam 8 i to koristim sa sestrom pa 4 na 4, dakle 4 gb imam mjesecno, ode mi 1.3 gb na mayu... daj link na pm mozda ipak skinem....
Mrdni mu glavu i biti če bolje :D Dodaj mu rig, fino vježbaj, malo se zabavi sa reactorom, i bude bilo super
vidim zeko, ti fino napredujes sa tom mayom.... i ja bih je rado probao, samo nemam toliko gb za skinut a tutova za cinemu i nema bas puno /angry
Ako si početnik u Cinema-i onda odi na "C4D Cafe" i tamo je sve lijepo objašnjeno, od modelinga preko alata do animacija. Ne vidim smisao učenja po tutorialima jer svaki pojedini tut obuhvaća mali broj tehnika a i naučene tehnike je kasnije teže prenijet na vlastite projekte. Nakon početnog upoznavanja kreneš u projekt iz vlastite glave (sobe) , a ne preko tuta gdje je sve nacrtano od početka do kraja po čak i gdje trebaš kliknit što nema nikakve veze sa vlastitim projektom.
A ako nisi početnik onda moj post nema smisla a bogami ni tvoj jer ti onda ne trebaju nikakvi tutoriali.
btw. evo jednog rendera, objekt je iz moje kuće (sobe).
OMG odlicno! "lic lic" :D
Zakon :DD

preeeeeeeee
Heheheh zakon!!!!
Noge ti vire kiki :P...
Super je animacija i ideja, no nemoj zamjerit ako imam neke male primjedbe ovako kada crv kruži oko jabuke, malkoc je trom, znači dodaj malkoc više pokreta, znaći neka mu repić više rita. Ostalo je odlično
Hahaha...baš me fino nasmijala na kraju..
Izvrsno..
Bok, evo mene dugo nije bilo s radovima pa da stavim jedan stariji u novom ruhu. Istina da je više 2D nego 3D, no nema veze.
Dakle radi se o nadogradnji onih poza za yogu, točnije njih 28.
Poze su rađene u Poseru s modelima iz navedene aplikacije uz promjenjenu teksturu. Što se tiče pozadine, mali dio je rađen u Max-u (bilo mi je jednostavnije za izraditi), a veći dio u Corel PSPP u kojem sam na kraju sve i povezao.
Što se tiče gumba, znam da se ne uklapaju u cjelokupan izgleda, ali lik je htio da ostanu ti što su po default-u od iPhone-a.
također moram napomenuti kako se napisani tekst koji je na slici ne odnosi na pozu s slike

Mobitel je montaža radi što boljeg dojma