Ajoj dosad mi bio gušt gledati vas kako stavljate radove, a sada budu dvije slike radno okruženje, dvije radovi, pa ljudi božji jel to postala tema "Slike vašeg radnog okruženja" ili šta?
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.060.872
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogu samo sebe opravdat sto nema radova..ispiti
Znali itko ima li gdje blueprint velociraptora?
Gledam po netu a nigdje da nađem, trebao bi mi makar za pogled sa strane, za ostalo ću se snaći.
Znali itko ima li gdje blueprint velociraptora?
Gledam po netu a nigdje da nađem, trebao bi mi makar za pogled sa strane, za ostalo ću se snaći.
Mogu ti (možda) nabavit slike ako želiš, jel bi to bilo ok? Doduše leće na nekim fotoaparatima obično znaju dodati neželjene efekte pa će ti to više moći poslužiti kao referenca, ali ne bi trebao biti problem ako znaš dimenzije.
Bio bih ti zahvalan ako nabaviš.
Ako nemožeš zvat ću frenda da ga skicira, inače lik ima dara za crtanje pa ću skenirati.
Bio bih ti zahvalan ako nabaviš.
Ako nemožeš zvat ću frenda da ga skicira, inače lik ima dara za crtanje pa ću skenirati.
OK, budem pitao kolegu. Mislim da još nije prodao svoje Raptore, ako je, onda niš...

Počasti nas i ako nije za igru ;)
Mislio sam napraviti 2 modela, jedan za igru, a jedan high poly.
Nego jesam li ja jedini ostao u blenderu ovdje?
Ima li još koga?

kako exportat cinema model u after effects ili sketchup?
zna ko?

Jer tam primaju idiote,a ne intelektualce.
Davno sam probao maya-u i nesviđa mi se.
Blender mi je zakon.
BTW. Blender imam i na linuxu, a maya-u ne.

To je i meni problem,jer kad prijeđem na linux više neću moći koristiti Mayu! ;/

E sry ljudi, ali previše je spama u temi. Imate pp, mail-ove, itd,... za ovakve sitnice. Dajte stavljajte radove te komentirajte te radove.
Eh, neš mi bilo iskrslo, uglavnom, sad sam tek napravio prvi prolaz kroz zBrush tako da će ovo biti osnovni model na koji ću sad nabacit detalje isto u zBrushu pa onda kroz teksture to nabacit na ribicu. Btw, bit će dve ribice u akvariju, ova je ljuta ribica, ona želi van, a druga će bit neka flegma zbunjola (ak uspijem složit taj izraz lica...).
WIP
Imam jedan veliki problem u Mayi 2010,odem u render settings i pojavi mi se ova slika,nema nigdje stvari poput GI,AA,AO,itd.,pa mi slika(render) ispadne neka čudna sa crnom pozadinom,i izrenda mi samo selektiran objekt,molio bih pomoć,hitno,ima samo odabir rendera i koji god da stavim bude isto,prazno,gledao sam tutoriale i oni uvijek kad stisnu taj render settings ima sve ove stvari poput GI i AA,hitno mi je potrebna pomoć jer nemogu rendati,pogledajte kakav je prvi model samo crn(onaj sladoled),unaprijed hvala.
Imam jedan veliki problem u Mayi 2010,odem u render settings i pojavi mi se ova slika,nema nigdje stvari poput GI,AA,AO,itd.,pa mi slika(render) ispadne neka čudna sa crnom pozadinom,i izrenda mi samo selektiran objekt,molio bih pomoć,hitno,ima samo odabir rendera i koji god da stavim bude isto,prazno,gledao sam tutoriale i oni uvijek kad stisnu taj render settings ima sve ove stvari poput GI i AA,hitno mi je potrebna pomoć jer nemogu rendati,pogledajte kakav je prvi model samo crn(onaj sladoled),unaprijed hvala.
vidim ja da ti imas puno problema oko te maye, izgleda da ces se ti ipak vratit na blender? :P
probaj pronaci settingse od maye (.ini dokument mi se cini) i izbrisi ga...pa ce ti maya sve vratit na standardne postavke, a ako ne radi to onda reinstaliraj mayu.
kako exportat cinema model u after effects ili sketchup?
zna ko?
4ucker, s čime se ne slažeš na većini postova?
ne ide. zna neko?