Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.063.136
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaši 3D modeli

Pozz 3D ljudovi :D

Vrlo dobro radim u autocadu i zanima me dal mogu 3D ili 2D iz autocada prebaciti u neki alat u kojem vi radite odnosno koji je prikladan za početnika pa da radim efekte i slično. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Mozete li mi dati stranicu na privatnu poruku...mislim link gdje mogu da skinem 3ds max ...

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Zekida kaže...
To će biti stakleni TV ,znači ploča će se vidjeti unutra,vidjet ćete bit će dobro.

Da, vec si rekao da ce bit stakleni TV, zaboravih, sry. Dobro je, samo naprijed da vidimo mi taj finalni render; bit ce nesto od tebe ;)
15 godina
neaktivan
Al moram osmislit neki TV,neznam dal da napravim plazmu ili obični ''debeli'' TV,zato
molim savjete.
http://kristijan3d.webs.com/
17 godina
Zekida kaže...
Al moram osmislit neki TV,neznam dal da napravim plazmu ili obični ''debeli'' TV,zato
molim savjete.

po mojem mišljenju je bolji crt televizor, jer na ploči ima nekih povećih elemenata, koji nebi baš prirodno izgledali u plazmi ili lcd-u (eh sad, da, malo bubam napamet, jer nisam imao prilike rastaviti plazmu da vidim što se u njoj nalazi)

15 godina
neaktivan
i ja mislim da je crt bolji,pogotovo zbog oblika ploče i elemenata na njoj,ipak je ona od crt TV-a,znači
smislit ću neki crt TV i napraviti ga,ugradit neonke,malo scenu doradit i to je to.
15 godina
mac92 kaže...

Pozz 3D ljudovi :D

Vrlo dobro radim u autocadu i zanima me dal mogu 3D ili 2D iz autocada prebaciti u neki alat u kojem vi radite odnosno koji je prikladan za početnika pa da radim efekte i slično. 

Budući da je autocad autodeskov proizvod ti bi trebao moći exporati 3d model iz autocada u 3ds max ili mayu.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Bravo dečki, stvarno vam fino ispadaju modeli, thumbs up Osmijeh

Evo jedan novi interijer na kojem sam tek počeo raditi (nisam odustao od onog prvog; potkrovlja i njega radim još uvijek). Ova svijetla također sam samo provizorno stavio, nisam ih baš najbolje poredao, ali ću naravno Cool 

Google Sketchup 7 + iRender nXt (naravno fino podešen)

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 18:54 (Oly_E3).
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina

A koji je lakše za savladati?

16 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ah... Max je lakše svladat (srce mi se slama) PlačBelji se

http://silverwaveproduction.webs.com/
15 godina
mac92 kaže...

Počno sa 3ds maxom pa pređi na mayu.

15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
mac92 kaže...

A zašto nebi odmah na mayu ako bi radio u njoj?

Ako želi radit naučit će ga, jer je glupo naviknit se na maxov workflow i onda se prebacit na mayu gdje je sve drukčije...

www.denis.matemaksan.com
17 godina
neaktivan

Upravo to, odabereš jedan program i pereš samo u njemu. Isto ti je pocet koji god program, a kasnije neces se morat prebacivat i prilagođavati.

15 godina
Denis Ivankovic kaže...
mac92 kaže...

Ako želi radit naučit će ga, jer je glupo naviknit se na maxov workflow i onda se prebacit na mayu gdje je sve drukčije...

I ja već neko vrijeme koristim 3ds max sa vray. Ima li smisla prelaziti sada na mayu tj. isplati li se jer sam čuo da je maya moćnija pa želim preći na nju.

17 godina
neaktivan

Sta znaci mocnija. Sve ti je to manje više isto / slicno maya, max, cinema, lightwave. Ja bi se drzo jednog programa. Jer kad se ispraksiras do daske u jednom nema sta ne mozes napraviti.

15 godina
neaktivan
koji god da uzmeš nećeš pogriješiti,sve su to ultra moćni programi i razlike su jako sitne,ali ako ti odgovara maya pređi na nju i dobro,u
svakom od njih možeš kad se ispraksaš napraviti sve.
15 godina
Vaši 3D modeli

ok hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Manje više je dropship 98% gotov. Sada dok mi zavrse ispiti necu vjerojatno imat vremena ništa raditi ali vec se neki novi, malo veci, koncept kuha. Pa evo zadnji render dropshipa i grubi koncept iduceg projekta (nadam se da ce se na slici nesta vidjeti jer je import iz CADa).

15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
mac92 kaže...

I ja već neko vrijeme koristim 3ds max sa vray. Ima li smisla prelaziti sada na mayu tj. isplati li se jer sam čuo da je maya moćnija pa želim preći na nju.

Moja preporuka ti ej da neideš ako nemoraš :)

To što ti je netko reko da ej močnija ti neznači ništa, ako ti neznaš šta možeš u njoj a u maxu ne. Tj možeš sve samo ćeš  negdje anrpavit brže/sporije...

Tak da, drž se ti maxa!

www.denis.matemaksan.com
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Manje više je dropship 98% gotov. Sada dok mi zavrse ispiti necu vjerojatno imat vremena ništa raditi ali vec se neki novi, malo veci, koncept kuha. Pa evo zadnji render dropshipa i grubi koncept iduceg projekta (nadam se da ce se na slici nesta vidjeti jer je import iz CADa).

Odlično!!!! Stvarno je super...

Kako nalaziš samo mašte za tolike brodove stvarno super Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Berko kaže...

Evo update podmornice; za sad model ima cca 480 000 polygona. Još moram napraviti robotske ruke i zadnja dva thrustera, te još par sitnih detalja i to je onda više-manje to.

Fenomenalno :)

Nego, jel program koristis samo za zabavu ili i za posao ??

Svaka cast ! Smijeh

Apple iPhone 3GS 16GB
15 godina
protjeran

Gle, oba su dobra i profesionalna te nema razloga za prelazak... Ako šta neznaš samo pitaj... Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jesi to preko blueprinta ili napamet?

Ako je preko blueprinta, sa koje stranice to vadiš?

16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
mislav_01 kaže...

http://www.the-blueprints.com/blueprints/

http://silverwaveproduction.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 22:30 (Tinx).
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
mislav_01 kaže...

Odlično!!!! Stvarno je super...

Kako nalaziš samo mašte za tolike brodove stvarno super Namigiva

Hvala Osmijeh A ne znam ni sam, obozavam svemir, znanstvenu fantastiku i tome slicno, ideje nekako same dodju.

Nuclear kaže...
mislav_01 kaže...

Nije preko blueprinta, sve sam smislio sam, radio napamet iz glave, cesto naskiciram na papiru nešta npr.

17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ovaj 3ds max mi je prekompliciran. prebacujem se na cinema4d, kažu da je jednostavniji. ima li tko taj program?

i vi što stavljate modele(branimir, denis, zekida...) u kojem programu radite? pretpostavljam 3ds jer je najpopularniji.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

E ljudi nisam vidio da je tema premjestena u graficke programe, evo jedan wip radjen u sketchupu, ima jako dosta stvari za popraviti ali dosta za danas :) pozz!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo ga jedan wip od mene. Iako inače ne stavljam wip-ove, napravit ću iznimku zato što je ovaj 95% gotov. Moram još poraditi na tlu i vegetaciji, ostalo će ostati više manje kako je, uz eventualne manje preinake. Jedino me ta zemlja bode u oči, moram se snalaziti jer mi displacement stvara probleme pa ću vjerovatno kroz passeve rendat ali neš već budem izvukao. Za sada je tekstura na tlu bez displacementa, zato je tako "ravna".

Neće mi primiti sliku, evo link. (ako je malo mutna slika zumirajte ju)

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 3:24 (Minoza).
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Evo ga jedan wip od mene. Iako inače ne stavljam wip-ove, napravit ću iznimku zato što je ovaj 95% gotov. Moram još poraditi na tlu i vegetaciji, ostalo će ostati više manje kako je, uz eventualne manje preinake. Jedino me ta zemlja bode u oči, moram se snalaziti jer mi displacement stvara probleme pa ću vjerovatno kroz passeve rendat ali neš već budem izvukao. Za sada je tekstura na tlu bez displacementa, zato je tako "ravna".

Neće mi primiti sliku, evo link. (ako je malo mutna slika zumirajte ju)

Jebote... (sry na izrazu, ali nisam drugačije mogao izraziti svoje čuđenje modelom...)

Predobar je, svaka čast, ode tvoj post u moju arhivu... Namigiva

17 godina
neaktivan

Minoza odlican rad! Ubuduce vise WIPova zelimo Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice