Pozz 3D ljudovi :D
Vrlo dobro radim u autocadu i zanima me dal mogu 3D ili 2D iz autocada prebaciti u neki alat u kojem vi radite odnosno koji je prikladan za početnika pa da radim efekte i slično.
Vrlo dobro radim u autocadu i zanima me dal mogu 3D ili 2D iz autocada prebaciti u neki alat u kojem vi radite odnosno koji je prikladan za početnika pa da radim efekte i slično.
Mozete li mi dati stranicu na privatnu poruku...mislim link gdje mogu da skinem 3ds max ...
Da, vec si rekao da ce bit stakleni TV, zaboravih, sry. Dobro je, samo naprijed da vidimo mi taj finalni render; bit ce nesto od tebe ;)
po mojem mišljenju je bolji crt televizor, jer na ploči ima nekih povećih elemenata, koji nebi baš prirodno izgledali u plazmi ili lcd-u (eh sad, da, malo bubam napamet, jer nisam imao prilike rastaviti plazmu da vidim što se u njoj nalazi)
Budući da je autocad autodeskov proizvod ti bi trebao moći exporati 3d model iz autocada u 3ds max ili mayu.
Bravo dečki, stvarno vam fino ispadaju modeli, thumbs up
Evo jedan novi interijer na kojem sam tek počeo raditi (nisam odustao od onog prvog; potkrovlja i njega radim još uvijek). Ova svijetla također sam samo provizorno stavio, nisam ih baš najbolje poredao, ali ću naravno
Google Sketchup 7 + iRender nXt (naravno fino podešen)
A koji je lakše za savladati?
Ah... Max je lakše svladat (srce mi se slama)
Počno sa 3ds maxom pa pređi na mayu.
A zašto nebi odmah na mayu ako bi radio u njoj?
Ako želi radit naučit će ga, jer je glupo naviknit se na maxov workflow i onda se prebacit na mayu gdje je sve drukčije...
Upravo to, odabereš jedan program i pereš samo u njemu. Isto ti je pocet koji god program, a kasnije neces se morat prebacivat i prilagođavati.
Ako želi radit naučit će ga, jer je glupo naviknit se na maxov workflow i onda se prebacit na mayu gdje je sve drukčije...
I ja već neko vrijeme koristim 3ds max sa vray. Ima li smisla prelaziti sada na mayu tj. isplati li se jer sam čuo da je maya moćnija pa želim preći na nju.
Sta znaci mocnija. Sve ti je to manje više isto / slicno maya, max, cinema, lightwave. Ja bi se drzo jednog programa. Jer kad se ispraksiras do daske u jednom nema sta ne mozes napraviti.
ok hvala
I ja već neko vrijeme koristim 3ds max sa vray. Ima li smisla prelaziti sada na mayu tj. isplati li se jer sam čuo da je maya moćnija pa želim preći na nju.
Moja preporuka ti ej da neideš ako nemoraš :)
To što ti je netko reko da ej močnija ti neznači ništa, ako ti neznaš šta možeš u njoj a u maxu ne. Tj možeš sve samo ćeš negdje anrpavit brže/sporije...
Tak da, drž se ti maxa!
Manje više je dropship 98% gotov. Sada dok mi zavrse ispiti necu vjerojatno imat vremena ništa raditi ali vec se neki novi, malo veci, koncept kuha. Pa evo zadnji render dropshipa i grubi koncept iduceg projekta (nadam se da ce se na slici nesta vidjeti jer je import iz CADa).
Odlično!!!! Stvarno je super...
Kako nalaziš samo mašte za tolike brodove stvarno super
Evo update podmornice; za sad model ima cca 480 000 polygona. Još moram napraviti robotske ruke i zadnja dva thrustera, te još par sitnih detalja i to je onda više-manje to.
Fenomenalno :)
Nego, jel program koristis samo za zabavu ili i za posao ??
Svaka cast !
Gle, oba su dobra i profesionalna te nema razloga za prelazak... Ako šta neznaš samo pitaj...
Manje više je dropship 98% gotov. Sada dok mi zavrse ispiti necu vjerojatno imat vremena ništa raditi ali vec se neki novi, malo veci, koncept kuha. Pa evo zadnji render dropshipa i grubi koncept iduceg projekta (nadam se da ce se na slici nesta vidjeti jer je import iz CADa).
Jesi to preko blueprinta ili napamet?
Ako je preko blueprinta, sa koje stranice to vadiš?
Odlično!!!! Stvarno je super...
Kako nalaziš samo mašte za tolike brodove stvarno super
Hvala A ne znam ni sam, obozavam svemir, znanstvenu fantastiku i tome slicno, ideje nekako same dodju.
Nije preko blueprinta, sve sam smislio sam, radio napamet iz glave, cesto naskiciram na papiru nešta npr.
ovaj 3ds max mi je prekompliciran. prebacujem se na cinema4d, kažu da je jednostavniji. ima li tko taj program?
i vi što stavljate modele(branimir, denis, zekida...) u kojem programu radite? pretpostavljam 3ds jer je najpopularniji.
Evo ga jedan wip od mene. Iako inače ne stavljam wip-ove, napravit ću iznimku zato što je ovaj 95% gotov. Moram još poraditi na tlu i vegetaciji, ostalo će ostati više manje kako je, uz eventualne manje preinake. Jedino me ta zemlja bode u oči, moram se snalaziti jer mi displacement stvara probleme pa ću vjerovatno kroz passeve rendat ali neš već budem izvukao. Za sada je tekstura na tlu bez displacementa, zato je tako "ravna".
Neće mi primiti sliku, evo link. (ako je malo mutna slika zumirajte ju)
Evo ga jedan wip od mene. Iako inače ne stavljam wip-ove, napravit ću iznimku zato što je ovaj 95% gotov. Moram još poraditi na tlu i vegetaciji, ostalo će ostati više manje kako je, uz eventualne manje preinake. Jedino me ta zemlja bode u oči, moram se snalaziti jer mi displacement stvara probleme pa ću vjerovatno kroz passeve rendat ali neš već budem izvukao. Za sada je tekstura na tlu bez displacementa, zato je tako "ravna".
Neće mi primiti sliku, evo link. (ako je malo mutna slika zumirajte ju)
Jebote... (sry na izrazu, ali nisam drugačije mogao izraziti svoje čuđenje modelom...)
Predobar je, svaka čast, ode tvoj post u moju arhivu...
Minoza odlican rad! Ubuduce vise WIPova zelimo