Performanse-GPU ili CPU

poruka: 7
|
čitano: 3.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Performanse-GPU ili CPU

Zanima me dali je na slici koju sam uploadao normalan framerate za Mafia-u 2 za moju konfiguraciju?

Sve postavke u Mafia-i 2 su stavljene na maksimalne detalje, uključujući i AA i AF, i Phsyx je stavljen na High, kao i Ambient Oclussion.

Framerate je isti bez obzira dali imao uključen Vsync ili ne, isto kao i FRAPS bez obzira dali je uključen ili ne.

U samome gameplayu Mafia-e 2 igra dobro radi, ali povremeno se javljaju mala zastajkivanja.

S obzirom na grafičku koju imam mislio sam da ću dobiti veći framerate, pa mislim da možda procesor koči daljnji porast FPS-a ili sam u krivu?

Driveri su najnoviji, defaultne postavke su stavljene u Nvidia Control Panelu.

Dakle zanima me samo dali imam razloga za brigu ili je to normalan framerate pošto je Mafia 2 vrlo zahtjevna igra.

P.S. Dali možda postoji kakav patch za Mafia-u 2?

Bencmark Bencmark
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Performanse-GPU ili CPU

To je normalno, da. Ja imam slične rezultate na 1920x1080 u Mafij II. Isključi PhysX slobodno, ili ga stavi na stepenicu niže (Medium) i trebalo bi puno bolje raditi.

Ne bi dobio bitan porast perfomansi s promjenom procesora.

Vsync nema utjecaj na perfomanse (Osim ako je do igre grozno implementiran, pa ruši min fps kao npr. u Just Cause 2). Fraps isto ne utječe.

To je normalno da se javljaju zastajkivanja sa Physx-om na High.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Zanima me dali je na slici koju sam uploadao normalan framerate za Mafia-u 2 za moju konfiguraciju?

Sve postavke u Mafia-i 2 su stavljene na maksimalne detalje, uključujući i AA i AF, i Phsyx je stavljen na High, kao i Ambient Oclussion.

Framerate je isti bez obzira dali imao uključen Vsync ili ne, isto kao i FRAPS bez obzira dali je uključen ili ne.

U samome gameplayu Mafia-e 2 igra dobro radi, ali povremeno se javljaju mala zastajkivanja.

S obzirom na grafičku koju imam mislio sam da ću dobiti veći framerate, pa mislim da možda procesor koči daljnji porast FPS-a ili sam u krivu?

Driveri su najnoviji, defaultne postavke su stavljene u Nvidia Control Panelu.

Dakle zanima me samo dali imam razloga za brigu ili je to normalan framerate pošto je Mafia 2 vrlo zahtjevna igra.

P.S. Dali možda postoji kakav patch za Mafia-u 2?

postoji, instalira se automatski putem steama, a ako imas mozda piratsku igricu, vjerovatno se moze i manualno instalirati

Vrbaa'''
13 godina
Performanse-GPU ili CPU

A kako su onda oni dobili tako veliki FPS i to na duplo većoj rezoluciji od moje sa istom grafičkom kao i moja: http://www.hardwareheaven.com/reviews/1112/pg11/gainward-geforce-gtx-560-ti-phantom-2-graphics-card-review-mafia-2-physx.html

Možda zato jer Mafia-u 2 pokrenuli u DX 9?

Mislim da sam ja testirao u DX 11 ako ga Mafia 2 podržava pa mi je zato nizak framerate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Performanse-GPU ili CPU
mafia 2 nema podrsku za DX11
Vrbaa'''
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PCGamerX kaže...

A kako su onda oni dobili tako veliki FPS i to na duplo većoj rezoluciji od moje sa istom grafičkom kao i moja: http://www.hardwareheaven.com/reviews/1112/pg11/gainward-geforce-gtx-560-ti-phantom-2-graphics-card-review-mafia-2-physx.html

Mislim da sam ja testirao u DX 11 ako ga Mafia 2 podržava pa mi je zato nizak framerate?

Zato što su testirali in-game FRAPS-om, a ne ugrađenim benchmarkom.

Mafia II podrzava samo i jedino DX9. Lijep Pozdrav.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
13 godina
Ranko Kukumar kaže...
PCGamerX kaže...

Zato što su testirali in-game FRAPS-om, a ne ugrađenim benchmarkom.

Mafia II podrzava samo i jedino DX9. Lijep Pozdrav.

OK, hvala, znači normalan framerate za moju konfu. Već sam se uplašio :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice