NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 825.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Koji su najbolji i najstabilniji nv driveri?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Cek malo, ova poboljsanja za DirectX se odnose prakticki na sve GPU-e i igre koje koriste DX?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
lovac82 kaže...

Cek malo, ova poboljsanja za DirectX se odnose prakticki na sve GPU-e i igre koje koriste DX?

Ne praktički, nego na sve koje koriste DX11. Samo rezultati variraju od igre do igre.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina

Prijatelju kako to šljaka ?

14 godina
darijoman kaže...

Prijatelju kako to šljaka ?

Watch Dogs, novi Wolfenstein, ETS 2 sam isprobao. Sve OK radi.

13 godina
vrinho kaže...
Watch Dogs, novi Wolfenstein, ETS 2 sam isprobao. Sve OK radi.

BF3, BF4. Bez greške.

(Ne mogu usporediti da li je nešto bolje, nemam prijašnje podatke)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 0:46 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan

KONACNO

vise nemoram gasiti chrome, logitech mouse and keyboard software i Corsair Link da palim i gasim SLI i ostale izmjene.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam posljednju verziju drivera instaliranu i sad dok gleda video na youtube-u događaju mi se ove stvari sa slikom kao na slici ili slika naglo ubrzava. Grafa pod mojpc

0 0 hvala 0
13 godina
sebnov kaže...

Imam posljednju verziju drivera instaliranu i sad dok gleda video na youtube-u događaju mi se ove stvari sa slikom kao na slici ili slika naglo ubrzava. Grafa pod mojpc

Hmmm, počelo se događati s novim driverima??

Ja bi na tvom mjestu potpuno maknuo drivere i FlashPlayer i na novo instaliro.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan

Prije nisam to primjetio. Budem probao. I još dali je normalno dami Geforce experience preporuci ove postavke za AC4? Znam da je mozda zbog 19 incnog monitora kojeg trenutno koristim ali se mi ipak cine to prejake postavke za ovu grafu kad primjetim malo trzanje u igri

13 godina
neaktivan
sebnov kaže...

Prije nisam to primjetio. Budem probao. I još dali je normalno dami Geforce experience preporuci ove postavke za AC4? Znam da je mozda zbog 19 incnog monitora kojeg trenutno koristim ali se mi ipak cine to prejake postavke za ovu grafu kad primjetim malo trzanje u igri

znas kako je AC optimizovan,boli glava,sta god da stavis igra radi gotovo isto hah

BiH__Snowflake BF4
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
sebnov kaže...

Hmmm, počelo se događati s novim driverima??

Ja bi na tvom mjestu potpuno maknuo drivere i FlashPlayer i na novo instaliro.

Primjetio sam da se to događa samo u IE-u znaci vjerojatno je neki bug i nije nikakav problem sagrafom ili?

13 godina

http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-experience-2-1-released

Novi Geforce Experience.

Desktop Shadowplay, Mikrofon push-to-talk, FPS counter, podržana rezolucija 2560x1600, i napkon sređena audio sinkronizacija za Adobe Premiere (tj. piše Audio synchronization when editing with Adobe Premiere Pro is improved, tj, poboljšano, a ne ispravljeno, al i to je početak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

fraps nije dobio update vec 1-2 godine, bandicam je jos dobar, ali shadowplay je bolji :)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
14 godina

Ma joj, da ne mjerim temperature i usage u Afterburneru i slikam, pokraj Shadowplaya mi ne bi ni trebao. Al čuvam ga, trebat će kasnije za clockanje :)

13 godina
buljo781 kaže...

Ma joj, da ne mjerim temperature i usage u Afterburneru i slikam, pokraj Shadowplaya mi ne bi ni trebao. Al čuvam ga, trebat će kasnije za clockanje :)

Čini mi se da polako Shadowplay "krade" ideje od drugih, i moglo bi se dogoditi da nam Nvidijašima uskoro neće trebati nikakav drugi softver.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
buljo781 kaže...

Čini mi se da polako Shadowplay "krade" ideje od drugih, i moglo bi se dogoditi da nam Nvidijašima uskoro neće trebati nikakav drugi softver.

to nebi ni bilo loše, al opet bilo bi uredu da ostave opciju kaj sve očeš instalirat.

mrakky
16 godina

Pogledajte komentare na geforce.com portalu, izgleda da ce dodavati jos funkcija (CPU, GPU monitor itd) tako da prakticki uskoro necemo trebati MSI Afterburner, RTSS itd

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 23:10 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

tacno mi fali ovaj shadowplay,jucer BF3 igram avionom ubijem 12 pjesaka i plus bruku ostalih  vragova,zavrsim top jet top heli i killing machine i nista nisam snimio,slijedeca karta nvidia samo zbog shadowplaya :D

BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mersimh kaže...

tacno mi fali ovaj shadowplay,jucer BF3 igram avionom ubijem 12 pjesaka i plus bruku ostalih  vragova,zavrsim top jet top heli i killing machine i nista nisam snimio,slijedeca karta nvidia samo zbog shadowplaya :D

Pff, baš! A ja sam napravio kill streak od 200 jučer!

Nema videa, nema dokaza.

{#}

Nego, ne znam dal znaš, ali i Afterburner je uveo "shadowplay" ALI.... trebaš ga sam uključiti, što sam ja zaboravljao :(

16 godina

jos da dodaju sistemsko vrijeme u kut i ne treba mi uopce afterburner :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lovac82 kaže...

Pogledajte komentare na geforce.com portalu, izgleda da ce dodavati jos funkcija (CPU, GPU monitor itd) tako da prakticki uskoro necemo trebati MSI Afterburner, RTSS itd

Pfff samo čekam da to dođe, đenjđe Afterburner. Jel postoji neka jednostavna alternativa za overclock program, koji nema toliko funkcija nego samo OC? Čisto da ga pripremim kad opet updateaju Shadowplay

13 godina
buljo781 kaže...
Pfff samo čekam da to dođe, đenjđe Afterburner. Jel postoji neka jednostavna alternativa za overclock program, koji nema toliko funkcija nego samo OC? Čisto da ga pripremim kad opet updateaju Shadowplay

Da, Afterurner :)

Ne instaliraš RTSS i evo ti malen program zamo za overclock.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
mersimh kaže...

Pff, baš! A ja sam napravio kill streak od 200 jučer!

Nema videa, nema dokaza.

{#}

Nego, ne znam dal znaš, ali i Afterburner je uveo "shadowplay" ALI.... trebaš ga sam uključiti, što sam ja zaboravljao :(

Sto treba tocno ukljuciti? Pod "shadowplay" mislis da nece previse koristiti sistemse resurse tijekom snimanja bas kao nVidia Shadowplay?

13 godina
lovac82 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sto treba tocno ukljuciti? Pod "shadowplay" mislis da nece previse koristiti sistemse resurse tijekom snimanja bas kao nVidia Shadowplay?

Na žalost ne. Razgovarao sam s autorom, Nvidia ne žali javno objaviti kako izravno koristiti njihov hardver za kompresiju.

Mislio sam na način rada gdje ti stalno smina gameplay, a ti onda snimiš zadnjih XX minuta ako napraiš nešto dobro.

http://i.imgur.com/XOoS6SB.jpg

I jedna bolja stvar od Shadowplaya, možeš koristiti RAM, a ne disk!

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jeli on to po defaultu koristim RAM ili triba sam postavit? Ja tu opciju nisan naša.

13 godina
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jeli on to po defaultu koristim RAM ili triba sam postavit? Ja tu opciju nisan naša.

Imas najnoviji Afterburner?

Pogle link gore. Ja sam se igrao s opcijama, pa ne znam koje je po defaultu.

I kratki tutorial:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994486&sort=asc&view=flat

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imas najnoviji Afterburner?

Pogle link gore. Ja sam se igrao s opcijama, pa ne znam koje je po defaultu.

I kratki tutorial:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994486&sort=asc&view=flat

A to govoriš za Afterburner, krivo san pročita, mislija san da govoriš za Shadowplay.

13 godina
RePlaY kaže...
A to govoriš za Afterburner, krivo san pročita, mislija san da govoriš za Shadowplay.

Da {#}

Sorry na lažnoj nadi :)

Ali, pošto vidimo kak brzo Shadowplay napreduje, možda nam se i posreći!

14 godina

Ideja?
Driveri skinuti zadnji.
Laptop pod Moj PC. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice