Koji su najbolji i najstabilniji nv driveri?

Koji su najbolji i najstabilniji nv driveri?
Cek malo, ova poboljsanja za DirectX se odnose prakticki na sve GPU-e i igre koje koriste DX?
Cek malo, ova poboljsanja za DirectX se odnose prakticki na sve GPU-e i igre koje koriste DX?
Ne praktički, nego na sve koje koriste DX11. Samo rezultati variraju od igre do igre.
Watch Dogs, novi Wolfenstein, ETS 2 sam isprobao. Sve OK radi.
BF3, BF4. Bez greške.
(Ne mogu usporediti da li je nešto bolje, nemam prijašnje podatke)
KONACNO
vise nemoram gasiti chrome, logitech mouse and keyboard software i Corsair Link da palim i gasim SLI i ostale izmjene.
Imam posljednju verziju drivera instaliranu i sad dok gleda video na youtube-u događaju mi se ove stvari sa slikom kao na slici ili slika naglo ubrzava. Grafa pod mojpc
Hmmm, počelo se događati s novim driverima??
Ja bi na tvom mjestu potpuno maknuo drivere i FlashPlayer i na novo instaliro.
Prije nisam to primjetio. Budem probao. I još dali je normalno dami Geforce experience preporuci ove postavke za AC4? Znam da je mozda zbog 19 incnog monitora kojeg trenutno koristim ali se mi ipak cine to prejake postavke za ovu grafu kad primjetim malo trzanje u igri
znas kako je AC optimizovan,boli glava,sta god da stavis igra radi gotovo isto hah
Imam posljednju verziju drivera instaliranu i sad dok gleda video na youtube-u događaju mi se ove stvari sa slikom kao na slici ili slika naglo ubrzava. Grafa pod mojpc
Hmmm, počelo se događati s novim driverima??
Ja bi na tvom mjestu potpuno maknuo drivere i FlashPlayer i na novo instaliro.
Primjetio sam da se to događa samo u IE-u znaci vjerojatno je neki bug i nije nikakav problem sagrafom ili?
http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-experience-2-1-released
Novi Geforce Experience.
Desktop Shadowplay, Mikrofon push-to-talk, FPS counter, podržana rezolucija 2560x1600, i napkon sređena audio sinkronizacija za Adobe Premiere (tj. piše Audio synchronization when editing with Adobe Premiere Pro is improved, tj, poboljšano, a ne ispravljeno, al i to je početak :)
fraps nije dobio update vec 1-2 godine, bandicam je jos dobar, ali shadowplay je bolji :)
Ma joj, da ne mjerim temperature i usage u Afterburneru i slikam, pokraj Shadowplaya mi ne bi ni trebao. Al čuvam ga, trebat će kasnije za clockanje :)
Ma joj, da ne mjerim temperature i usage u Afterburneru i slikam, pokraj Shadowplaya mi ne bi ni trebao. Al čuvam ga, trebat će kasnije za clockanje :)
Čini mi se da polako Shadowplay "krade" ideje od drugih, i moglo bi se dogoditi da nam Nvidijašima uskoro neće trebati nikakav drugi softver.
Čini mi se da polako Shadowplay "krade" ideje od drugih, i moglo bi se dogoditi da nam Nvidijašima uskoro neće trebati nikakav drugi softver.
to nebi ni bilo loše, al opet bilo bi uredu da ostave opciju kaj sve očeš instalirat.
Pogledajte komentare na geforce.com portalu, izgleda da ce dodavati jos funkcija (CPU, GPU monitor itd) tako da prakticki uskoro necemo trebati MSI Afterburner, RTSS itd
tacno mi fali ovaj shadowplay,jucer BF3 igram avionom ubijem 12 pjesaka i plus bruku ostalih vragova,zavrsim top jet top heli i killing machine i nista nisam snimio,slijedeca karta nvidia samo zbog shadowplaya :D
tacno mi fali ovaj shadowplay,jucer BF3 igram avionom ubijem 12 pjesaka i plus bruku ostalih vragova,zavrsim top jet top heli i killing machine i nista nisam snimio,slijedeca karta nvidia samo zbog shadowplaya :D
Pff, baš! A ja sam napravio kill streak od 200 jučer!
Nema videa, nema dokaza.
Nego, ne znam dal znaš, ali i Afterburner je uveo "shadowplay" ALI.... trebaš ga sam uključiti, što sam ja zaboravljao :(
jos da dodaju sistemsko vrijeme u kut i ne treba mi uopce afterburner :)
Pogledajte komentare na geforce.com portalu, izgleda da ce dodavati jos funkcija (CPU, GPU monitor itd) tako da prakticki uskoro necemo trebati MSI Afterburner, RTSS itd
Pfff samo čekam da to dođe, đenjđe Afterburner. Jel postoji neka jednostavna alternativa za overclock program, koji nema toliko funkcija nego samo OC? Čisto da ga pripremim kad opet updateaju Shadowplay
Da, Afterurner :)
Ne instaliraš RTSS i evo ti malen program zamo za overclock.
Pff, baš! A ja sam napravio kill streak od 200 jučer!
Nema videa, nema dokaza.
Nego, ne znam dal znaš, ali i Afterburner je uveo "shadowplay" ALI.... trebaš ga sam uključiti, što sam ja zaboravljao :(
Sto treba tocno ukljuciti? Pod "shadowplay" mislis da nece previse koristiti sistemse resurse tijekom snimanja bas kao nVidia Shadowplay?
Sto treba tocno ukljuciti? Pod "shadowplay" mislis da nece previse koristiti sistemse resurse tijekom snimanja bas kao nVidia Shadowplay?
Na žalost ne. Razgovarao sam s autorom, Nvidia ne žali javno objaviti kako izravno koristiti njihov hardver za kompresiju.
Mislio sam na način rada gdje ti stalno smina gameplay, a ti onda snimiš zadnjih XX minuta ako napraiš nešto dobro.
http://i.imgur.com/XOoS6SB.jpg
I jedna bolja stvar od Shadowplaya, možeš koristiti RAM, a ne disk!
Jeli on to po defaultu koristim RAM ili triba sam postavit? Ja tu opciju nisan naša.
Jeli on to po defaultu koristim RAM ili triba sam postavit? Ja tu opciju nisan naša.
Imas najnoviji Afterburner?
Pogle link gore. Ja sam se igrao s opcijama, pa ne znam koje je po defaultu.
I kratki tutorial:
Imas najnoviji Afterburner?
Pogle link gore. Ja sam se igrao s opcijama, pa ne znam koje je po defaultu.
I kratki tutorial:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994486&sort=asc&view=flat
A to govoriš za Afterburner, krivo san pročita, mislija san da govoriš za Shadowplay.
Da
Sorry na lažnoj nadi :)
Ali, pošto vidimo kak brzo Shadowplay napreduje, možda nam se i posreći!