Imam problema s instaliranjem najnovijih atijevih drivera na moju grafičku inace powercolor ati radeon x1950 Pro, driveri su s bugovog dvda, i kad ih instaliram i restartam komp, slika je losa i sve (color quality 8-bita, reza je na 640xnesto)i kad stavim na 32bita i reza 1024x768 pita me hocu li spremit postavke, ja ih spremim a on ih vrati nazad na 8bita....Instaliram onda stare i sve je dobro, dali neko zna rjesenje a mislim da nije zato kaj je graficka stara jer u igrama jos uvijek mogu igrat na max postavkama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da probaš skinuti nove drivere sa ATI-jeve (AMD-ove) stranice....to bi trebalo riješiti problem... jer imao sam iskustva da su driveri koji su dolazili na BUG dvd-u bili.....da ne idem u detalje, nisu radili kako treba...?
Koji OS koristiš?
XP SP3
nisam siguran, al možda ovi novi driveri ne podržavaju tvoju grafičku karticu
Probaj ovo...mislim da bi trebalo riješiti problem:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
Skini ovaj prvi dio "Catalyst Software Suite" jer tu imaš sve!
Ovaj drugi link mi ne radi
Ovo drugo i nije bio link bila je greška...mislio sam samo napisati da skineš cijeli Catalyst pack (driver,Catalyst Control Center,...)
Isto se dogada, a nista hvala na pokusaju
Evo sta je meni nekad znalo pomoći. Prvo izbriši driver koji je trenutno instaliran.
Restartaj PC -> onda instaliraj nove drivere
Opet Restart -> slika ce vjerovatno biti opet na 8 bita. sada nemoj brisati drivere vec ih opet instaliraj.
i opet Restart -> ako ti budu opet 8 bitne boje namjesti na 32 bita. Ako nebude htjelo hebi ga - onda je negdje drugo problem.
Probaj sa ATI Omega driverima,meni je znalo upaliti da sve radi ok,kad sam imao na kompu ati grafiku.
E scorpio fala brate sve radi, admini može lock