Driver

poruka: 12
|
čitano: 1.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Driver

Imam problema s instaliranjem najnovijih atijevih drivera na moju grafičku inace powercolor ati radeon x1950 Pro, driveri su s bugovog dvda, i kad ih instaliram i restartam komp, slika je losa i sve (color quality 8-bita, reza je na 640xnesto)i kad stavim na 32bita i reza 1024x768 pita me hocu li spremit postavke, ja ih spremim a on ih vrati nazad na 8bita....Instaliram onda stare i sve je dobro, dali neko zna rjesenje a mislim da nije zato kaj je graficka stara jer u igrama jos uvijek mogu igrat na max postavkama.

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Driver

A da probaš skinuti nove drivere sa ATI-jeve (AMD-ove) stranice....to bi trebalo riješiti problem... jer imao sam iskustva da su driveri koji su dolazili na BUG dvd-u bili.....da ne idem u detalje, nisu radili kako treba...?
Koji OS koristiš?

16 godina
neaktivan
Driver

XP SP3

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
17 godina
Driver

nisam siguran, al možda ovi novi driveri ne podržavaju tvoju grafičku karticu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ovo...mislim da bi trebalo riješiti problem:

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

16 godina
neaktivan

Skini ovaj prvi dio "Catalyst Software Suite" jer tu imaš sve!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 16:00 (Gh0sT).
16 godina
neaktivan
Driver

Ovaj drugi link mi ne radi

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo drugo i nije bio link bila je greška...mislio sam samo napisati da skineš cijeli Catalyst pack (driver,Catalyst Control Center,...)

16 godina
neaktivan
Driver

Isto se dogada, a nista hvala na pokusaju

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driver

Evo sta je meni nekad znalo pomoći. Prvo izbriši driver koji je trenutno instaliran.

Restartaj PC -> onda instaliraj nove drivere

Opet Restart -> slika ce vjerovatno biti opet na 8 bita. sada nemoj brisati drivere vec ih opet instaliraj.

i opet Restart -> ako ti budu opet 8   bitne boje namjesti na 32 bita. Ako nebude htjelo hebi ga - onda je negdje drugo problem.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driver

Probaj sa ATI Omega driverima,meni je znalo upaliti da sve radi ok,kad sam imao na kompu ati grafiku.

pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driver

E scorpio fala brate sve radi, admini može lockCool

KeepItRock'n'Roll

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice