Ati 6950 cf stabilno u igrama?

poruka: 10
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi evo interesira me da li se što do sada riješilo u smislu greške sa driverima?Do prije npr. u bf3 nije bilo igrivo sa dvije 6950,pa me interesira da li se isplati sad uzeti još jednu za cf?

Skeptičan sam što se tiče cf-a pošto svi imaju neke probleme.

Ako netko ima može mi navest i performanse koliko su bolje od singlice hvala

(edit : molim ako je kako moguće da mi ne stavljate review od 2010 ili 2011 jer do tad su i bile istestirane,interesira me strikno novi test sa driverima kako radi u igrama hvala )

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 12:38 (BugUser).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni licno CFX radi odlicno u BF3(moram da kucnem od drvo, da se ne urekne, hehe).

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 18:02 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ati 6950 cf stabilno u igrama?
Leopard_st kaže...

Meni licno CFX radi odlicno u BF3(moram da kucnem od drvo, da se ne urekne, hehe).

molim te ako je ikako moguće da napraviš neke testove sa cf i singlicom tako da vidimo razliku,koju rez koristiš pri igranju i koliko ti vrti itd.. hvala

14 godina
neaktivan
BugUser kaže...
Leopard_st kaže...

molim te ako je ikako moguće da napraviš neke testove sa cf i singlicom tako da vidimo razliku,koju rez koristiš pri igranju i koliko ti vrti itd.. hvala

Mogu, samo moram da uhvatim vremena, mogu ti reci da druga karta dodaje oko 90-100% vise performansi u vecini igara.

Crysis Warhead mi je oko 90 fps, BF3 minimalac mi je oko 60 fps, metro 2033 se drzi prosjek oko 60 fps.

14 godina
neaktivan

pretpostavljam da igraš na 1080 p sve na max,ja osobno igram bf3 sa otključanim shaderima i cpu na 4.4 na mapi od 64p npr metro ultra settings rez 1080 p vrti min 36 max 65 i tako varira prosječno oko 50,razmišljam da li je isplativo kupovati još jednu ili pričekati sljedeću generaciju graf. ..pošto je neisplativo cijena nasprem dobivenih performansa,jedine performanse mi se sviđaju od gtx 690 {#},al za sad je to precijenjeno!Muči me to što je sve to marketing,oni uvijek naprave novu generaciju grafičkih kartica koje su uvijek 10-25% brže od prethodnih.Mslim da za sad mi dovoljno dobro radi,ako imaš volje molio bih te da staviš neki test razlike u igrama tipa kako si naveo gore bf3,crysis,crysis 2....hvala 

15 godina
neaktivan
BugUser kaže...

pretpostavljam da igraš na 1080 p sve na max,ja osobno igram bf3 sa otključanim shaderima i cpu na 4.4 na mapi od 64p npr metro ultra settings rez 1080 p vrti min 36 max 65 i tako varira prosječno oko 50,razmišljam da li je isplativo kupovati još jednu ili pričekati sljedeću generaciju graf. ..pošto je neisplativo cijena nasprem dobivenih performansa,jedine performanse mi se sviđaju od gtx 690 {#},al za sad je to precijenjeno!Muči me to što je sve to marketing,oni uvijek naprave novu generaciju grafičkih kartica koje su uvijek 10-25% brže od prethodnih.Mslim da za sad mi dovoljno dobro radi,ako imaš volje molio bih te da staviš neki test razlike u igrama tipa kako si naveo gore bf3,crysis,crysis 2....hvala 

Meni ništa ne šteka sa hd6950. Igram sve igre bez AA fps je i više nego zadovoljavajuć, u pojedinim igrama imam problema sa stutterom. Nije sve ni u fps, nove serije imaju manju potrošnju i nemaju problema sa navedenim. Imaš jako isplatljive amd mid pa i top grafe iz serije hd7*** i u shopovima i u oglasima stoga ja bih to pogledao na tvome mjestu! Nađeš jednu isplatljivu nereferentnu hd7970  u oglasima i miran si. 

14 godina
neaktivan

moj savjet da prodas tu i odes na 7870oc  / 7950 bit ces pre zadovoljan..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mp93 kaže...
BugUser kaže...

Meni ništa ne šteka sa hd6950. Igram sve igre bez AA fps je i više nego zadovoljavajuć, u pojedinim igrama imam problema sa stutterom. Nije sve ni u fps, nove serije imaju manju potrošnju i nemaju problema sa navedenim. Imaš jako isplatljive amd mid pa i top grafe iz serije hd7*** i u shopovima i u oglasima stoga ja bih to pogledao na tvome mjestu! Nađeš jednu isplatljivu nereferentnu hd7970  u oglasima i miran si. 

razmišljao sve igre mi rade zadovoljavajuće pa nisam ni nabrijan da kupim novu jer sam i naveo da je neispativo koliko novaca daješ a koliko dobiš,ipak ću pričekat novu generaciju jer za sad je još igrivo! svejedno može neki testovi od cf-a 

14 godina
neaktivan
BugUser kaže...

Stavim test, tj. odavno hocu da uradim recenziju, ali nikako da vrijeme uhvatim, sada imam produzeni vikend pa cu vjerovatno da napravim review, i tu ces moci da vidis sta te zanima.

14 godina

a jesi probao unlockat hd 6950 u hd 6970? dobio bi nešto fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice