AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.914.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
AMD Catalyst - Topic o Driverima

meni takodjer u batmenu novom sa 20fpsa skocilo na 60 fps-a ... 

takodjer u bf 4 imam oko 60fpsa

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima
Hvala na ideju. Stavio ciste drivere od amda bez logotipa firme laptopa - dell i zvijerski rastura. I primjetio sam da mi je turboboost bio iskopcan tako da je i to pomoglo kada sam ukopcao. Hvala
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
15 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Kad sam vidio novu stranicu prepao sam se {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zadnji beta driveri fxaju probleme U Arkham Originu sa AA, prije kad sam ga upalio imao sam dropove do 25 fps sada ne pada ispod 40.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

5 puta sam skinuo te nove. 3 puta je bilo po 77 MB, ostalo po 241MB.

I niejdan ne radi. Prvo ga zaustavi SmartScreen pa onda ne može se instalirati jer je oštećeno...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se jedva otvorila stranica, čini se da su pod velikim opterećenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa ovo je ludo više, svakih nekoliko dana novi driveri, jučer novi, danas novi, valjda će prestat s tim skoro svaki dan, al dobro, valjda ima poboljšanja moram probat.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Neki su kukali kad je bilo jednom mesečno, i pri tom napominjali kako Nvidija svaki čas ima neku novu betu (ili je barem ranije tako bilo). Sad je AMD prešao da radi kao oni, i dešava se isto na šta su se tada neki Nvidijini korisnici žalili: beskonačan broj beta u opticaju, svaka ima fix za neku igru, a za poslednje WHQL drivere se ne sećam kad su izašli.

Doduše, beta 7 bi trebalo da je približno ok, a 8 valjda ima samo jedan dodatni hotfix (za BF4 na Win8). 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Neki su kukali kad je bilo jednom mesečno, i pri tom napominjali kako Nvidija svaki čas ima neku novu betu (ili je barem ranije tako bilo). Sad je AMD prešao da radi kao oni, i dešava se isto na šta su se tada neki Nvidijini korisnici žalili: beskonačan broj beta u opticaju, svaka ima fix za neku igru, a za poslednje WHQL drivere se ne sećam kad su izašli.

Doduše, beta 7 bi trebalo da je približno ok, a 8 valjda ima samo jedan dodatni hotfix (za BF4 na Win8). 

pa meni je to cisto uredu s obzirom kakav sam korisnik{#}, ak su vec napravili neki fix pa dajte ljudima onda nek si ga skidaju ako zele! totalno podrzavam to!LP AMD samo tako{#}

||| Core™ inside |||
14 godina

Ne kažem ja da nije u redu, meni isto znači svaki fps u novijim igrama na što boljim postavkama, te da uredno rade, al baš svaki dan nešto novo, ubuduće mislim da neće biti potrebno jer ne vidim zašto bi bilo takvih problema da se svako malo neš izbacuje. Isto ko što su se žalili na bf4 betu pa su stalno updejtali igru da korisnicima radi bolje, što je super, ali ak su već plaćeni toliko nek srede u dvaput, a ne da izbacuju 8 verzija 13.11 drivera (ovo je sad iznimka zbog bf4).

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT kaže...

Ne kažem ja da nije u redu, meni isto znači svaki fps u novijim igrama na što boljim postavkama, te da uredno rade, al baš svaki dan nešto novo, ubuduće mislim da neće biti potrebno jer ne vidim zašto bi bilo takvih problema da se svako malo neš izbacuje. Isto ko što su se žalili na bf4 betu pa su stalno updejtali igru da korisnicima radi bolje, što je super, ali ak su već plaćeni toliko nek srede u dvaput, a ne da izbacuju 8 verzija 13.11 drivera (ovo je sad iznimka zbog bf4).

Pa imas stable drivere. Koristi njih.
Ako hoces stalno instalirat stavljaj si bete. Ocito ne znas razliku izmedu stable i beta. I ispod svake bete pise koji hotfix je napravljen, ako ti on ne treba onda preskocis tu betu i cekas onu u kojoj ces biti popravljeno ono sto tebi treba. Npr ja sam na sedmom beta driveru, jer ne igram BF4 i ne treba mi onaj popravak koji je rijesen u osmom. 

12 godina

Imam problem sa AMD driverima! Naime, kupio sam BF4 i kada hocu nakon instalacije da ga pokrenem izbaci kako imam instaliran 13.8v iako sam skinuo sa AMD strane i instalirao 13.9v(naravno, upustvo za instaliranje i deinstaliranje sam koristio iz teme http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/pocetnike-driveri-grafickih-kartica/14278.aspx , iako je bilo par BSOD) , dok 13.11_beta8 ne mogu niti instalirati zbog NSIS_Error. Hvala za bilo kakvu pomoc.

prije pokretanja BF4 prije pokretanja BF4
AMD CCC AMD CCC
greska za 13.9_beta8 greska za 13.9_beta8
skinuti pravi driveri skinuti pravi driveri
13.9v pocetak inst. 13.9v pocetak inst.
13.9v zavrsetak inst. 13.9v zavrsetak inst.
AMD sluzbena strana AMD sluzbena strana
log file str. 1 log file str. 1
log file str. 2 log file str. 2
log file str. 3 log file str. 3
log file str.4 log file str.4
log file str.5 log file str.5
gpu-z gpu-z
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije ti se dobro preuzeo taj novi beta driver. Meni je jučer tek iz 15og pokušaja uspjelo preuzeti ispravno.

Skini opet.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
191x7 kaže...

Nije ti se dobro preuzeo taj novi beta driver. Meni je jučer tek iz 15og pokušaja uspjelo preuzeti ispravno.

Skini opet.

12 puta i jos uvijek nista. Brojati cu 25.

17 godina
marionezi82 kaže...
191x7 kaže...

Skini opet.

Probaj skinuti Firefoxom, odnosno dodatkom DownThemAll za firefox. Meni je taj pokušaj proradio od prve.

15 godina
marionezi82 kaže...
191x7 kaže...

Skini opet.

meni iz prve preko chroma :S

12 godina
191x7 kaže...
marionezi82 kaže...
191x7 kaže...

Skini opet.

Probaj skinuti Firefoxom, odnosno dodatkom DownThemAll za firefox. Meni je taj pokušaj proradio od prve.

Ne pomaze ni Firefox!

14 godina

I kod mene bez problema prek Chrome-a prošlo ali ne radi mi dobro taj v8, uvijek se CCC sruši kod ulaska u Windows, ne može se pokrenuti nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

I kod mene bez problema prek Chrome-a prošlo ali ne radi mi dobro taj v8, uvijek se CCC sruši kod ulaska u Windows, ne može se pokrenuti nikako.

meni se nekako bf4 stalno rusi :/

14 godina
psihoroba kaže...
vrinho kaže...

meni se nekako bf4 stalno rusi :/

E vidiš kod mene jedna jako zanimljiva stvar u vezi toga, imam Revo Uninstaller i jedino prek komande Install with Revo Uninstaller mogu pokrenuti BF4 i to jedino od tamo di je igra instalirana, preko prečaca neće. Bez toga mi se igra sruši odmah čim se prozor podigne. Danas sam se zayebavao s tim puno i skužio onak slučajno, bezvezni problem koji mi se dogođa samo s ovom igrom.

12 godina

USpio sam instalirati 13.11_beta8, ali tek posto sam skinuo sa MS sajta .NET 4.5.1, i uklonio iz App direktorijuma Raptr i .NET 4.5. Za sada sve radi savrseno.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav, da li netko zna zadnju verziju aviva koja je imala podršku za x1000seriju grafa ,koji je to driver bio?. Google daje gluposti a na stranici od amd-a nema više ništa o tome.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach

0 0 hvala 0
17 godina
breader kaže...

Pozdrav, da li netko zna zadnju verziju aviva koja je imala podršku za x1000seriju grafa ,koji je to driver bio?. Google daje gluposti a na stranici od amd-a nema više ništa o tome.

10.2 Legacy.

11 godina
neaktivan
Zdravo svima, ja sam novi na ovom forumu i zelim da vas pitam nesto. Imam graficku kartu ATI RADEON 9600 SERIES i problem sa DRAJVERIMA.

Igrao sam San Andreas Multiplayer (SAMP) i SVE JE BILO ok posle nekog vremena Pocdelo mi je kociti.

Skino sam nove drajvere ali nevredi opet secka jednostavno ne znam koje drajvere trebam imate za ovu graficku i za GTA

da mi sve lepo ide kao pre ??.Molim vas ako znate sta treba recite jel se ja sa ovim MUCIM vec 3meseca nmg naci drajvere,

Hvala unapred, pozdrav.

0 2 hvala 0
15 godina
Spay kaže...
Zdravo svima, ja sam novi na ovom forumu i zelim da vas pitam nesto. Imam graficku kartu ATI RADEON 9600 SERIES i problem sa DRAJVERIMA.

Igrao sam San Andreas Multiplayer (SAMP) i SVE JE BILO ok posle nekog vremena Pocdelo mi je kociti.

Skino sam nove drajvere ali nevredi opet secka jednostavno ne znam koje drajvere trebam imate za ovu graficku i za GTA

da mi sve lepo ide kao pre ??.Molim vas ako znate sta treba recite jel se ja sa ovim MUCIM vec 3meseca nmg naci drajvere,

Hvala unapred, pozdrav.

koji windows?

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy1&os=Windows%20XP%20-%20Professional/Home&RenderOnServer=true         -- XP 

11 godina
protjeran

Ave .. Nedavno su mi windowsi 8.1 sami instalirali video drajver 13.152 , a sada mi samsungov updater softwera

nudi da instaliram drajver 13.151 i to u iznosu od 451 mb.

Windowsi su 64 bitni, i instalirani su samo drajveri, bez ikakvih catalista i dodatnih aplikacija, i sve radi odlično.

Neznam jel da kaj delam po ovom pitanju i da li bi kaj dobio sa instalacijom ovih 451 mb  ?...  

Frka me i da se kaj ne zbrlja jer npr 32 bitni drajveri nebi radili na 64 bitnim windowsima....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 16:19 (bunkermax).

1 0 hvala 0
16 godina
32 bitni programi i driveri rade na 64 bitnom sistemu samo ako je kontra onda ne rade znaci 64 bitni driveri i programi ne rade na 32 bitnom sistemu
Samobor je lepa varoš
15 godina

pozdrav,

Off topic: ovako ukratko, imam jedno pitanje. tj dilemu..

koliko je pametno mijenjati gtx 670 Power edition OC SLI kartice sa novim R9 290.?? Po performansama znam da r9 jedu malu djecu pred sobom,ali me zanima sto ce tice cross-firea??

Davno prije koristio sam hd 4970 u crossfire-u i nije mi se svidjelo skaliranje pa sam prešao na nvidiu.. e sad me zanima ako netko zna kako funkcioniraju novje ati-eve kartice u cross-u??

Hvala i sry za off topic

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 13:21 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zagy15061984 kaže...

pozdrav,

Off topic: ovako ukratko, imam jedno pitanje. tj dilemu..

koliko je pametno mijenjati gtx 670 Power edition OC SLI kartice sa novim R9 290.?? Po performansama znam da r9 jedu malu djecu pred sobom,ali me zanima sto ce tice cross-firea??

Davno prije koristio sam hd 4970 u crossfire-u i nije mi se svidjelo skaliranje pa sam prešao na nvidiu.. e sad me zanima ako netko zna kako funkcioniraju novje ati-eve kartice u cross-u??

Hvala i sry za off topic

Ma ja bi isao i na jednu r9 sasvim je dovoljno e sad za crossfire ako pare nisu problem slobodno...

I da samo za reze preko 3500x imas smisla 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 14:26 (psihoroba).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice