- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada bi trebali official 13.2 ili 13.3?
da skinem 13.1 ili 13.2(beta) drivere...??

Kada bi trebali official 13.2 ili 13.3?
Mene ovo isto zanima ?
Je li iko isprobao?
Večer svima. Imam problem s driverom za AMD Radeon 7670M. Našla sam ih par ali mi i dalje u device manageru pokazuje da drivera nema. Nego da mi radi standardna VGA grafička koja je prije kojih nekoliko restarta pisala Intelova. Zbunjola sam neko vrijeme. Kupljen je laptop i instalirala win7 ultimate, da bi na HP stranici pisalo da imaju drivere (za moj laptop) samo za win8. Ikakva pomoć oko drivera je dobro došla. Hvala.
Večer svima. Imam problem s driverom za AMD Radeon 7670M. Našla sam ih par ali mi i dalje u device manageru pokazuje da drivera nema. Nego da mi radi standardna VGA grafička koja je prije kojih nekoliko restarta pisala Intelova. Zbunjola sam neko vrijeme. Kupljen je laptop i instalirala win7 ultimate, da bi na HP stranici pisalo da imaju drivere (za moj laptop) samo za win8. Ikakva pomoć oko drivera je dobro došla. Hvala.
Jel imas ove drivere? 13.1
Nemam, tolko sam ih skidala da sad neznam ni dal da te brišem ili ostavim.
Nemam, tolko sam ih skidala da sad neznam ni dal da te brišem ili ostavim.
nemoj brisat
daj pogledaj u biosu koja je grafika postavljena, jer isto ko i PC, na nekim laptopima možeš mjenjat između one integrirane na proceosu i neke zasebne grafike
a onda pogledaj dalje drivere jel funkcioniraju
Je li iko isprobao?
ja cu sada pa javim utiske (bf3 i crysis 3)
Jel imal ko isti-slični problem, instaliral sam osmicu prije par dana, i nakon nekog vremena, na momente, ekran blinka tj desktop, tj ko da je neko monitor ištekal, imam zadnju verziju drivera (A10 5700-7660D) 13.1..
Na ploču mi je spojen HDMI s telkom i naravno DVI monitor, ištekal sam monitor i sad je sve ok... Mada sumnjam na drivere, al ne nalazim baš niš o tom problemu na netu... Inače dok sam bil na intelu nisam imal taj problem (isto win8) bilo integrirka, bilo Ati kartica, radilo je sve ok...
Jel imal ko isti-slični problem, instaliral sam osmicu prije par dana, i nakon nekog vremena, na momente, ekran blinka tj desktop, tj ko da je neko monitor ištekal, imam zadnju verziju drivera (A10 5700-7660D) 13.1..
Na ploču mi je spojen HDMI s telkom i naravno DVI monitor, ištekal sam monitor i sad je sve ok... Mada sumnjam na drivere, al ne nalazim baš niš o tom problemu na netu... Inače dok sam bil na intelu nisam imal taj problem (isto win8) bilo integrirka, bilo Ati kartica, radilo je sve ok...
vrati se fino na sedmicu
osmica je svejedno shiiit haha
vrati se fino na sedmicu
osmica je svejedno shiiit haha
Slazem se - dva puta instalirao 8 ali jednostavno neide...
Imal sam sedmicu, al čini mi se da AMDu više paše osmica
I tak se ja prešalatal nazad na osmicu
Zasad nema tog problema kaj sam naveo, ištekal i uštekal DVI kabeli i ok je, a bum probal i ove beta drivere stavit...
13.2 beta 7 radi odlicno, 7-12 FPS vise u igrici.
Win7 x64 ultimate
Imal sam sedmicu, al čini mi se da AMDu više paše osmica
I tak se ja prešalatal nazad na osmicu
Zasad nema tog problema kaj sam naveo, ištekal i uštekal DVI kabeli i ok je, a bum probal i ove beta drivere stavit...
Kako se privikavas na to sto nema starta ja to jednostavno nemogu prozvakati...
Evo baš s AMD-ovih stranica:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-3WINBetaDriver.aspx
Kako se privikavas na to sto nema starta ja to jednostavno nemogu prozvakati...
Vratil sam se na sedmicu, pa bumo vidli jel bu imsl tih problema..
Priviknul sam se odmah..
Evo baš s AMD-ovih stranica:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-3WINBetaDriver.aspx
Moram prijavit gresku za ovo drivere (barem kod mene) nakon sto sam ih instalirao u BTF 3 nakon sto me ubiju ili kad stisnem Caps Lock cijeli ekran se zacrni na trenutak kao da se restarta!
sto se tice crysis-a 3 i povecanje fps-a nista vidljivo ...jbg
PROMATRAC: Kako se privikavas na to sto nema starta ja to jednostavno nemogu prozvakati...
Offtopic; al skines program START 8 i eto ti start,s njim ubis i metro (i sve sto ima veze sa metro-om) i dobis windows 7 izgled u 8-ici.
Win 8 je puno optimiziraniji i stabilniji os od sedmice kojeg preporucujem svima naravno uz koristenje starta...
Sa 13.3 beta2 izgleda da ne rade OpenGL aplikacije. Jesam li jedini s tim problemom?
Ne radi ni FurMark ni Kombustor niti Heaven Benchmark kad se postavi na OpenGL.
PROMATRAC: Kako se privikavas na to sto nema starta ja to jednostavno nemogu prozvakati...
Offtopic; al skines program START 8 i eto ti start,s njim ubis i metro (i sve sto ima veze sa metro-om) i dobis windows 7 izgled u 8-ici.
Win 8 je puno optimiziraniji i stabilniji os od sedmice kojeg preporucujem svima naravno uz koristenje starta...
Ja sam si bio instalirao onaj programcic Start8 na Windowse 8 ali opet nije to to (bar za mene) ...
.
Sa 13.3 beta2 izgleda da ne rade OpenGL aplikacije. Jesam li jedini s tim problemom?
Evo i ja sam skinuo 13.3 beta2 i također mi nije radio OpenGL. Solucija je da skines ovaj file, i stavis ga u C:/Windows/system32 folder. Kod mene je to upalilo.
Evo i ja sam skinuo 13.3 beta2 i također mi nije radio OpenGL. Solucija je da skines ovaj file, i stavis ga u C:/Windows/system32 folder. Kod mene je to upalilo.
Ne funkcionira.
Šta forsiate beta drivere? Koristite zadnje oficijalne i ćao.
Zadnji oficijalni, meni na primjer, ne radi zero core, imam screen tearing kad oc-am karticu pa čak i na 5 mhz OC..... I definitivno lošije performanse naspram npr beta 7 drivera....
Neki igraju novi Tomb raider i Crysis 3 kojeg peglaju u beta driverima, a svaki fps je dobrodošao...