5850 Heaven Bench problem

poruka: 8
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav

Kada udem u heaven bench i ukljucim Wire Frame, sa F3 ukljucujem (bar bi trebao ukljuciti) i iskljucujem teslasiju ali ne vidim razliku (ni naj manju). Probao sam kod onih stepenica jer bi one  trebale biti ravne bez teslacije i "normalne" sa.

Na youtube-u se vidi ogromna razlika kad neki ljudi ukljucuju i iskljucuju. Zanima me jel ima jos koji program s kojim mogu istestirat teslaciju jer neznam jel to ne radi na grafi ili u heaven benchu.

Negdje sam vidio da jos netko ima isti problem sa 5850, pa ako netko nesto zna molio bih ga da kaze.

0 0 hvala 0
17 godina

Imas li instaliran dx11?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tj. dali si možda na windows xp-u ili visti kojoj nisi skinuo dx11 patch i na kojoj nemaš SP1 barem?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 1:30 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam windows 7 build 7100.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: 5850 Heaven Bench problem

koji ccc imaš ak je 9.12

vrati se na 9.10 pa onda porobaj

mozda je do drivera :) IMHO

17 godina
ShadoW kaže...

Jos uvijek nisi odgovorio koji direct x imas instaliran (mozete me sad razapet ako 7 dolazi odmah sa dx11, koliko ja znam ne dolazi)

ako nije instaliran dx11 onda ne mozes ni vrtit nista u njemu, tako ti je to - odes na net, skines dx11, instaliras i onda pokusaj ponovo

17 godina
Rhodin kaže...
ShadoW kaže...

Jos uvijek nisi odgovorio koji direct x imas instaliran (mozete me sad razapet ako 7 dolazi odmah sa dx11, koliko ja znam ne dolazi)

ako nije instaliran dx11 onda ne mozes ni vrtit nista u njemu, tako ti je to - odes na net, skines dx11, instaliras i onda pokusaj ponovo

hmm vjerovatno zbog rc verzije neradi. Skini si final edition build 7600

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
4mal kaže...

koji ccc imaš ak je 9.12

vrati se na 9.10 pa onda porobaj

mozda je do drivera :) IMHO

Je do drivera je. Hvala na pomoci rijesio sam. Sad imam Catalyst 9.10.(imao sam 9.12)

Rhodin kaže...
ShadoW kaže...

Da, win 7 dolazi sa DX11, bar je meni ; ))

Hyperion kaže...
Rhodin kaže...
ShadoW kaže...

hmm vjerovatno zbog rc verzije neradi. Skini si final edition build 7600

Bilo je do drivera, hvala na pomoci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 20:36 (ShadoW).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice