Poklon kupon Vipneta i Bug

poruka: 9
|
čitano: 1.648
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

znam da isto ima i tema u komentarima, ali pitat cu i ovdje da vise ociju vidi temu..;)

kad sam poslao broj kupona na onaj broj dobio sam ovu poruku

Postovani aktiviran vam je besplatni paket Mobile Surf 20 koji vrijedi 30 dana od datuma ukljucenja.

Po isteku paket ce biti naplacen  15 kn, Vas vip.

ako je besplatan zasto pise da ce biti naplacen, to je neka logicka varka ili sto?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Poklon kupon Vipneta i Bug
također mi nije jasno zasto to pise
17 godina
moderator
mdax kaže...
također mi nije jasno zasto to pise

Piše u FAQ-u. Ako si Vipme, dobit ćeš BESPLATNI paket odmah, ako si pretplatnik dobit ćeš BESPLATNI paket od početka idućeg obračunskog razdoblja. Pročitaj CIJELI FAQ! Ako ti i tada ne bude nešto jasno, u zadnjem pitanju su ti upute što ti je činiti u tom slučaju.

drpetric
16 godina
neaktivan

Ja nemogu aktivirati kod sa kupona jer piše da je bon nevažeći,pokušao sam više puta zvai VIP centar a oni kažu da nemogu ništa učiniti već da ja kupim drugi BUG.Toliko o besplatnom bonu!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma bug-ove poklone nema stvarno nikakog smisla komentirati,kao ni njihove nam..... igre.Mislim poklon bon 15kn surfanja,pa sta na to reci osim nasmijati se.A pogotovo vama koji pokusavate iskoristiti tako "velikodusne"  nagrade!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
vladar kaže...

Ma bug-ove poklone nema stvarno nikakog smisla komentirati,kao ni njihove nam..... igre.Mislim poklon bon 15kn surfanja,pa sta na to reci osim nasmijati se.A pogotovo vama koji pokusavate iskoristiti tako "velikodusne"  nagrade!

Bug košta 35 kuna, a kao poklon se dobije nešto što košta 15 kuna. Dakle gotovo polovicu "uloženog" novca. Ako ti se čini da ćeš s nekim drugim časopisom dobiti više - eto ti kiosk, pa navali.

drpetric
15 godina
drpetric kaže...

Bug košta 35 kuna, a kao poklon se dobije nešto što košta 15 kuna. Dakle gotovo polovicu "uloženog" novca. Ako ti se čini da ćeš s nekim drugim časopisom dobiti više - eto ti kiosk, pa navali.

Da! U potpunosti se slažem. Ako ima netko da recimo voli kupovat bug i to radi stalno i u njemu nađe ovakav poklončić to ok. Pogotovo jer onda ispada da je platio bug u po cijene.

15 godina
neaktivan
drpetric kaže...
vladar kaže...

Vjerujem da jako malo ljudi kupuje BUG zbog nekakvih bonova i dobitaka...to su čiste perverzije koje uglavnom kod mene završe u košu za smeće, ja BUG kupujem zbog vlastitog gušta da lijepo pročitam sve što me zanima od hardwarea, softwarea i igara, a +šta dobijemo DL-DVD s programčićima, filmićima i svim drugim stvarima je sasvim dovoljno...mislim da je autor ove teme malo pogriješio otvaranjem rasprave jer nemožeš od informatičkog časopisa očekivati nekakve poklone, pa ipak to dosta ljudi kupuje i kuda bi došli  novinari i informatičari koji rade za BUG kada bi šakom i kapom dijelili neke poklone za sve njihove čitatelje? Totalno bezvezna rasprava, BUG ima realnu cijenu uloženog i dobivenog, zato ga toliko i volimo, a poklonjenom konju se ne gleda u zube Smijeh

365 dana za kompom :)
15 godina
neaktivan

Meni je pisalo NIJE MOGUĆE AKTIVIRATI USLUGU jer mi firma plaća MOB Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice