Kritika

poruka: 10
|
čitano: 3.364
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kritika

Hej..evo me opet. Nakon 2 žuta kartona i dalje sam uporan:

Hoću u nekom od narednih BUG-ovih brojeva vidjeti i malo kritike! Npr..nešto što nevalja od hardwera il softfera (za razliku). Ma dajte nije sve tako bajno kao što se može pročitat u vašim brojevima. Ima i totalnog smeća! Pa dajte malo nas upozorite i na to. Nije svaka grafička vrlo dobra ili odlična, nije svaki monitor vrlo dobar ili odličan...pa ima valjda i smeća!? Naj matične. Naj procesori. Dajte malo i kritike! Najšugaviji monitori..? Ha? Odnos cijena između naših prodavčkih kuća? Odnos cijena, usluga i POKRIVENOST pružatelja adsl usluga?

Ok..kužim ja vaše obveze prema sponzorima, al valjda i mi čitatelji se tu nešto...hm? (ili ipak ne?) Starite..i ponavljate se..

A kako mi je tek zadovoljstvo vidjet na našem vodećem časopisu i stranicama ono:

Stranice su trenutno nedostupne.

Molimo navratite za nekoliko minuta. Kao i U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal;').
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani).
Alternativno ga možete izbrisati i kopirati kao čisti tekst.

Dajte se uozbiljiteuklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani) ne radi..

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kritika
marko_nvk kaže...

Hoću u nekom od narednih BUG-ovih brojeva vidjeti i malo kritike! Npr..nešto što nevalja od hardwera il softfera (za razliku). Ma dajte nije sve tako bajno kao što se može pročitat u vašim brojevima. Ima i totalnog smeća! Pa dajte malo nas upozorite i na to. Nije svaka grafička vrlo dobra ili odlična, nije svaki monitor vrlo dobar ili odličan...pa ima valjda i smeća!? Naj matične. Naj procesori. Dajte malo i kritike! Najšugaviji monitori..? Ha? Odnos cijena između naših prodavčkih kuća? Odnos cijena, usluga i POKRIVENOST pružatelja adsl usluga?

Ok..kužim ja vaše obveze prema sponzorima, al valjda i mi čitatelji se tu nešto...hm? (ili ipak ne?) Starite..i ponavljate se..

A kako mi je tek zadovoljstvo vidjet na našem vodećem časopisu i stranicama ono:

Molimo navratite za nekoliko minuta. Kao i U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal;').
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani).

Dajte se uozbiljiteuklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani) ne radi..

A ti pretpostavljam radiš u Gameplay-u ha?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
moderator
marko_nvk kaže...

Nisi u pravu, ima kritičnosti i negativnih dojmova. Nema izraza da je nešto sr***, zadnje smeće, sramota za proizvođača i prodavača, ali i kada ti piše da je nešto samo za nezahtjevne kućne korisnike koji se ni ne pomišljaju igrati (recimo) - jasno je da se radi o uređaju niskih performansi. Ima puno primjera koji dokazuju našu kritičnost, ali doista bi bilo gubljenje vremena da ti ih sada idem taksativno navoditi.
Uostalom, odgovor u tom duhu si vidio u drugoj temi - sam si kriv kada se ne držiš jednog threada :)

Uređaje koji su evidentno smeće u pravilu ni ne opisujemo, jer je šteta trošiti papir na njih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 21:09 (Miro).
17 godina
moderator
marko_nvk kaže...

Ako ti se ne sviđa, zašto si još tu? 

Domagoj
17 godina
neaktivan

U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal;').

Što se toga tiče ,takav tekst u notepad pa iz notepada na BUG i tako ja to rješavam.

v_maxcpp
17 godina
moderator
v_maxcpp kaže...

U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal;').

Što se toga tiče ,takav tekst u notepad pa iz notepada na BUG i tako ja to rješavam.

Postoji i ikona "Zalijepi kao običan tekst" (četvrta s lijeva) koja ima isti efekt kao i Notepad.

Domagoj
17 godina
neaktivan

Btw, kod upotrebe riječi "kritika" rijetko se vodi računa da ona nije nužno negativna, nego da može biti i pozitivna. Npr. kazališnom kritičaru se neka predstava svidi pa napiše dobru kritiku.

Tako da zapravo svaku recenziju možeš smatrati kritikom. Pa shodno tome u svakom broju Buga imaš hrpu kritika.

17 godina
neaktivan

Ja mislim da nisu u prawu jer ima i kritika i upozorenja na ono kaj nije dobro pa u prošlom broju je bilo kako je onaj "dječji laptop" sranje samo kaj se nisu tako izrazili.....

17 godina
neaktivan

Vau.. "dječji laptop" sranje.

A zasto npr nisu u prošlom broju i testirali i "sranja" od  LCD TV  ..barem za usporedbu.

Nije valjda da nema i takovih...

17 godina
mišljenje

Meni je sve jasno kad vidimo komentare ispod minusa uređaja. Daj malo to čitajte pa ćete vidjet sve. Dobro su istaknute mane pojedinog uređaja i sve jasno piše. Po tome se lako barem meni ravnat jeli uređej smeće ili ne. To za LCD plazme ne stoji jer su napisali i mnoge mane (loši prikazi u tamnim scenama, prikaz boja, nema dvb, crvena boja...........................), ja sam odmah skužio da su neki televizori smeće kao npr. quadro, grundig vision............

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice