Hej..evo me opet. Nakon 2 žuta kartona i dalje sam uporan:
Hoću u nekom od narednih BUG-ovih brojeva vidjeti i malo kritike! Npr..nešto što nevalja od hardwera il softfera (za razliku). Ma dajte nije sve tako bajno kao što se može pročitat u vašim brojevima. Ima i totalnog smeća! Pa dajte malo nas upozorite i na to. Nije svaka grafička vrlo dobra ili odlična, nije svaki monitor vrlo dobar ili odličan...pa ima valjda i smeća!? Naj matične. Naj procesori. Dajte malo i kritike! Najšugaviji monitori..? Ha? Odnos cijena između naših prodavčkih kuća? Odnos cijena, usluga i POKRIVENOST pružatelja adsl usluga?
Ok..kužim ja vaše obveze prema sponzorima, al valjda i mi čitatelji se tu nešto...hm? (ili ipak ne?) Starite..i ponavljate se..
A kako mi je tek zadovoljstvo vidjet na našem vodećem časopisu i stranicama ono:
Stranice su trenutno nedostupne.
Molimo navratite za nekoliko minuta. Kao i U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal;').
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani).
Alternativno ga možete izbrisati i kopirati kao čisti tekst.
Dajte se uozbiljiteuklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani) ne radi..