Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 98.215
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Jubilarni 200 Bug
Lion King kaže...

Jedva sam cekao novi Bug,i konacno je brat dosao iz ducana,i ugledao sam crnu naslovnicu.

Al kad sam ga uzeo u ruke,razocaranje.Sa zadnje strane je napukao(po sredini,korice) i tesko se lista.Izlanuo se

Mislio sam da ce mi 200 Bug biti jedinstven,na kraju i je.

No sto se tice stvari koje su unutar korica,svaka cast!Osmijeh

sad sav bjes iskali na brata...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

privjesak je odličan, ovo s čistačem ekrana je genijalno samo šta ga ne stignem nategnut preko cijelog ekrana svoje Nokie 5800Sramim se... i hvala vam za popust na VipMe Mobilni internet.

nije dovoljno dug niti za moj cookie, stoga sam stavio bugov privjesak na drugi privjesak koji može čistiti ekran, pa to na mobitel. sada je sve kako treba.

16 godina
moderator
Šef kaže...

Koliki je dobni limit za nagradnu igru? Npr. da li ja pod ime i prezime mogu upisati svoje ili od roditelja?

Nema limita, ali za svaki novi unos moraš imati - jedinstveni kod (u svakom broju Buga je drugačiji)!

Lion King kaže...

Jedva sam cekao novi Bug,i konacno je brat dosao iz ducana,i ugledao sam crnu naslovnicu.

Al kad sam ga uzeo u ruke,razocaranje.Sa zadnje strane je napukao(po sredini,korice) i tesko se lista.Izlanuo se

Mislio sam da ce mi 200 Bug biti jedinstven,na kraju i je.

No sto se tice stvari koje su unutar korica,svaka cast!Osmijeh

Ako si iz Zagreba - donesi ga i dobit ćeš drugi, a ako nisi - dogovori se s našima iz odjela distribucije: pretplata@bug.hr

15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug
ma novi bug je za 5
odlican je privjesak
al bug tv slaganje xtr pc ste mogli opsirnije obavit al nema veze
uff sto sam zgodan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Čestitke povodom izlaska 200. broja BUG-a. Smijeh

Pozdrav iz Beograda.

0 0 hvala 0
16 godina

bug je odličan, samo extremne komponente sam si ja zamišljao su malo drugačije, recimo ovakve:

Intel® Core™ i7-975 Extreme Edition 3,33 GHz, 6.4GT/sec

MB Asus s1366 RAMPAGE II EXTREME

COR-TR3X6G1866C7GTF - Corsair 6GB, 3x2GB, 1866 MHz DDR3,

3x Zotac GF GTX285, 1GB DDR3, AMP Edition

RAID 0 2x Intel® X25-M Mainstream SATA SSD 80 GB - SSDSA2MH080G105 2.5" SATA II SSD

RAID 10 5x WESTERN DIGITAL WD Caviar Green 3.5"in 2TB 32MB 5400RPM SATA II

Creative Labs X-Fi Platinum Fatal1ty Champion

LITEON BLU-RAY DL 4X SATA BLACK DH-4B1S-06C

CORSAIR 1000W HX MODULAR PSU

Kućište COOLERMASTER Stacker 832, crno, bez PS

Monitor EIZO LCD SX3031W-BK, 29.8", 2560x1600

Zvučnici Logitech Z5500

Miš Logitech, G9 Laser Mouse

Tipkovnica Logitech G19 Gaming Keyboard

sve dobavljivo u hrvatskim trgovinama po cijeni od 65.309,00kn

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Imam samo jednu zamjerku sto se tice ekstremnog PC-a, a to su zvucnici! Mislim, staviti 2.1 zvucnike na takvu konfu je isto kao da ste stavili 19" monitor.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Trebali bi razmislit da ta 'ultimativna konfa' ne ide na monitor neg na Full HD LCD TV, ionako je teško složit konfu bez periferije za 20'000 kn.

Tad bi se moglo razmišljati i o 7.1 zvučnicima koji bi napravili filmski ugođaj. Eutopija za gamere i one koji se tako osjećaju...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

cekao, docekao, kupio, procitao. morao sam se jos javiti ovdje na topicu da dam misljenje o jubilarnom 200-tom broju. sve zelje su mi se ispunile i ovaj jubilarni 200-ti BUG je ispao savrsen. teme su odlicne, redizajn dobrodosao, prosireni broj stranica fantasticno iskoristen, nagradna igra briljantna, a DVD s prilogom prvog broja vrhunac genijalnosti. ono sto mi se od svega uber mega najvise svidjelo su kolumne kojih ima puno i odradjene su majstorski. najnajnajveca pohvala sto ste dali gosponu Anti Vrdelji da se "razmase" u games rubrici. taj covjek je rudnik zlata, a njegov bogovski nenadmasan stil pisanja je nesto cemu se divim. gamer je od glave do pete, pise jako informativne i nadasve zabavne tekstove. (ono s N'gai Croalom i Projectom Natal je nenadjeb...).

P.S. Hvala na privjesku!

uvijek vjerni citatelj

L:O)L L:O)L
real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 0:29 (r3d3f1n3).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja ga nemogu nać u osijeku!! Jel može netko uslikat privjesak pa da mi, koji nismo uspjeli kupit, vidimo šta propuštamo!

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xilC kaže...

Ja ga nemogu nać u osijeku!! Jel može netko uslikat privjesak pa da mi, koji nismo uspjeli kupit, vidimo šta propuštamo!

Imas jos dva u robnoj kuci na Sjenjaku.

16 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...

cekao, docekao, kupio, procitao. morao sam se jos javiti ovdje na topicu da dam misljenje o jubilarnom 200-tom broju. sve zelje su mi se ispunile i ovaj jubilarni 200-ti BUG je ispao savrsen. teme su odlicne, redizajn dobrodosao, prosireni broj stranica fantasticno iskoristen, nagradna igra briljantna, a DVD s prilogom prvog broja vrhunac genijalnosti. ono sto mi se od svega uber mega najvise svidjelo su kolumne kojih ima puno i odradjene su majstorski. najnajnajveca pohvala sto ste dali gosponu Anti Vrdelji da se "razmase" u games rubrici. taj covjek je rudnik zlata, a njegov bogovski nenadmasan stil pisanja je nesto cemu se divim. gamer je od glave do pete, pise jako informativne i nadasve zabavne tekstove. (ono s N'gai Croalom i Projectom Natal je nenadjeb...).

P.S. Hvala na privjesku!

uvijek vjerni citatelj

Tako je! Najjače mu je u ovom E3 i recenzija Terminatora (gledaj vrste Terminatora)!

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
16 godina
Horagio kaže...
r3d3f1n3 kaže...

P.S. Hvala na privjesku!

uvijek vjerni citatelj

Tako je! Najjače mu je u ovom E3 i recenzija Terminatora (gledaj vrste Terminatora)!

LOL, s onog sam se smijao bar 15 minuta, svaka čast.

...something diabolic
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Horagio kaže...

LOL, s onog sam se smijao bar 15 minuta, svaka čast.

4. je najjači hahahaha

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

XPC je jako dobar ali ste trebali staviti bolje zvučnike, bar 5.1, iznenadio sam se kad sam vidio 2.1 zvučnike na onakvom kompu;

Trebali ste mu i više posvetiti na BUGTV-u i u samom BUG-u da vidimo kako to sve izgleda.

Zanima me što ćete napravit sada od tog XPC-a, da li on ostaje kod vas ili je to bilo samo za gledanje?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

vjerojatno nemam pravo komentirati ali lol na Peticovu sliku u 100 broju buga, u odnosu na ostale geekove izgleda mi ko neki playboy wannabe

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 17:43 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ako se dobro sjećam kad je bio test super računala 3/2007, ona konfiguracija sa thermalake kandalfom iz vemila je poslije bila u ponudi vemila i polako joj je spadala cijena sa 40 i nešto tisuća na nekih 15ak. Ali ova u novom BUG-u je već preskupa pa mislim da će ju rastavit i djelove ponudit u maloprodaji. :)

x2 5000 2gb800 xfx8600gt512

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nesta mi nije jasno. Slazete XPC, a pokraj svake komponente stavljali ste: Može i ekstremnije.

Pa ako može i ekstremnije, onda ovo što ste složili nije naj, naj :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Aerendyl kaže...

Nesta mi nije jasno. Slazete XPC, a pokraj svake komponente stavljali ste: Može i ekstremnije.

Pročitaj još jednom - slagala se konfiguracija od dobavljivih komponenti u Hrvatskoj! Da nije tako - gledao bi samo slike i ne bi bilo testiranja...

16 godina

nadam se da će možda biti nešto slično za 222 bug, nadam se, a volio mi da je onda t-com, a ne vip sponzor

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nema mi BUG-a ni danas. Ovaj broj ozbiljno kasni, na 5 kisoska kažu da tek dolazi u idućih nekoliko dana!

0 0 hvala 0
15 godina

A i Gamereport je proslavil 200. epizodu s recenzijom igre Transformers:Revenge of the fallen.Za jubilej su dobili odličnu igricu.

AC Milan
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
Aerendyl kaže...

Pročitaj još jednom - slagala se konfiguracija od dobavljivih komponenti u Hrvatskoj! Da nije tako - gledao bi samo slike i ne bi bilo testiranja...

Aha sada vidim. :)

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Konačno sam kupio BUG i stvarno mi nije žao love... onaj privjesak me totalno kupio...ajme! E svaka vam čast!

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xilC kaže...

Konačno sam kupio BUG i stvarno mi nije žao love... onaj privjesak me totalno kupio...ajme! E svaka vam čast!

Nije mi žao love ni kad kupim občni BUG, a pogotovo "kad budem kupio" ovaj jubilarni, samo još da konačno dođe.

16 godina

Bug je odličan, privjesak i vip popusti super a nagradna igra je šlag na torti. Samo tako neka i nastave i kruna će ostat njihova. :D

15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Eto i ja se proseto ovih dana do kioska i kupio BUG. Moram reći da sam prezadovoljan i da je ovaj jubilarni broj

zbilja super, ali ne puno vise od svakog broja. BUG čitam svaki mjesec sa užitkom te jedva čekam prvi u mjesecu

da kupim novi. Teme u ovom broju su zbilja super, a da ne govorim o kolumnama. Sastavljanjem XTREME PC-a 

zaigrala mi je mašta te u zadnje vrijeme samo o tome sanjam. Ne sumljam da ćete tako nastaviti i dalje jer

iza vas stoji vjerna publika koja cijeni vas rad i trud.

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja zivim u puli i trckarao sam   po cijeloj puli da nadjem bug koji nije podrapan, ostecen!!! ko da je bio u ratu!!! i jedva sam nasao neki sto je manje ostecen i na kraju mi prednja stranica pocela boja skidati .GROZOTA! i to jos na jubilarni bug, od svih mojih 50 bugova ovaj je u najgorem stanju...ccc...Viče... ali sadrzaj unutra je super!!!Cool

ostecena prednja strana ostecena prednja strana
osteecena prednja strana (ovo su starije slike, postalo je jos gore) osteecena prednja strana (ovo su starije slike, postalo je jos gore)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 3:16 (Dodge_167).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Zanimljivo kako je nekima od Vas teško nabaviti Bug ili ga nalazite oštećenog. U mom kvartu ga nađeš na svakom kutu, ali doslovno su kiosci svakih 100-200 metara. Ah, ta metropola. Opet, sve ima prednosti i mane.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 0 hvala 0
16 godina

i ovdje u rijeci ih ima, danas sam prolazio pokraj kioska i ima ga dobar kup, jedno njih 10

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 12:53 (Ag008).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice