BUG i vip pokloni

poruka: 76
|
čitano: 21.885
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Gdje su dobitinici majica objavljeni????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BUG i vip pokloni
honorandglory kaže...

Gdje su dobitinici majica objavljeni????

Dobitnici majica Bug 200!

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Svi korisnici koji do 31.8.2009. aktiviraju novi Vipme Broadband račun dobit će besplatnu Opciju 200 MB - kaze vip.

jel to vrijedi i za ovu sim karticu od buga ili samo za novokupljenu?

17 godina
neaktivan

vrijedi i za bug-ovu koju dobiš sa vodafone stickom, ak na tu misliš.

a na onoj drugoj se tak i tak dobije 3 X opcija 200.

i sve to x2 preko carneta

nego, jel netko stvavljao orginalni huwei firmware na stick, da mi pojasni šta i kako?

16 godina
neaktivan

mislila sam na tu drugu, ne na tu koja se dobije sa stickom. znači ne? thanks. kalkuliram kad ju aktivirati ;)

btw. zašto bi stavljao originalni firmware, bi li to nešto poboljšalo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 15:56 (the sandrinator).
17 godina
neaktivan
ovako znaci mozes uzet 200kn popsuat na netbook, te 600mb besplatnog prometa(kojeg ces dobit na odvojenom sim-u) te onda taj sim koji si extra dobio(600mb) ubacis u usb karticu(koju ces dobit sa laptopom) i uzivas u 600mb(200 po mjesecu) nakon toga vratis "staru" sim karticu(koju si dobio sa netbbokom) i placas prometa kolko potrosis(ili kak vec imas tarife)...
addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Koje sve kupone mogu iskoristiti? Znam da mogu iskoristiti onu za njegovu kupovinu, dakle 999-200=799kn. Pošto uz netbook dolazi i USB stick, to vjerovatno znači da mogu iskoristiti kupon i za njega, dakle 799-50=749kn. Uz to sve, vjerovatno ide i SIM kartica. Mogu li iskoristiti i bon za to?

Odnosno, što sve mogu iskoristiti i koliko na kraju moram platiti?

I što znači da bih kupio netbook, moram sa njima potpisati 24mjesečni ugovor? Na što se to odnosi?

I mogu li se putem WiFi-a (kojeg netbook ima) spajati na svoji WiFi ruter doma koji je od T-coma?

Unaprijed hvala i nadam se da ste me razumjeli!

Ako ostvariš popust na netbook, ne možeš ostvariti dodatni popust samo na stick, jer on se nalazi u paketu. Dakle, netbook+stick je jedan proizvod. Naravno, nitko ti ne brani da uzmeš još jedan stick, koji možeš dobiti sa 50 kn popusta. Kupon za SIM karticu možeš iskoristiti besplatno.

24-mjesečni ugovor podrazumijeva da ćeš u periodu od 2 godine, svaki mjesec plaćati mjesečnu naknadu, koja iznosi 99 kn za 1GB, 199 kn za 5GB ili 299 kn za 10GB.

Inače, bitno je spomenuti informaciju sa Vipnet-ove stranice:

Privatni korisnici ponudu prijenosnih računala mogu iskoristiti isključivo uz uvjet potpisivanja trajnog naloga jedne od banaka ili kartičarskih kuća (American Express, Diners, Mastercard ili Visa).

Što se tiče WiFi-a, njega naravno možeš koristiti spajajući se na svoj router ili bilo koju drugu wireless mrežu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A što ako neću zapravo uopće koristiti onaj net koji plaćam 100kuna svaki mjesec?

To nema nikakve veze, prema ugovoru si obavezan plaćati barem 99kn x 24 mjeseca = 2376 kn.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
BUG i vip pokloni

Evo ja sam si danas uzeo karticu od 600mb i sad me zanima jel ja to moram aktivirat i neznam kako da vidim stanje prometa(mb).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Evo ja sam si danas uzeo karticu od 600mb i sad me zanima jel ja to moram aktivirat i neznam kako da vidim stanje prometa(mb).

klik

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Već sam nudio  poklon-bonove iz Buga ako ih netko želi iskoristiti jer ja sigurno ne budem.Ukratko POKLANJAM kupone,pa tko želi nek se javi...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

U objašnjenjima na ovom forumu pročitao sam da poklon obnovi vrijede tri mjeseca od aktivacije (koja mora biti do kraja kolovoza). Ima dva bona aktivirana 1.8. i 1.9. a danas s niti jednim nemam tih 200 nepotrošenih MB. Prvi bi trebao vrijediti do 1.11. (zadnjih 200 MB) a drugi do 1.12. (tako je bilo u objašnjenju). Molio bih da netko od BUGovaca odgovori zašto nemogu koristiti te bonove više, tj. preostale MB?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stiropor kaže...

U objašnjenjima na ovom forumu pročitao sam da poklon obnovi vrijede tri mjeseca od aktivacije (koja mora biti do kraja kolovoza). Ima dva bona aktivirana 1.8. i 1.9. a danas s niti jednim nemam tih 200 nepotrošenih MB. Prvi bi trebao vrijediti do 1.11. (zadnjih 200 MB) a drugi do 1.12. (tako je bilo u objašnjenju). Molio bih da netko od BUGovaca odgovori zašto nemogu koristiti te bonove više, tj. preostale MB?

Nisam Bugovac, ali sam sretni korisnik tih istih VIP kupona, i evo upravo pisem ovaj post spojen preko njihove kartice.

A ako sam spojen preko njihove kartice, to znaci da jos imam neiskoristenih megabajta, a to pak znaci da kartica radi i nakon 1.10.2009.

Lijep pozdrav :)

http://irale.deviantart.com
16 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni
evo ja pišem također sa vip-ove kartice, aktivirana je 29.09.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Proradio je i meni ali tek nakon dva dana sam dobio mogućnost surfanja jer mi je po uključivanju na net, otvaralo vip stranicu gdje mi je bila poruka da nema MB na računu ali je kao što napisah nakon dva dana opet uključeno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Pozdrav svima. Imam 1 kupon ( vrijedi do 30.06) kojima poklonjam kupone tko ih treba za kupnju uz nižu cijenu Usb Sticka. Ja sam u okolici Bjelovara. Javite mi na PM. Može slanje poštom. Hvala na čitanju.Osmijeh

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice