Meni je BugTV prije radio a sad kad ubacim dvdi pokrenem BugTV ne čita ga ni PowerDVD ni Windows Media Player(11) ni Winamp ni BS Player ni nikaj drugo s pržom je sve u redu.
koristi alternativni file manager/browser
ili
uđi u cmd (run>cmd>enter), upiši copy <put_do_datoteke> c:\bugtv.avi
koristi alternativni file manager/browser
ili
uđi u cmd (run>cmd>enter), upiši copy <put_do_datoteke> c:\bugtv.avi
Moram reći da sam sa svakom novom epizodom BugTV-a sve više i više razočaran sa Petricovim prilozima.
U početku, svatko će se složiti prilozi su mu bili smješni,...no nakon nekog vremena.....bilo bi dosta. Ako nema stvarno nešto komično na pameti neka jednostavno ukratko recenzira komad hardwarea/gadgeta/mobitela koji ima. Ovomjesečni prilog o Omniji/Pixonu ne samo da nije duhovit, nego nije ni informativan, a niti točan, jer ono što govori u prilogu nije točno. Kad već govori o onom o čemu bi trebao imati pojma, neka govori točno.
Petrica inače smatram jednim od najboljih Bugovih novinara samo mislim da je u posljednje vrijeme na laganom ego tripu.
meni bug tv u mozili ovoj novoj 3,08 uopće neradi instalirao sma novi silverlight 2,0 i ništa otvori bug tv
kliknem na prilog on otvori naslov ali tamo gdje bi trebao biti video ništa samo bijela kocka??? help
bilo bi dobro da naprave bug tv plus kao što je bilo u siječnju 2007, gdje je bila anketa o poznavanju informatičke tehnologije. i ako se ne varam od onda nije bilo nikakve slične ankete. da se malo nasmijemo...