Bug u Srbiji

poruka: 27
|
čitano: 5.134
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

Mi ovde u Srbiji citamo tek bug 210 iz maja (svibnja) 2010. Kad ce da bude malo aktuelnije, ne bih bas kupovao pretplatu preko web shopa, prvenstveno zato sto nemam karticu, a i zato sto postarina do Beograda sigurno kosta vise od samog bug-a. Video sam temu http://www.bug.hr/forum/topic/bug/pozdrav-iz-srbije/108.aspx ali je iz 2008. godine pa sam eto 2 godine kasnije zeleo da postavim ovo pitanje i ja.Smijeh

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug u Srbiji
bokile kaže...

Mi ovde u Srbiji citamo tek bug 210 iz maja (svibnja) 2010. Kad ce da bude malo aktuelnije, ne bih bas kupovao pretplatu preko web shopa, prvenstveno zato sto nemam karticu, a i zato sto postarina do Beograda sigurno kosta vise od samog bug-a. Video sam temu http://www.bug.hr/forum/topic/bug/pozdrav-iz-srbije/108.aspx ali je iz 2008. godine pa sam eto 2 godine kasnije zeleo da postavim ovo pitanje i ja.Smijeh

pozdrav

Sada bi u prodaji u Srbiji trebao biti broj 211. Razlog je jednostavan - aktualni broj bi imao neprihvatljivo visoku cijenu (posebice u odnosu na slična domicilna izdanja).

U vezi pretplate i cijena poštarine pošalji upit na mail adresu: pretplata@bug.hr

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
bokile kaže...

pozdrav

Sada bi u prodaji u Srbiji trebao biti broj 211. Razlog je jednostavan - aktualni broj bi imao neprihvatljivo visoku cijenu (posebice u odnosu na slična domicilna izdanja).

U vezi pretplate i cijena poštarine pošalji upit na mail adresu: pretplata@bug.hr

eh da bar je 211...... oko 1.7.2010. je izasao 210. 2 meseca kasnije.....rekoh, ne bih se pretplacivao, pre cu cekati, znam da je postarina skupa, pa brzom postom oko 200 dinara (oko 2eura) samo po Srbiji, a tek iz Hrvatske......znaci mnogo vise.....a jos je posta u Srbiji pomalo nesposobna, pa kad sam slao cd jednom su cak uspeli da ga slome u sitne delice, a ja cuvam bug dvd tako da otpadaMršti se

pa neka je i malo skuplji, BUG VREDI para, ovde je 290 dinara (malo manje od 3 eura) koliko uglavnom kostaju i ostali IT casopisi ovde koji su mali i tanki, za razliku od opsirnog bug-a u kome uvek ima nesto.....za razliku od pojedinih domacih.....

17 godina
neaktivan

3 EUR-a????????''''

Pa u BiH je 5,5?????

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

3 EUR-a????????''''

Pa u BiH je 5,5?????

A u Hrvatskoj 35 kuna!

Tko tu koga **be? :D

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
15 godina
neaktivan
logic kaže...

3 EUR-a????????''''

Pa u BiH je 5,5?????

ovde je 1euro=oko 103 dinara a bug je malo manje ud 3 eura, posto je 290 dinara

uh kod vas je skuplji pise na casopisu 11km.....to i jeste oko 5 eura Iznenađen i sad nasi ljudi idu kod vas u kupovinu, kao u Srbiji je skupo, a bug jeftiniji......e pa ubuduce predjes granicu i ustedis....

cekaj koji je broj kod vas....kod nas tek 210.

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
logic kaže...

3 EUR-a????????''''

Pa u BiH je 5,5?????

A u Hrvatskoj 35 kuna!

Tko tu koga **be? :D

mozda tu jeste 35kn ali vi citate aktuelne brojeve, pogledaj broj 210, e taj ja trenutno citam.......

17 godina
Bug u Srbiji

Dvobroj 212/213 - najnoviji.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 22:10 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Dvobroj 212/213 - najnoviji.

e a ja citam 210......koji je ovde izasao oko 1.7.2010.

16 godina
Bug u Srbiji

U BiH možeš kupiti aktualni broj 3. u mjesecu. Znači samo par dana kasnije u odnosu na Hrvatsku. Ima ih na svakoj trafici.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uss kaže...

U BiH možeš kupiti aktualni broj 3. u mjesecu. Znači samo par dana kasnije u odnosu na Hrvatsku. Ima ih na svakoj trafici.

Tek sada vidio temu ali eto, kod nas svakog 1. bude. :D

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

Molio bih redakciju BUG-a da malo opomene distributera u Srbiji (gde inace BUG kasni mesec dana). Danas je 12.9.2010. a letnjeg dvobroja jos uvek nema!

HvalaSmijeh 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

Mozda smaram ali danas je 15.9.2010. i BUG-a jos nema (u Srbiji)

Da ne bude vise postova za redom EDIT

16.9.2010. jos uvek nema BUG-a Plač

17.9.2010. nista jos uvekPlač

18.9.2010. jos uvek nema

19.9.2010. ......jos nema BUG-a Plač

20.9.2010. ........jos nema BUG-a

21.9.2010. ..........nema jos

22.9.2010. ......ni danas PlačPlačPlač

23.9.2010. nema

24.9.2010. nema

25.9.2010. nema

26.9.2010. nema

27.9.2010. ni danasPlač

28.9.2010. !!!!!!konacno stigo BUG :)))))))

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 19:56 (bokile).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bokile kaže...

pa neka je i malo skuplji, BUG VREDI para, ovde je 290 dinara (malo manje od 3 eura) koliko uglavnom kostaju i ostali IT casopisi ovde koji su mali i tanki, za razliku od opsirnog bug-a u kome uvek ima nesto.....za razliku od pojedinih domacih.....

Pa to i nije bas posve tocno.

Recimo u Bugu neces nikada naletiti na 20 stranica za redom bez i jedne cijele stranice sa reklamom, sto recimo u Svetu Kompjutera je skoro pa pravilo.

Ako uzmes jos u obzir da je Svet Kompjutera u Hrvatskoj 20 kuna, meni se SK nekako cini veci "bang for a buck".

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
bokile kaže...

pa neka je i malo skuplji, BUG VREDI para, ovde je 290 dinara (malo manje od 3 eura)

7.30x3=21,9kn

cijena na kiosku 35kn u HR

šta je Srbija Područje od posebne državne skrbi?

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
micho0305 kaže...

7.30x3=21,9kn

cijena na kiosku 35kn u HR

šta je Srbija Područje od posebne državne skrbi?

Uletio si u temu bez da si se potrudio uopce procitati ovih par postova.

Bilo kako, cijena u Srbiji je manja zato sto se kod njih prodaju stari brojevi, odnosno njima najnoviji primjerak Bug-a na kioscima je onaj iz 6 mjeseca. S obzirom da su kod njih njihovi domaci strucni casopisi daleko jeftiniji nego BUG, bugovci na ovaj nacin pariraju cijenom. Dakle, ono sto se ne proda po punoj redovnoj cijeni, nakon cca. 4 mjeseca odlazi u Srbiju po snizenoj cijeni.

15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

Zasto ja volim bug a ne domace (srpske)....

jednostavno, ima vise stvari koje me zanimaju, ostale it casopise samo pogledam, zadnji svet kompjutera sam kupio ako se dobro secam 12/2009.....

i da bug redovno izlazi ovde platio bih ga i 10 eura, jer smatram da je najkvalitetniji. ovde sad citam letnji dvobroj...kasni dosta ali nema veze..... najvise volim kad vidim tekst u bug-u koji ovde kasni i tekst u nekom drugom casopisu koji izlazi redovno u bug-u uvek pre procitam jer pre i vidim.....nisam primetio da je iko predstavio nexus one sem bug-a....toliko o svemu.... bug svakako ide prvi.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja moram priznati da sam malo nostalgican prema SK s obzirom da je to bio jedan od prvih IT casopisa koje sam kupovao ( prvi je bio Pilot Video ako se itko toga jos sjeca, izasla su svega 3 broja). Kada sam otkrio da ga ponovo mogu kupovati na kiosku u Hrvatskoj, skoro mi je suzica potekla.

No nostalgiju na stranu, evo citam u SK od 9/2010 recenziju Dell Streaka, dakle ne kasne uopce.

On topic

Kako je BUG vec casopis sa stazom, vjerujem da je nacin prodaje u exYu republikama jednostavno nastao prema provjerenoj ponudi i potraznji, dakle vjerovatno ima vrlo malo ljudi u Srbiji, poput tebe koji bi htjeli izdvojiti punu cijenu za BUG.

Na kraju uvijek ostaje pretplata uz obavezno ritualno prinosenje zrtve postanskoj sluzbi kako bi DVD dosao u upotrebljivom stanju, zar ne? Osmijeh

16 godina
neaktivan
Baš sam to htio pitat... možete li se pretplatit, pa bi vam (valjda) stizao isti mjesec kad izadje?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Ja moram priznati da sam malo nostalgican prema SK s obzirom da je to bio jedan od prvih IT casopisa koje sam kupovao ( prvi je bio Pilot Video ako se itko toga jos sjeca, izasla su svega 3 broja). Kada sam otkrio da ga ponovo mogu kupovati na kiosku u Hrvatskoj, skoro mi je suzica potekla.

No nostalgiju na stranu, evo citam u SK od 9/2010 recenziju Dell Streaka, dakle ne kasne uopce.

On topic

Kako je BUG vec casopis sa stazom, vjerujem da je nacin prodaje u exYu republikama jednostavno nastao prema provjerenoj ponudi i potraznji, dakle vjerovatno ima vrlo malo ljudi u Srbiji, poput tebe koji bi htjeli izdvojiti punu cijenu za BUG.

Na kraju uvijek ostaje pretplata uz obavezno ritualno prinosenje zrtve postanskoj sluzbi kako bi DVD dosao u upotrebljivom stanju, zar ne? Osmijeh

manje vise sk je ok casopis.... dosta je jeftiniji od ostalih pa se najvise i proda.....

ja bi hteo da izdvojim i 10 eura samo kad bi citao na vreme....

pa rezmisljao sam o pretplati ali sam prevalio - necu, samo iz jednog razloga, a to je da bi citoa urnisani bug sa slomljenim diskom....naime srpska posta se proslavila po smotanosti, oni lome to je katastrofa uspeli su cd u sitne komadice da slome, a kad je meni dolazio cd brzom postom koja je 5x skuplja uspeli su kutijicu da slome, cd je nekako preziveo....gledam kako u male sanducice nervozno guraju novine onim pretplacenim (ne na bug nego generalno) jedva izvadis a i kad izvadis ispresaviano i zguzvano....toliko su bahati, a posiljci treba i po 7 dana da dodje do cilja, i to samo po Srbiji, ko zna koliko po regionu.....sramota za srpsku postu...

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Baš sam to htio pitat... možete li se pretplatit, pa bi vam (valjda) stizao isti mjesec kad izadje?

pa rezmisljao sam o pretplati ali sam prevalio - necu, samo iz jednog razloga, a to je da bi citoa urnisani bug sa slomljenim diskom....naime srpska posta se proslavila po smotanosti, oni lome to je katastrofa uspeli su cd u sitne komadice da slome, a kad je meni dolazio cd brzom postom koja je 5x skuplja uspeli su kutijicu da slome, cd je nekako preziveo....gledam kako u male sanducice nervozno guraju novine onim pretplacenim (ne na bug nego generalno) jedva izvadis a i kad izvadis ispresaviano i zguzvano....toliko su bahati, a posiljci treba i po 7 dana da dodje do cilja, i to samo po Srbiji, ko zna koliko po regionu.....sramota za srpsku postu...

15 godina
neaktivan

Postovani,

pretplanicima casopisa koji prime ostecen casopis ili DVD, kao i onima koji ga ne prime, saljemo sve ponovno, kao reklamaciju.

Dovoljno je da nam posaljte e-mail na pretplata@bug.hr sa reklamacijom.

Naravno, na postu ne mozemo utjecati, ali za svaki neprimljeni primerak Buga saljemo novi.

Pozdrav

Odjel pretplate i distribucije

15 godina
neaktivan
Nikos kaže...

Postovani,

pretplanicima casopisa koji prime ostecen casopis ili DVD, kao i onima koji ga ne prime, saljemo sve ponovno, kao reklamaciju.

Dovoljno je da nam posaljte e-mail na pretplata@bug.hr sa reklamacijom.

Naravno, na postu ne mozemo utjecati, ali za svaki neprimljeni primerak Buga saljemo novi.

Pozdrav

Odjel pretplate i distribucije

i tako bi dobio 10 istih casopisa mesecno....bug bi bankrotirao dok meni dodje u jednom pristojnom komadu (kazem 10, jer ce onda novi da izadje)....

mozda da probam jedan mesec pa ako bude ok da nastavim, ali da mi 12 meseci dolazi urnisano....ipak mi je te najdrazi casopis

bojan
15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

Kod mene u Republici Srpskoj (Banja Luka) novi brojevi dolaze iza 2 u mjesecu..

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug u Srbiji

evo danas je 22.10.2010. i BUGa u Srbiji jos nema.....treba da dodje onaj Antivirusni Alati 9/2010 (rujan)

ali nema Plač uskoro bi mogao da napisem i knjigu Cekajuci BUG (u Srbiji) Smijeh

bojan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Lampica mi se upalila! :)
Možda je moguće izvest da ti, kad se pretplatiš šalju Bug u kutiji?

Neka mala kutija, taman da Bug stane unutra, bez savijanja...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lampica mi se upalila! :)
Šef kaže...
Možda je moguće izvest da ti, kad se pretplatiš šalju Bug u kutiji?

Neka mala kutija, taman da Bug stane unutra, bez savijanja...

ima logike u tome, ali takva kutija je skuplja, em moras da platis kutiji, em jos i postarina je onda sigurno veca. videcu jos, ako nabavim neki veci sanducic i kontaktiram nasu postu oko upozoravanja, da probam da ih zamolim da posalju jedan mesec, pa ako stigne ceo, i ostalih 11

bojan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice