Bug dvd 202

poruka: 10
|
čitano: 2.552
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dvd i br 202
15 godina
neaktivan
Bug dvd 202

Pozz svima ;)

Kupio sam jučer novi broj Buga...Došao doma prvo stavim dvd u čitač vidim ne pokreće...Reko aj dobro resetiram komp probam ponovno neće...Problem je uopće ne očitava dvd...

Ostale dvde očitav (uključujući dvde iz prijašnjih brojeva) ali ovaj neće...Poslo sam mail bugdvd....Od odgovora 0 bodova...Sada da li je netko imao sličnih problema ili sam ja jedino crna ovca :D...

Uglavnom nema mi smisla kupovati novi bug radi jednog dvda jer mi baš cijena nije mala jest da vrijedi ali vrijeme je recesije!:)

Ako sam slučajno fulao temu premjestite ;)!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 13:02 (Scorp).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bug dvd 202
Scorp kaže...

Pozz svima ;)

Kupio sam jučer novi broj Buga...Došao doma prvo stavim dvd u čitač vidim ne pokreće...Reko aj dobro resetiram komp probam ponovno neće...Problem je uopće ne očitava dvd...

Ostale dvde očitav (uključujući dvde iz prijašnjih brojeva) ali ovaj neće...Poslo sam mail bugdvd....Od odgovora 0 bodova...Sada da li je netko imao sličnih problema ili sam ja jedino crna ovca :D...

Uglavnom nema mi smisla kupovati novi bug radi jednog dvda jer mi baš cijena nije mala jest da vrijedi ali vrijeme je recesije!:)

Probaj na nekom drugom računalu. Meni se znalo događati da na jednom ne radi, a na drugom bez problema.

Čemu forumi kad imamo google... :D
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Scorp kaže...

Pozz svima ;)

Probaj na nekom drugom računalu. Meni se znalo događati da na jednom ne radi, a na drugom bez problema.

Drugog nemam ali vidjet ću s frendovima!Ali hebeš to kada meni treba na mom! :)

17 godina
neaktivan
Strpi se, bilo je i prije takvih slučajeva.

Javiti će ti se netko i poslati će ti novi DVD.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
moderator
Bug dvd 202

U svakom Bugu, pa tako i u ovom piše adresa na koju se možete javiti s reklamacijama vezanim uz DVD:

bugdvd@bug.hr

A može i na: preplata@bug.hr (osbito ako ste pretplatnici)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miro kaže...

U svakom Bugu, pa tako i u ovom piše adresa na koju se možete javiti s reklamacijama vezanim uz DVD:

bugdvd@bug.hr

A može i na: preplata@bug.hr (osbito ako ste pretplatnici)

Pa pročitaj moj prvi post...poslo sam već mail Viče

16 godina
neaktivan
Scorp kaže...

Pa pročitaj moj prvi post...poslo sam već mail Viče

Na mail koji je poslan je odgovoreno, sad vidim da ima još jedan novi mail "Nezadovoljan kupac" od tebe, možda ne bi bilo loše provjeriti inbox?

U svakom slučaju, TKO GOD ima problema s DVD-om, nek pošalje svoje podatke na pretplata@bug.hr i dobit će drugi DVD poštom.

Pif stiki, fif stiki.
15 godina
neaktivan

Provjeravam svaki dan mail s adrese koje sam poslao ali nažalost je prazan dolazni a i dalje stoji ono šta sam poslao...

16 godina
Bug dvd 202

ISTI PROBLEM!

čitam pred par dana ovaj topic i mislim si kako na svu srecu sve radi... kad ono stavim DVD u računalo i ne pokreče ga....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug dvd 202
Molim pomoć,
Ja sam izgubio svoj bug dvd iz broja 202, jel ga netko moze u .iso stavit ili mi barem bug tv poslat?
Hvala unaprijed
Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dvd i br 202
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice