Kao prvo zelim da kazem da ste jako dobar casopis i da vas stalno kupujem
i da igram ove nagradne igre od samog pocetka tih igara...
Samo imam dve zamerke... Dali je to slucajno ili namerno neznam ali bih volio da mi odg na moje pitanje oni za koji su to odg...
1. Zasto se desava da skoro uz svaki BUG kada ga kupim neotpakovanog i kada ga otvorim DVD koji bude unutra,
bude izgreban kao da je neko celicnom cetkom po njemu trljao? Pitao sam i u kiosku i kod njih radi jedna starica i ne otvara BUG niti ih kome daje,
a ja kada ih uzmem dobro pogledam jesu li otvarani ili ne...
2. Vezano za nagradnu igru... Sad dali je to slucajno ili ne da svaki put nagradu dobije neko samo iz Hrvatke a ne iz okolice NPR Srbije, BiH .... i tako to..
jer 100% nije slucajno da samo Hrvatska dobija nagrade.. To mi vise lici na "Racizam" jer nisam ja jedini koji salje kodove iz BIH...
Ako je do toga da moram da zivim u HR onda cu da registrujem Dedu posto je on iz HR... mislim nije lepo jer ja znam reci cete da se to kompijuterski izvlace brojevi ...
bla bla i da nije do vas ... mada mi koji znamo dosta o kompijuterima znamo da je i do vas..
Kazem da ste jako dobri i dosta toga sam korisnog naucio od vas.... jer ne kupujem ni jedne novine sem BUG koji kod nas dolazi svakog 4-6 u mesecu.. ni INFo ni PC magazin vam nisu ni do kolena.... A u Srbiji tamo brojevi jako kasno dolaze ako se ne varam i 1 mesec kasne...
U svakom slucaju zelim samo da mi odg na ova dva pitanja gore nista vise.
Hvala puno.. Poz