Bug CD i Nagrade....

poruka: 7
|
čitano: 2.207
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug CD i Nagrade....

Kao prvo zelim da kazem da ste jako dobar casopis i da vas stalno kupujem

i da igram ove nagradne igre od samog pocetka tih igara...

Samo imam dve zamerke... Dali je to slucajno ili namerno neznam ali bih volio da mi odg na moje pitanje  oni za koji su to odg...

1. Zasto se desava da skoro uz svaki BUG kada ga kupim neotpakovanog i kada ga otvorim DVD koji bude unutra,

bude izgreban kao da je neko celicnom cetkom po njemu trljao? Pitao sam i u kiosku i kod njih radi jedna starica i ne otvara BUG niti ih kome daje,

a ja kada ih uzmem dobro pogledam jesu li otvarani ili ne...

2. Vezano za nagradnu igru... Sad dali je to slucajno ili ne da svaki put nagradu dobije neko samo iz Hrvatke a ne iz okolice NPR Srbije, BiH .... i tako to..

jer 100% nije slucajno da samo Hrvatska dobija nagrade.. To mi vise lici na "Racizam" jer nisam ja jedini koji salje kodove iz BIH...

Ako je do toga da moram da zivim u HR onda cu da registrujem Dedu posto je on iz HR... mislim nije lepo jer ja znam reci cete da se to kompijuterski izvlace brojevi ... 

bla bla i da nije do vas ... mada mi koji znamo dosta o kompijuterima znamo da je i do vas..

Kazem da ste jako dobri i dosta toga sam korisnog naucio od vas.... jer ne kupujem ni jedne novine sem BUG koji kod nas dolazi svakog 4-6 u mesecu.. ni INFo ni PC magazin vam nisu ni do kolena.... A u Srbiji tamo brojevi jako kasno dolaze ako se ne varam i 1 mesec kasne...

U svakom slucaju zelim samo da mi odg na ova dva pitanja gore nista vise.

Hvala puno.. Poz

GrujaTheBeast
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bug CD i Nagrade....

To sa izgrebanin cdon se i meni par puta dogodilo, samo nazoveš redakciju i oni ti pošalju novi. Ili ih kontaktiraš mailon. Sićan se da kad su davali onih 5 kutija za cdove meni cd nije radija pa su mi poslali i kutije i cd tako da ih sad iman 10 :)

A za nagradnu igru nisan siguran, ali moguće je da samo hrvati sudjeluju, ali ponavljan ovo nisan siguran, tako san u nekoj temi pročita.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug CD i Nagrade....
GrujaTheBeast kaže...

1. Zasto se desava da skoro uz svaki BUG kada ga kupim neotpakovanog i kada ga otvorim DVD koji bude unutra,

bude izgreban kao da je neko celicnom cetkom po njemu trljao? Pitao sam i u kiosku i kod njih radi jedna starica i ne otvara BUG niti ih kome daje,

DVD sigurno nije izgreban sam od sebe, a na kraju krajeva nikada nisam vidio izgrebani DVD u neotvorenom časopisu.

Javi se na bugdvd@bug.hr i dobiti ćeš zamijenu DVD-a.

GrujaTheBeast kaže...

2. Vezano za nagradnu igru... Sad dali je to slucajno ili ne da svaki put nagradu dobije neko samo iz Hrvatke a ne iz okolice NPR Srbije, BiH .... i tako to..

jer 100% nije slucajno da samo Hrvatska dobija nagrade.. To mi vise lici na "Racizam" jer nisam ja jedini koji salje kodove iz BIH...

Ako je do toga da moram da zivim u HR onda cu da registrujem Dedu posto je on iz HR... mislim nije lepo jer ja znam reci cete da se to kompijuterski izvlace brojevi ... 

bla bla i da nije do vas ... mada mi koji znamo dosta o kompijuterima znamo da je i do vas..

"Vi koji znate dosta o kompjuterima" ne znate dobro. Nagrade izvlači računalo i nije točno da su ograničene samo na čitatelje sa područja Hrvatske.

Isto tako, moraš uzeti u obzir da je ipak broj čitatelja u Hrvatskoj puno veći nego u okolnim zemljama, pa su samim time šanse puno veće da će dobitnik biti baš netko iz Hrvatske.

Ovakve teorije zavjere imali smo već sa dobitnicima "samo iz Zagreba", pa se pokazalo da su to samo teorije.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
odjavljen
Bug CD i Nagrade....

ja svakog dobitnika provjerim na netu... jos skupljam podatke ali imaju neke zanimljive dodirne tockeNamigiva

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug CD i Nagrade....

Ma nema potrebe za CD-om samo kazem da to nije ok sto je izgreban.. glupo je se sad kuneti ili vec sta ali nebitno.. Samo kazem kako je.. takav sam dobio u BUG-u. mada fersera -radi sve ok.. samo sto je izgreban.. i nije prvi put.. bilo je jos 2 puta ako se ne varam. tek kada ga otvorim..

A za ovo sto se tice nagradne igre... To je tacno da puno vise hrvata sudeluje... ali o5 dovoljno je nagrada podeljeno a da nijedna nije otisla van HR... sto ja nemam nista protiv.. jer cu od sada se reg na Dedu pa ko zna mozda i on dobije posto je Hrvatski Drzavljanin a i ja cu uskoro dobiti To HR drzavljanstvo .. pada vidim onda hoce lise sta pobediti.. a sto kaze i HR je kao i Republika Srbska i Srbija velika zajedno a niko da bude izvucen :D... Nvm... hvala na odg..

GrujaTheBeast
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GrujaTheBeast kaže...

Samo imam dve zamerke... Dali je to slucajno ili namerno neznam ali bih volio da mi odg na moje pitanje  oni za koji su to odg...

Kazem da ste jako dobri i dosta toga sam korisnog naucio od vas.... jer ne kupujem ni jedne novine sem BUG koji kod nas dolazi svakog 4-6 u mesecu.. ni INFo ni PC magazin vam nisu ni do kolena.... A u Srbiji tamo brojevi jako kasno dolaze ako se ne varam i 1 mesec kasne...

Hvala puno.. Poz

Postovani,

svaki put kada kupite izgreban i neisravan DVD posaljite nam Vase podatke na e-mail pretplata@bug.hr i poslati cemo Vam novi, zamjenski DVD.

S obzirom na kolicinu DVD koje radimo za casopis svjesni smo da ponekad dodje do pogreske.

Sto se tice nagrada, one  se izvlace kompjuterski i u potpunosti slucajnim odabirom. S obzirom da je broj citatelja u Hrvatskoj ipak znatno veci nego u okolnim zemljama, samim time je i vjerojatnost da ce dobitnik biti iz Hrvatske puno veca.

Bugu nije u interesu na bilo koji nacin diskriminirati svoje citatelje.

Svi koji citaju aktualni broj imaju u potpunosti jednaku mogucnost osvajanja nagrade.

Pozdrav

Odjel pretplate i distribucije

15 godina
neaktivan
GrujaTheBeast kaže...

Hvala puno.. Poz

1. promeni kiosk

2. pa BUG se najvise cita u Hrvatskoj, a mi u Srbiji citamo stare brojeve (kod nas kasni, sad citamo letnji dvobroj) pa ni ne mozemo da ucestvujemo u nagradnoj igri....

bojan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice