BUG broj 197 zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.749
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
BUG broj 197

Pošto se zadnjih dana mnogo piše o procesoru AMD X3720 BE i otključavanju njegove četvrte jezgre , ja bih u novom broju BUG-a želio čitati o tome te problemima i prednostima tog procesora te da li će kod svih korisnika raditi isto i volio bih ta redakcija to potkrijepi jednim malim testo u usporedbi s nekim Intelovim procesorom.

emerik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUG broj 197

I ja bih volio da naprave recenziju ovog prockasa i ako mogu otključati četiri jezgra nek ga usporede s AMD Phenomom 2, i recimo s nekim Core 2 Duo E8xx.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
16 godina
RE: BUG broj 197

Da , to bi bilo super , možda da ga čak i usporede sa nekim Intel quad procesorom , no ne znam da li će itko iz BUGove redakciej to pročitat. 

emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Da , to bi bilo super , možda da ga čak i usporede sa nekim Intel quad procesorom , no ne znam da li će itko iz BUGove redakciej to pročitat. 

zasto ne bi procitali?
btw - volio bih vidjeti usporedni test os-ova
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

zasto ne bi procitali?
btw - volio bih vidjeti usporedni test os-ova
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
BUG broj 197

Ovakva slična tema već postoji.

0 0 hvala 0
16 godina

Znam da postoji slična tema , ali je već stara ko zna kolko brojeva , a ova tema je za broj koji dolazi . A i nema veze , jedna tema sim tam . Ionak ona koja se ne čita ide na kraj spiska . 

emerik
16 godina
emerik kaže...

Znam da postoji slična tema , ali je već stara ko zna kolko brojeva , a ova tema je za broj koji dolazi . A i nema veze , jedna tema sim tam . Ionak ona koja se ne čita ide na kraj spiska . 

Sto god vi napisali ovdje to nece biti u Bugu. Procitaj uvod u Bugu, Miro je rekao da prate onu temu koju sam ti dao gore link.
16 godina

Onda buem stavil tam pa bum videl dal bu Petrić odgovoril . 

emerik
16 godina

Sorry kaj pitam , ali kak deti link na onu temu ?

emerik
17 godina
moderator
BUG broj 197

Joj, koliko puta treba objasniti jedno te isto? :(

Pratimo redovito temu "što želite..."! (Hvala Ivane M.)

Danas napisano i predloženo u pravilu se NE može realizirati odmah u sljedećem broju Buga!

Linkovi se prave uz pomoć ugrađenog editora - traka iznad ovog boxa u kojeg unosiš tekst (markiraš riječ i klik na ikonu lanca).

Lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice