BUG br. 193

poruka: 93
|
čitano: 8.334
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BUG br. 193

E da, još jedno pitanje:

Šta je bilo sa fotofinišom, vidim da ga nema više, jeste ga izbacili za posve ili samo privremeno?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: BUG br. 193

Posve je izbačen. Naša branša obiluje događajima, no oni se ciklički ponavljaju svake godine (Cebit, IFA, CES, Windays, Mobile World Congress, Computex...), pa bi se neizbježno ponavljale i teme koje pratimo kroz fotofiniš. Kako smo prešli na novi web na kojem ćemo takve događaje aktivnije pratiti, izgubila se potreba za rubrikom u kojoj smo u zadnji tren, tj. "u fotofinišu" ubacivali fotke...

drpetric
17 godina
neaktivan
BUG br. 193

Evo da se nadovežem malo na raspravu od Dead Space-u. Prvo, ova Goranova recenzija je http://www.vip.hr/sp/index   malo vedrijeg tona nego ona u BUG-u. Zašto? Neznam, niti me zanima. Još od doba Hackera recenzije sam shvaćao kao subjektivan stav autora i nikako drukčije. Od recenzenta očekujem da mi opiše par osnovnih stvari o igri, po čemu je posebna i naravno neku kombinaciju objektivno/subjektivnog stava prema gameplayu u samoj igri. Mislim da Goran to manje-više dobro radi, a kao svima nama dogodi se da tu i tamo pokoju stvar zariba (ipak smo samo ljudi). Ako on misli da Dead Space zaslužuje 58% neka onda bude 58%. On je naveo mane koje njemu smetaju i stavio razloge davanja niske ocjene. Oni kojima te stvari, koje je on opisao kao "smetala", ne smetaju valjda bi po defaultu trebali zaključit da bi igra njima ipak trebala biti dobra.Smijeh   Ja bi igri sigurno dao nekih 85%, ako ne i više.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice