BUG br. 192

poruka: 62
|
čitano: 6.935
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Odlična naslovnica, više recenzija... Samo mislim da je možda tema "Društvene mreže" potpuno nepotrebna jer nisam htio vidjeti kako Petric bari Pišekicu, no to je samo moje mišljenje :D

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Meni još nije došao Plač

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG br. 192

jesl ima sta u btoju 192 o iPhonu i MacBook-u???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BUG br. 192
Nema. Tema broja: "Najpovoljnije konfiguracije". Ostale teme: "Mp3 svirači kapaciteta 8 i više gb (Ipod touch itd.), Društvene mreže, Alati za ubrzavanje Windowsa, Adobe Creative Suite 4 beta, ProZone sustav u NK Dinamu, Nero 9 itd.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
BUG br. 192

Ima ga i u Splitu!

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Ja sam ga dobio kući danas,ali još sam na poslu. Jedva čekam da dođem kući i prelistam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

nisam htio vidjeti kako Petric bari Pišekicu

To je namjerno stavio u screenshot BUG teme, ima čovjek pravo hvaliti se takvim stvarima, jer njoj quratz definitivno treba, osim popularnosti koju nabavlja preko "slučajnih" slika s mobitela iz svoje kupaonice. Ako joj netko što prije ne dodijeli malo pažnje ili popularnosti ili qurtza pretvorit će se u džangrizavu babu koja piše po žutom tisku.

Živo Petric zbog ovog screenshota! Navali, prijatelju, dok se nisi skroz usvinjio kako si se krenuo debljati, jer impotenciju stručnjaci vezuju i uz obujam struka!

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 15:24 (Faerdhur).
17 godina
BUG br. 192

Koje su recenzije?

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

Koje su recenzije?

Račić - S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Račić - Civ4 Colonization
Oleg - Napoleon's Campaigns (nastavlja tradiciju laksativnih recenzija istih takvih igara)
Oleg - XIII Century
GrDi - Warhammer Online
GrDi - Crysis Warhead
Račić (najava) - H.A.W.X.

17 godina
neaktivan
BUG br. 192

kolko sam do sada uspio na brzinu pročitat baš su loše ona kao best buy računala. šta ne čitaju malo ovaj forum pa pomoću toga naprave best buy.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 16:13 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ali kad Petric radi na BUG TV u onda pripremite maramice jer ćete liti suze.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
meni je dosao.
isto na pretplati
vjerojatno postar zaspo
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Ja ga kupio danas na putu s posla, prije spavanja slijedi čitanac Belji se

Koliko sam prelistao dobre su teme i ima nekoliko zanimljivih podnaslova. Ako se ne varam tema 'best buy' ide otprilike jednom na godinu?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja ga kupio danas na putu s posla, prije spavanja slijedi čitanac Belji se

Koliko sam prelistao dobre su teme i ima nekoliko zanimljivih podnaslova. Ako se ne varam tema 'best buy' ide otprilike jednom na godinu?

Uvijek je tak. Između 9-11 mjeseca
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

JUHUUU!

Došla susjeda i donesla mi moj primjerak BUG-a.

Pijani poštar pa je ostavil kod nje umjesto kod mene.

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

jel vama Davor Šuštić str. 78 malo vuce na Jacka Blacka?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

a ono. vuče da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koj bog. hahhahahha

17 godina
moderator

Obicno mi kazu da "vucem" na Edu Maajku. Sad ne znam je li ovo bolje ili losije... :)

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

JUHUUU!

Došla susjeda i donesla mi moj primjerak BUG-a.

Pijani poštar pa je ostavil kod nje umjesto kod mene.

pogodio sam da je vjerojatno postar pijan ;)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
Davor kaže...

Obicno mi kazu da "vucem" na Edu Maajku. Sad ne znam je li ovo bolje ili losije... :)

a cuj, puno vise ljudi zna za jack blacka ;)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
nick kaže...

jel vama Davor Šuštić str. 78 malo vuce na Jacka Blacka?

Ne

17 godina
neaktivan
Davor kaže...

I na njega isto,ali mi je ovak na prvi pogled...Znaš kako zna Jack složit facu...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Ajde, napravite od BUGovaca celebrities gledajući u njihove slike umjesto čitajući članke, pa će te "dlakave muškarčine" početi praviti sitna sranja kao Simonica i Ante da privuku još veću pozornost. Osmijeh

A onda ćete stradati kad se BUGovci počnu "slučajno" slikati mobitelom u kupaonici kao Nikolina Pišek ili kao Severina na jahti, radi popularnosti koja stvara ovisnost. Smijeh

Ubit ću nekog od vas bude li se u javnosti pojavila slika Olega kako na gerijatrijskom odjelu nekog KBC sjedi gol i igra neku hex igru na poteze...

0 0 hvala 0
17 godina
BUG br. 192

Velika primjedba na str. 90 i 94. Na obje stranice se pojavljuje Intel E7300, a navedene cijene za procesore su drasticno razlicite i ne odgovaraju niti priblizno cijenama sa interneta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BUG br. 192

I dalje BUG po svom utabanom putu koji vodi u propast......

1.Umjesto smanjivanja broja stranica reklama,ono sve više -56!!Molim Vas,kakve veze ima Nivea krema ili Seat sa kompjuterskim časopisom.Stvarno ponižavajuće za jedan list.Još malo pa će osvanuti reklame Podravka juhe ili Monte od Zotta!

!

2.Ponavljanje tema (kopiranje matrice teme samo sa drugim brojkama,vidi pod temu konfiguracije)

3.MP3 playeri (vidi pod 2.)...znao sam i bez čitanja da je pobjednik Ipod,pa Creative........nema se tu što više pametno reći....pa neću valjda kupiti MS-ov player ako želim kvalitetan player,slušalice i zvuk.

4.Rubrika na DVD-u -Bugove preporuke je iz doba dinosaura sa svojim programčićima koje više nitko živ ne koristi osim totalnih neznalica koji nikad u životu nisu prosurfali malo internetom ili pročitali par informacija.Apsurd je da u listu hvalite recimo jedan player,a ne stavite ga u rubriku Bug preporuke.Čista lijenost i nemar!Osvježite malo te stvari,nije teško.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 16:12 (Gion).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG br. 192

Smanjite broj reklamnih stranica u BUG-u...

0 0 hvala 0
17 godina
Prestao sam kupovat BUG zbog ponavljanja glupih i nezanimljivih tema, ali sam počeo opet kupovat zbog recenzija sotweara. BUG po meni nikada nije dobre teme. ja sam ga kupio zbog Abode CS4 i onih malih Dell računala.
Viva La Vida
17 godina
BUG br. 192

Udio reklama u BUG-u je uobičajen za ovakav tip časopisa. Recimo PC World (listopad 2008.) od 108 stranica ima 53 stranice samo s reklamama i još reklame koje ne zauzimaju cijelu stranicu. PC Magazine (studeni 2008.) od 148 stranica ima 78 stranica samo s reklamama.

Informatički časopisi su zanimljivi oglašivačima zbog profila čitalačke publike (mlađi, obrazovaniji, brži na novčaniku).

Što bude s časopisima bez reklama mogli smo vidjeti na primjeru Feral Tribunea.

Bilo bi super kad bi BUG uspio od sponzora izvući nešto i za svoje čitatelje (recimo licence za neke programe ili posebne popuste za kupovinu u trgovinama informatičke opreme).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG br. 192

Sadržaj časopisa mi je osrednji, kolumne su kvalitetne(zbog njih ga prvenstveno kupujem), recenzije igara isto tako, DVD još nisam pogledal, ali mi se čini da je dobar

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice