Odlična naslovnica, više recenzija... Samo mislim da je možda tema "Društvene mreže" potpuno nepotrebna jer nisam htio vidjeti kako Petric bari Pišekicu, no to je samo moje mišljenje :D
Meni još nije došao
jesl ima sta u btoju 192 o iPhonu i MacBook-u???
Ima ga i u Splitu!
Ja sam ga dobio kući danas,ali još sam na poslu. Jedva čekam da dođem kući i prelistam.
nisam htio vidjeti kako Petric bari Pišekicu
Koje su recenzije?
Koje su recenzije?
kolko sam do sada uspio na brzinu pročitat baš su loše ona kao best buy računala. šta ne čitaju malo ovaj forum pa pomoću toga naprave best buy.
isto na pretplati
vjerojatno postar zaspo
Ja ga kupio danas na putu s posla, prije spavanja slijedi čitanac
Koliko sam prelistao dobre su teme i ima nekoliko zanimljivih podnaslova. Ako se ne varam tema 'best buy' ide otprilike jednom na godinu?
Ja ga kupio danas na putu s posla, prije spavanja slijedi čitanac
Koliko sam prelistao dobre su teme i ima nekoliko zanimljivih podnaslova. Ako se ne varam tema 'best buy' ide otprilike jednom na godinu?
JUHUUU!
Došla susjeda i donesla mi moj primjerak BUG-a.
Pijani poštar pa je ostavil kod nje umjesto kod mene.
jel vama Davor Šuštić str. 78 malo vuce na Jacka Blacka?
a ono. vuče da...
koj bog. hahhahahha
Obicno mi kazu da "vucem" na Edu Maajku. Sad ne znam je li ovo bolje ili losije... :)
JUHUUU!
Došla susjeda i donesla mi moj primjerak BUG-a.
Pijani poštar pa je ostavil kod nje umjesto kod mene.
Obicno mi kazu da "vucem" na Edu Maajku. Sad ne znam je li ovo bolje ili losije... :)
jel vama Davor Šuštić str. 78 malo vuce na Jacka Blacka?
Ajde, napravite od BUGovaca celebrities gledajući u njihove slike umjesto čitajući članke, pa će te "dlakave muškarčine" početi praviti sitna sranja kao Simonica i Ante da privuku još veću pozornost.
A onda ćete stradati kad se BUGovci počnu "slučajno" slikati mobitelom u kupaonici kao Nikolina Pišek ili kao Severina na jahti, radi popularnosti koja stvara ovisnost.
Ubit ću nekog od vas bude li se u javnosti pojavila slika Olega kako na gerijatrijskom odjelu nekog KBC sjedi gol i igra neku hex igru na poteze...
Velika primjedba na str. 90 i 94. Na obje stranice se pojavljuje Intel E7300, a navedene cijene za procesore su drasticno razlicite i ne odgovaraju niti priblizno cijenama sa interneta.
I dalje BUG po svom utabanom putu koji vodi u propast......
1.Umjesto smanjivanja broja stranica reklama,ono sve više -56!!Molim Vas,kakve veze ima Nivea krema ili Seat sa kompjuterskim časopisom.Stvarno ponižavajuće za jedan list.Još malo pa će osvanuti reklame Podravka juhe ili Monte od Zotta!
!
2.Ponavljanje tema (kopiranje matrice teme samo sa drugim brojkama,vidi pod temu konfiguracije)
3.MP3 playeri (vidi pod 2.)...znao sam i bez čitanja da je pobjednik Ipod,pa Creative........nema se tu što više pametno reći....pa neću valjda kupiti MS-ov player ako želim kvalitetan player,slušalice i zvuk.
4.Rubrika na DVD-u -Bugove preporuke je iz doba dinosaura sa svojim programčićima koje više nitko živ ne koristi osim totalnih neznalica koji nikad u životu nisu prosurfali malo internetom ili pročitali par informacija.Apsurd je da u listu hvalite recimo jedan player,a ne stavite ga u rubriku Bug preporuke.Čista lijenost i nemar!Osvježite malo te stvari,nije teško.....
Smanjite broj reklamnih stranica u BUG-u...
Udio reklama u BUG-u je uobičajen za ovakav tip časopisa. Recimo PC World (listopad 2008.) od 108 stranica ima 53 stranice samo s reklamama i još reklame koje ne zauzimaju cijelu stranicu. PC Magazine (studeni 2008.) od 148 stranica ima 78 stranica samo s reklamama.
Informatički časopisi su zanimljivi oglašivačima zbog profila čitalačke publike (mlađi, obrazovaniji, brži na novčaniku).
Što bude s časopisima bez reklama mogli smo vidjeti na primjeru Feral Tribunea.
Bilo bi super kad bi BUG uspio od sponzora izvući nešto i za svoje čitatelje (recimo licence za neke programe ili posebne popuste za kupovinu u trgovinama informatičke opreme).
Sadržaj časopisa mi je osrednji, kolumne su kvalitetne(zbog njih ga prvenstveno kupujem), recenzije igara isto tako, DVD još nisam pogledal, ali mi se čini da je dobar