Bug 250

poruka: 13
|
čitano: 5.530
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug 250

Evo meni upravo stigao Bug {#}

Tema broja: Najbolji antivirusni programi

Uz Bug ide i 10 kupona za popust na IT opremu, gadgete, školski pribor, web hosting...

(Links, Epson, Lenovo, Chipoteka, Arkadija, Avalon, H2Shop, HG Spot)

Nagradna igra:

1. Canon MF8280CW multifunkcijski uređaj

2. Logitech tipkovnica G510s, miš G100s i slušalice G230

CACP5FP16Y

3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bug 250

Meni je stigao u petak-lijepo.

Pohvaljujem uvođenje moddinga u časopis, samo bi bilo lijepo kada bi i na forumu podržavali modding kao što ga podržavate u časopisu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 250

U zadnjem bugu nema apsolutno nigdje objavljenih dobitnika nagradne igre Huawei...

Jel tko to našao možda?

0 0 hvala 0
14 godina
Bug 250

Pretplatnici ZG - svima došao Bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 250

Jel krepao kamion koji vozi prema Rijeci?

EDIT:

Stigao danas i opet je biser iz A1 direkta ugurao u sandučić (naravno časopis izgleda kao da je došao iz Kabula) a zadnji put sam mu rekao da ga pusti na tepihu ispred vrata.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:57 (F1-IVO).

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Bug 250
F1-IVO kaže...

EDIT:

Stigao danas i opet je biser iz A1 direkta ugurao u sandučić (naravno časopis izgleda kao da je došao iz Kabula) a zadnji put sam mu rekao da ga pusti na tepihu ispred vrata.

To i meni rade...prvo je bilo sve ok, pa onda su počeli tako, onda sam se žalio pa je bilo ok par mjeseci, i sad ovaj mjesec je stvarno bio ko u ratnoj zoni opet.

Nego mene bi zanimalo, ako možemo dobit takvu informaciju iz BUG-a - koliki je postotak poslanih kodova za nagradnu igru u odnosu na ukupan broj prodanih bugova računajući i pretplate i koske?

13 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

EDIT:

Ne vrijedi ti se gnjaviti s tim debilima.

Ja sam se već X puta bio žalio da mi kasni Bug, a oni izmišljaju da nije bilo nikoga doma ili da mi je sandučić premali.

Jednostavno pusti da to Vesna sredi- ona ih bez problema spusti na zemlju.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
moderator
Stegy kaže...

U zadnjem bugu nema apsolutno nigdje objavljenih dobitnika nagradne igre Huawei...

Jel tko to našao možda?

Objavljuju se u listopadskom broju (kako je i najavljeno), jer drugačije i nije moguće.

Ali su već objavljeni i na webu, pa eko nisi već i sam to vidio, evo ti link:

http://www.bug.hr/vijesti/izvuceni-dobitnici-ljetnih-nagrada/126311.aspx

...
17 godina
neaktivan
Bug 250

Netko zna zašto Avast nije testiran?

42; To be, or not to be – THAT is the question

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Pranja kaže...

Pohvaljujem uvođenje moddinga u časopis, samo bi bilo lijepo kada bi i na forumu podržavali modding kao što ga podržavate u časopisu.

Vrlo dobro znaš da je modding podržan, uostalom na inicijativu (u kojoj si ti bio među najglasnijima) forumaša izdvojena je Samogradnja kao poseban podforum da unutra njega modding dobio posebne grupe. I tamo se okupljaju oni koje te teme zanimaju. Nema ih jako puno, ali ih ima...

A objava teme u Bugu, kao što i sam vidiš, nije baš naišla na neko ludo oduševljenje (iako je i to napravljeno baš zato što je predloženo na forumu). Ta tematika je zanimljiva, ali izgleda tek manjem krugu čitatelja.

bond kaže...

Netko zna zašto Avast nije testiran?

Evo, ovo ti je link na poruku u kojoj je sam autor teme i testa, Bojan Ždrnja, to već objasnio...

...
13 godina
odjavljen
Miro kaže...

Vrlo dobro znaš da je modding podržan, uostalom na inicijativu (u kojoj si ti bio među najglasnijima) forumaša izdvojena je Samogradnja kao poseban podforum da unutra njega modding dobio posebne grupe. I tamo se okupljaju oni koje te teme zanimaju. Nema ih jako puno, ali ih ima...

A objava teme u Bugu, kao što i sam vidiš, nije baš naišla na neko ludo oduševljenje (iako je i to napravljeno baš zato što je predloženo na forumu). Ta tematika je zanimljiva, ali izgleda tek manjem krugu čitatelja.

Ne bih baš to rekao s obzirom na to da još uvijek nije uveden bolji prikaz slika i mogućnost postavljanja slika unutar teksta na način da post ne bude dugačak 6 km.

Otvaranje jednog podforuma se nikako ne može nazvati podrškom, a nevoljkost moderatora da se potrude držati taj podforum čistim od spama i trolanja (već se i sami pridruže) i nije pohvalna. Također bih htio i spomenuti nevjerojatno ignoriranje sekcije galerija u kojoj bi trebali biti završeni radovi bez slika i opisa koji prate izradu no nitko takve radove ni ne seli u tu sekciju niti se trudi objasniti forumašima što gdje ide.

Upravo je i mali odaziv u tom podforumu rezultat gore navedenih problema.

Što znači ludo oduševljenje? Naravno da nitko neće prirediti party zbog tog. A i vaš je posao kao vodećeg informatičkog časopisa u HR da publici i predstavite što je to zapravo modding- nigdje nema točnog opisa što je to modding kao i njegovih kategorija. A i sam natpis na koricama časopisa koji glasi "Modding PC kučišta -prerade Bugovih čitatelja" je smiješan i potpuno netočan što samo pokazuje autorovo nepoznavanje tematike.

Iskreno se nadam da će ubuduće biti puno bolje i da će se spomenuti nedostatci ispraviti.

No sve u svemu, izrazito je pohvalno što ste se usudili na taj korak jer time pokazujete i fleksibilnost koju konkurencija nema.

Kažem, samo naprijed, ali uz malo ozbiljniji pristup. {#}

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

A i sam natpis na koricama časopisa koji glasi "Modding PC kučišta -prerade Bugovih čitatelja" je smiješan i potpuno netočan što samo pokazuje autorovo nepoznavanje tematike.

Autorovo nepoznavanje tematike? Kakve tematike? "Moddinga"?

11 godina
neaktivan
Bug 250

Je li procitao neku cijelu recenziju za Huawei Ascend P6?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice