Bug 240

poruka: 31
|
čitano: 4.720
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug 240

Evo ga :

Teme :

Raspberry Pi

Apple iPhone 5

recenzija WoW MOP

i puno lijepih i zanimjivih stvari :)

http://www.norgems.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 9:58 (woodgamesfx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 240

i meni je jutros doso.

Zanimljivo je sto se sve moze sa RP-om.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bug 240

jel moze slika sadrzaja iznutra, zanimaju me testovi i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 240

na 71. stranici postoji mala greska

krivu su spojene slike i imena laptopa (jedna slika je cak ponovljena)

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Bug 240
Luka Ivanković kaže...

Znao sam da ce im Thinkpad Carbon biti "Nas izbor", ali bas dvostruki nas izbor, tome se nisam nadao. {#}

http://igrali.com
13 godina
odjavljen
Bug 240

U Bog te mazo,nagradnjača je dobra.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sviđa mi se tema broja a pogotovo nagradnjača {#} 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
12 godina
neaktivan
Bug 240

Stranica 58 i slika Raspberryja Pi spojenog na monitor: kako je osoba spojila bežični wlan usb stick u lan utor?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomKat kaže...

Stranica 58 i slika Raspberryja Pi spojenog na monitor: kako je osoba spojila bežični wlan usb stick u lan utor?

Crnom magijom :)

To je napravljeno tako samo za potrebe fotkanja da se bolje vidi sto je sto (ocito da je uspjelo -.-), jasno da USB WLAN ide u USB ispod onoga u kojeg je spojena kamera.

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
17 godina
neaktivan
igrali kaže...
Luka Ivanković kaže...

Znao sam da ce im Thinkpad Carbon biti "Nas izbor", ali bas dvostruki nas izbor, tome se nisam nadao. {#}

Hej igrali, moze 6 brojeva od 1 do 45 za iducu nedjelju? ;)

Luka Ivanković - tko radi, taj i grijesi... dobro, nije bas da su Samsung i ThinkPad slicni izgledom pa ovako glupo bas i nismo trebali pogrijesiti, no vazno je da je Samsung NP900X3C-A01HR ipak pravilno potpisan kao sunositelj titule Nas izbor.

Sasa

14 godina
Bug 240

Imam jedno pitanjce za glavnog urednika. Zašto u okrugli stol niste uključili i nekog "mučkog provokatora" britka jezika iz Linux/Open source tabora? Nije valjda da nema takvoga u BUG-u?

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Imam jedno pitanjce za glavnog urednika. Zašto u okrugli stol niste uključili i nekog "mučkog provokatora" britka jezika iz Linux/Open source tabora? Nije valjda da nema takvoga u BUG-u?

Svi koji su htjeli sudjelovati su sudjelovali, ostali su odbili (uglavnom jer "nemaju neki stav")...

...
15 godina

Imam samo jednu primjedbu,nesto sto mi se nije svidjelo,a to je spominjanje Lancea Armostronga u kolumni od Olega.Taj cijeli slucaj od Lancea je malo tezi i spominjanje njega je jednako kao i spominjanje cijelog sporta biciklizma.

Svi su se tada dopingirali,polako se to priznaje i nema potrebe za izdvajanjem jednog vozaca kojeg sada cijeli svijet gleda kao da se jedini dopingirao tada,sto je bilo je bilo i sada svi snose svoje posljedice i kolumna je mogla proci i bez ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:20 (ivanoile).
14 godina
Miro kaže...

Svi koji su htjeli sudjelovati su sudjelovali, ostali su odbili (uglavnom jer "nemaju neki stav")...

Zar samo trojica hrabrih + jedan "neutralac"? (ili je bilo po sili dužnosti) To mi vuče na tri mušketira ali onu penzićku varijantu.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Imam samo jednu primjedbu,nesto sto mi se nije svidjelo,a to je spominjanje Lancea Armostronga u kolumni od Olega.Taj cijeli slucaj od Lancea je malo tezi i spominjanje njega je jednako kao i spominjanje cijelog sporta biciklizma.

Svi su se tada dopingirali,polako se to priznaje i nema potrebe za izdvajanjem jednog vozaca kojeg sada cijeli svijet gleda kao da se jedini dopingirao tada,sto je bilo je bilo i sada svi snose svoje posljedice i kolumna je mogla proci i bez ovoga.

Inače među prvim stvarima koje pročitam u Bug i Mrežu su Olegove kolumne, i puno puta dijelim ili ne dijelim njegovo mišljenje, ali slažem se da je moglo i bez ovoga s Lanceom. Nisu stvari baš tako jednostavne kao što se čine, Oleg to dobro zna, pa me stoga i iznenadilo spominjanje Lancea samo tako - zdravo za gotovo.

Što se tiče novog Buga, odličan broj, pogotovo tema broja!

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 23:02 (Puhi).
15 godina
neaktivan
Bug 240

Svidja mi se ovaj broj, ima zanimljivih tema i recenizija. Jedino mi se ne svidja novi layout recenzija igara, nespretan je.

Lijepo me iznenadila stura recenzija iPhone-a, ocekivao sam Petrica i 10 stranica.

Nego, gdje se glasa za izbor?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chutac kaže...

Svidja mi se ovaj broj, ima zanimljivih tema i recenizija. Jedino mi se ne svidja novi layout recenzija igara, nespretan je.

Lijepo me iznenadila stura recenzija iPhone-a, ocekivao sam Petrica i 10 stranica.

Nego, gdje se glasa za izbor?

http://www.bug.hr/najbolji2012/

Meni je opet bolje da se strpe s recenzijama uređaja dok ne dođu kod nas, pa da se Petric raspiše, a ne da ih Podnar piše... Kolumne su mu OK, ali recenzije mi baš i ne sjedaju. Naravno o ukusima se ne raspravlja:)

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
17 godina
Bug 240

Kvalitetan broj. Sinoc sam ga prelistao, danas i sutra slijedi detaljno citanje.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
Bug 240

Htio bih samo javiti da sam stvarno razočaran dostavom na mom području. Znam da niste vi krivi, nego ove naše očajne dostavne službe, barem na mom području.

Uglavnom jako sam se veslio da ću prolistati bug 31.10, s obzirom da je bio radni dan, i zadnji u mjesecu, međutim - niš od toga. Valjda će danas stić.

Ili su se možda dostavnjaci naljutili jer sam prošli put prijavio da mi je bio svijen popola i naguran u sandučić tako da se oštetila zadnja stranica, pa su mi odlučili pokazati da može i gore od toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
moderator
miki1981 kaže...

Htio bih samo javiti da sam stvarno razočaran dostavom na mom području. Znam da niste vi krivi, nego ove naše očajne dostavne službe, barem na mom području.

Uglavnom jako sam se veslio da ću prolistati bug 31.10, s obzirom da je bio radni dan, i zadnji u mjesecu, međutim - niš od toga. Valjda će danas stić.

Ili su se možda dostavnjaci naljutili jer sam prošli put prijavio da mi je bio svijen popola i naguran u sandučić tako da se oštetila zadnja stranica, pa su mi odlučili pokazati da može i gore od toga.

Poštovani, reklamacija je proslijeđena odgovornima u dostavnu službu i biti će riješena u što kraćem roku.

srdačno Vas pozdravljamo,

Vesna Ujaković, Odjel pretplate i distribucije
17 godina
Bug 240

Ja sam takodjer imao problema sa dostavnom sluzbom. Bug je redovito kasnio te sam ga dobivao tek nakon sto je izlazio na kioscima.

Dodavanje Buga u Newsstand im je bio pun pogodak.

Jos jedanput bih iskoristio priliku i pohvalio Bugovu "sluzbu za korisnike" koja je uvijek promptno reagirala i koja se stvarno trudila da stvar funkcionira kako treba. Arone daj ljudima bonus na placu :)

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 12:10 (tnakir).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 240

Ja isto imam problema s preklapanjem casopisa. Uvijek mi je ili naslovnica ili zadnja stranica izgrebana, a ostane 'pruga' po duzini cijelog casopisa.

Dobro, zadnja dva puta je sve u redu, ali zna se stvarno dogodit da sfrču casopis.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vesna1 kaže...
miki1981 kaže...

Poštovani, reklamacija je proslijeđena odgovornima u dostavnu službu i biti će riješena u što kraćem roku.

srdačno Vas pozdravljamo,

Hvala puno. A ja još javim ako mi dostave moj primjerak.

15 godina
Bug 240

također i kod mene problemi sa dostavom, još ovaj novi broj nije stigao. za pretrpljenu bol, tugu i neispunjeno slobodno vrijeme čitanjem buga (jučer i danas) bilo bi zgodno da dobim neku nagradu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bug 240

Jesam kreten, tek sam sada vidio da je do 15.11. moguće sudjelovati u Najbolji 2012.
Opet bez moje slike.

A jesam kreten, aaaaa! 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ivanoile kaže...

Očito nisi shvatio analogiju, tako da sukladno tome nisi niti kompetentan u ovom slučaju. Očito je da čitava kolumna nema nikakve veze niti s biciklizmom, a još manje sa samim Armstrongom. Inače i sam imam sklonost biciklizmu, doduše iz drugih poriva, tako da mogu razumjeti tvoju empatiju prema Lanceu.

Inače jedna od boljih kolumni, često sam u dodiru sa više-manje profesionalnim fotografijama, bombardiran pitanjima: "Jeli ovo fotošop?", tako da polako razvijam averziju prema tome dijelu paketa, bez obzira što mi je ponekad esencijalni korak u razradi grafičkog riješenja, te isto smanjujem na najmanju moguću mjeru, i širokom luku izbjegavam agresivnu postprodukciju.

Scena i kadar nastaju vani, na terenu, a ne unutar studija, odnosno alata za obradu fotografije.

Inače, kao što sam i naveo u temi Test ultraprijenosnika, jedan od boljih brojeva sa odlično probranim temama, te sam kao nekad s ushitom požurio na kiosk. Na stranici 85 vam se potkrala mala greška. Pošto bacam oko na neki od ultraprijenosnika, sa 13.3" ekranom, jer sam od ovog 15.6" i silnog nošenja pod rukom, dobio nepoželjnu mišićnu masu{#}, zamijetio sam da je isti, odnosno moj favorit HP Envy Spectre XT 13-2000en dostupan po cijeni od 1.111 kn, na što sam odlučio kupiti svih 10 dostupnih u Mikronisa. Žena još uvijek ne shvaća što ću sa 10 identičnih prijenosnika, ali rekoh ovo je prilika koja se ne propušta. Nažalost, ne dijeli moje mišljenje, pa ovaj post pišem i smrzavam se ispred ulaznih vratiju. Nadam se da ćete je vi uspjeti urazumiti, jer je počelo biti zbilja hladno. {#}

Da, znam, ponekad je greška jedini dokaz da netko nešto radi.

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
Inače, kao što sam i naveo u temi Test ultraprijenosnika, jedan od boljih brojeva sa odlično probranim temama, te sam kao nekad s ushitom požurio na kiosk. Na stranici 85 vam se potkrala mala greška. Pošto bacam oko na neki od ultraprijenosnika, sa 13.3" ekranom, jer sam od ovog 15.6" i silnog nošenja pod rukom, dobio nepoželjnu mišićnu masu{#}, zamijetio sam da je isti, odnosno moj favorit HP Envy Spectre XT 13-2000en dostupan po cijeni od 1.111 kn, na što sam odlučio kupiti svih 10 dostupnih u Mikronisa. Žena još uvijek ne shvaća što ću sa 10 identičnih prijenosnika, ali rekoh ovo je prilika koja se ne propušta. Nažalost, ne dijeli moje mišljenje, pa ovaj post pišem i smrzavam se ispred ulaznih vratiju. Nadam se da ćete je vi uspjeti urazumiti, jer je počelo biti zbilja hladno. {#}

Da, znam, ponekad je greška jedini dokaz da netko nešto radi.

Sorry, ipak ces morati dati 8.099 kn kako stoji uz sliku prijenosnika, a ne 1.111 kako pise u tablici {#}

Al' Mikronis nije daleko od nas pa navrati na caj ili toplu cokoladu na moj racun {#}

Sasa

15 godina
odjavljen
sash kaže...

Sorry, ipak ces morati dati 8.099 kn kako stoji uz sliku prijenosnika, a ne 1.111 kako pise u tablici {#}

Al' Mikronis nije daleko od nas pa navrati na caj ili toplu cokoladu na moj racun {#}

Sasa

Neznam kako da natjeram ženu, da shvati da je tiskarska pogreška kriva za moju preuranjenu potrošačku groznicu, moram je natjerati da se registrira na forum, i da pogleda ovaj moj post Sramim se.

U svakom slučaju, meni je taj Spectre best buy, a i HP fanboy sam, što ćeš, pogotovo odkad smo i mi "marginalci" dobili svoj brand store.Evo vam, Apple ekipa i hipsteri.

Da li znate mogu li na 13.3" Spectreu promijeniti, odnosno napraviti upgrade RAM-a? Sad vidim na stranicama Mikronisa, da postoji i model PRO, identičnih karakteristika, ako se ne varam, ali nešto kompaktniji i lakši, što mi isto može biti presudan faktor prilikom kupnje.

Prihvatit ću poziv za čaj, i neću to shvatit kao mito, ali samo pod uvjetom da pod rukom nosim Spectre. Inače misija nema smisla.Cool

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
Da li znate mogu li na 13.3" Spectreu promijeniti, odnosno napraviti upgrade RAM-a? Sad vidim na stranicama Mikronisa, da postoji i model PRO, identičnih karakteristika, ako se ne varam, ali nešto kompaktniji i lakši, što mi isto može biti presudan faktor prilikom kupnje.

RAM je zalemljen na maticnu plocu, evo linka na service manual pa vidi sto se moze nadogradjivati/mijenjati.

Sasa

15 godina
odjavljen
sash kaže...

RAM je zalemljen na maticnu plocu, evo linka na service manual pa vidi sto se moze nadogradjivati/mijenjati.

Sasa

Eh, žrtvovanje funkcionalnosti naspram manje mase i dimenzija, ali oprošteno. Vjerojatno prvi (ultra)notebook kojeg neću otvaratiPlač

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice