Došao mi jutros u 6-napokon.
Evo meni prvi put kasni i to 4 radna dana. Nakon koliko da se obratim BUG-ovoj podršci?
Nadam se nagradi
evo upravo sam postao 2 godišnji pretplatnik pa sad odma jedno pitanje .. budem ja dobio bug za ovaj mjesec ili od 1 dana 12 mjeseca počimlje ?
Poštovani,
zaprimili smo Vaš zahtjev za pretplatu na Bug na dvije godine.
Nakon što evidentiramo Vašu uplatu, pretplatu na BUG ćemo pokrenuti od aktualnog broja 228.
Vesna Ujaković
Odjel pretplate i distribucije
Evo meni prvi put kasni i to 4 radna dana. Nakon koliko da se obratim BUG-ovoj podršci?
Poštovani,
molimo javite se na pretplata@bug.hr .
Vesna Ujaković
Odličan broj , još da u sljedećem napravite test 2.0 i 2.1 zvučnika digao bi vam spomen ispred kuće :D
Također , i prošli broj je za pohvalu.
evo upravo sam postao 2 godišnji pretplatnik pa sad odma jedno pitanje .. budem ja dobio bug za ovaj mjesec ili od 1 dana 12 mjeseca počimlje ?
Poštovani,
zaprimili smo Vaš zahtjev za pretplatu na Bug na dvije godine.
Nakon što evidentiramo Vašu uplatu, pretplatu na BUG ćemo pokrenuti od aktualnog broja 228.
Vesna Ujaković
uplaćeno je prije par dana nadam se da je poslano mada sam već kupio jedan čisto da su mi šanse u nagradnoj veće xD

novac je novac, ali ova reklama za index.hr je najgora reklama do sada, očito prekopirana iz 24 sata :-(
Hvala puno što ste vratili natrag stari prikaz anketa, junior je zadovoljan i ponovno s guštom lista BUG.
Dali je netko primjetio tipfeler na strani 121, gornja desna slika ispod nje Nero SecureDick
Sad baš listam/čitam ovaj broj i vidim da ste Jobsu posvetili hrpu stranica, ali Dennis Ritchieu, ocu C-a i Unixa ništa(ili sam preskočio)?
Slika dočarava sve valjda. Vjerojatno pola ljudi ovdje ni ne zna tko je on
Gdje mogu vidit kad izlazi sljedeći BUG...ima li neki link do tih datuma...i kad izlazi sljedeci broj?
pa 28. u mjesecu dođe pretplatnicima a 1. je na kioscima.
ok...hvala
U mojem slučaju to nije istina. Dapače, i po tjedan dana kasni po dolasku na kioske.
ma ja govorim kad najranije dolazi. kod mene u zg-u na pretplati dođe 28. a na kioscima ga uvijek vidim 1. neznam gdje ti zivis da ga nema na kioscima 1.
Ja sam par puta naletio na novi BUG na kioscima 29./30. u mjesecu.
Valjda to samo nama Karlovcanima.
nekada dojde da i prije
npr u mioljcu zna biti već 29.
a u školi ja već pročitam :D
tak da kupim sam za kolekciju
Ja zivim u Hercegovini blizu Mostara....nekako mi se cinilo da dodje prije prvog pa zato i pitam...hvala
U Mostar dođe 29., kupim ga u tržnom centru P&M Company ili u trafici Opresa kod Musale, sve ovisi gdje prije dođe.
Gdje mogu vidit kad izlazi sljedeći BUG...ima li neki link do tih datuma...i kad izlazi sljedeci broj?
Poštovani,
slijedeći broj Buga (br. 229), biti će na većini kioska u srijedu 30.11.2011.
Vesna Ujaković
ko je dobio nagradu nigdje nisam uspio nać ??