Bug 222

poruka: 73
|
čitano: 13.485
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Bug 222

Ja bih imao jedno pitanje za gospodina Petrica:

Vidim da imate dosta uređaja na testu koje ste uspjeli prijevremeno nabaviti(HTC Flyer i Sensation npr.)-da li su to prerelease uređaji koje vam je dao sam HTC?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Bug 222
vexx5555 kaže...

Ja bih imao jedno pitanje za gospodina Petrica:

Vidim da imate dosta uređaja na testu koje ste uspjeli prijevremeno nabaviti(HTC Flyer i Sensation npr.)-da li su to prerelease uređaji koje vam je dao sam HTC?

Da, jesu.

drpetric
16 godina
odjavljen
drpetric kaže...
Da, jesu.

Jesu li ih oni sami ponudili ili ste ih vi tražili da vam ustupe na testiranje?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
Bug 222

Da li je itko primjetio APC/Schneider oglas na stranici 13?

Živi smijeh, kao da je preveden Google Translatorom hehe.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
miki1981 kaže...

Haha...pa točno i je..

Inače ne gledam reklame, pa nisam ni primjetio..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
miki1981 kaže...

OMG potpuno si u pravu xD

ovo je totalna anti-reklama {#}

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
XXX-Man kaže...
miki1981 kaže...

OMG potpuno si u pravu xD

ovo je totalna anti-reklama {#}

Da, dosta neozbiljno, pogotovo za jedan tako dobar brand kao što je APC.

14 godina
Bug 222
Čitam BUG doslovno već od malih nogu (sada imam 20, imao sam oko 10 kada sam čitao svoj prvi broj), i imam samo riječi hvale i pokoju kritiku!

Uvijek ste imali ono nešto, drugačije od konkurencije i bili ste i još ste zanimljivi na svoj način, bugovski način. Bili ste uvijek aktualni i puno toga sam naučio od vas. Sve pohvale idu i nagradnim igrama kojih je bilo jako puno (ali nažalost još niti jednom nisam ništa dobio), i uvijek ste imali nešto što me je ponukalo na kupnju.

Uskoro se mislim i pretplatiti, ali vidim da ljudi imaju dosta problema sa dostavom itd., pa mi je još uvijek bolja opcija kiosk. To je kao neki ritual, uzbuđenje kada ugledaš Bug na policama...
U zadnje vrijeme ste sve bolji i bolji, kako sa odabirom tema, tako i sa kvalitetom pisanja. Jedino što me smeta je da nemate baš opširne recenzije igara i mislim da se puno toga može reći za neku igru, ali vi za neke strpate stranicu teksta i to je to, i smeta me što ste počeli pisati i o igrama za druge konzole, a ne samo za PC...
No dobro, vi ste ipak svetematski časopis, a ne samo za PC igre...

Sve u svemu, definitvno ste najbolji časopis informatičke tematike u regiji i dalje, i samo tako nastavite...

Čitat ću vas uvijek, i u dobru i u zlu, he he. :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PCGamerX kaže...

Uskoro se mislim i pretplatiti, ali vidim da ljudi imaju dosta problema sa dostavom itd., pa mi je još uvijek bolja opcija kiosk. To je kao neki ritual, uzbuđenje kada ugledaš Bug na policama...

ma kakvi problemi...ak ga ne dobiješ, pikneš mail i dobiješ drugi.

da je ritua, ali taj rital i košta. naime ako uzmeš pretplatu na 2 godine, po mjesecu te izađe oko 20 kn, znači ostane ti 15 kuna od tvog uobičajnog rituala, pa razmisli i o tome.

mislim da nisi toliki ovisnik o tom časopisu da ti mora doći 28 ili 29 u mjesecu prije nego je izašao. pa kad dođe, dođe...onda ga pročitaš i to je to.

prije nego što sam uzeo pretplatu, sam čitao mjesec unatrag, međutim to me isto koštalo 20 kn kao i preko pretplate.

a usput, ako uzmeš pretplatu mođeš na netu čitati stare brojeve, što je jako dobra stvar.

mislim da će i u dogledno vrijeme postati praksa da se aktualni broj uz naknadu pročita online, jer dolazi trend tableta i mobitela koji mogu prikazivati bez problema takav sadržaj.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 13:27 (mali.ivica87).
17 godina
moderator
vexx5555 kaže...
drpetric kaže...
Da, jesu.

Jesu li ih oni sami ponudili ili ste ih vi tražili da vam ustupe na testiranje?

mi smo tražili

drpetric
14 godina
mali.ivica87 kaže...

mislim da će i u dogledno vrijeme postati praksa da se aktualni broj uz naknadu pročita online, jer dolazi trend tableta i mobitela koji mogu prikazivati bez problema takav sadržaj.

Mislim da ako bi tako bilo da bi časopis BUG izgubio dosta čitatelja. 

Pa nemaju svi smartphone i tablete...

Većina nema...

Čak netko nema ni interneta još...

16 godina
mali.ivica87 kaže...
PCGamerX kaže...

ma kakvi problemi...ak ga ne dobiješ, pikneš mail i dobiješ drugi.

da je ritua, ali taj rital i košta. naime ako uzmeš pretplatu na 2 godine, po mjesecu te izađe oko 20 kn, znači ostane ti 15 kuna od tvog uobičajnog rituala, pa razmisli i o tome.

mislim da nisi toliki ovisnik o tom časopisu da ti mora doći 28 ili 29 u mjesecu prije nego je izašao. pa kad dođe, dođe...onda ga pročitaš i to je to.

prije nego što sam uzeo pretplatu, sam čitao mjesec unatrag, međutim to me isto koštalo 20 kn kao i preko pretplate.

a usput, ako uzmeš pretplatu mođeš na netu čitati stare brojeve, što je jako dobra stvar.

na tiskovno izdanje se moš grijat ako je za bacit, ko bi stavio neki gadget u vatru {#}

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
PCGamerX kaže...
mali.ivica87 kaže...

Mislim da ako bi tako bilo da bi časopis BUG izgubio dosta čitatelja. 

Pa nemaju svi smartphone i tablete...

Većina nema...

Čak netko nema ni interneta još...

pa po želji. ne mislim da će ukinuti tiskano izdanje zato.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice