Ja bih imao jedno pitanje za gospodina Petrica:
Vidim da imate dosta uređaja na testu koje ste uspjeli prijevremeno nabaviti(HTC Flyer i Sensation npr.)-da li su to prerelease uređaji koje vam je dao sam HTC?
Vidim da imate dosta uređaja na testu koje ste uspjeli prijevremeno nabaviti(HTC Flyer i Sensation npr.)-da li su to prerelease uređaji koje vam je dao sam HTC?
Da, jesu.
Jesu li ih oni sami ponudili ili ste ih vi tražili da vam ustupe na testiranje?
Da li je itko primjetio APC/Schneider oglas na stranici 13?
Živi smijeh, kao da je preveden Google Translatorom hehe.
Haha...pa točno i je..
Inače ne gledam reklame, pa nisam ni primjetio..:P
OMG potpuno si u pravu xD
ovo je totalna anti-reklama
OMG potpuno si u pravu xD
ovo je totalna anti-reklama
Da, dosta neozbiljno, pogotovo za jedan tako dobar brand kao što je APC.
ma kakvi problemi...ak ga ne dobiješ, pikneš mail i dobiješ drugi.
da je ritua, ali taj rital i košta. naime ako uzmeš pretplatu na 2 godine, po mjesecu te izađe oko 20 kn, znači ostane ti 15 kuna od tvog uobičajnog rituala, pa razmisli i o tome.
mislim da nisi toliki ovisnik o tom časopisu da ti mora doći 28 ili 29 u mjesecu prije nego je izašao. pa kad dođe, dođe...onda ga pročitaš i to je to.
prije nego što sam uzeo pretplatu, sam čitao mjesec unatrag, međutim to me isto koštalo 20 kn kao i preko pretplate.
a usput, ako uzmeš pretplatu mođeš na netu čitati stare brojeve, što je jako dobra stvar.
mislim da će i u dogledno vrijeme postati praksa da se aktualni broj uz naknadu pročita online, jer dolazi trend tableta i mobitela koji mogu prikazivati bez problema takav sadržaj.
Jesu li ih oni sami ponudili ili ste ih vi tražili da vam ustupe na testiranje?
mi smo tražili
mislim da će i u dogledno vrijeme postati praksa da se aktualni broj uz naknadu pročita online, jer dolazi trend tableta i mobitela koji mogu prikazivati bez problema takav sadržaj.
Mislim da ako bi tako bilo da bi časopis BUG izgubio dosta čitatelja.
Pa nemaju svi smartphone i tablete...
Većina nema...
Čak netko nema ni interneta još...
ma kakvi problemi...ak ga ne dobiješ, pikneš mail i dobiješ drugi.
da je ritua, ali taj rital i košta. naime ako uzmeš pretplatu na 2 godine, po mjesecu te izađe oko 20 kn, znači ostane ti 15 kuna od tvog uobičajnog rituala, pa razmisli i o tome.
mislim da nisi toliki ovisnik o tom časopisu da ti mora doći 28 ili 29 u mjesecu prije nego je izašao. pa kad dođe, dođe...onda ga pročitaš i to je to.
prije nego što sam uzeo pretplatu, sam čitao mjesec unatrag, međutim to me isto koštalo 20 kn kao i preko pretplate.
a usput, ako uzmeš pretplatu mođeš na netu čitati stare brojeve, što je jako dobra stvar.
na tiskovno izdanje se moš grijat ako je za bacit, ko bi stavio neki gadget u vatru
Mislim da ako bi tako bilo da bi časopis BUG izgubio dosta čitatelja.
Pa nemaju svi smartphone i tablete...
Većina nema...
Čak netko nema ni interneta još...
pa po želji. ne mislim da će ukinuti tiskano izdanje zato.