Onu drugu sliku, ja nisam dobio majicu
Šta je u samogradnji?
Na webu niš ne piše.
Zato što samogradnje - nema!
Kupih ga i ja na kiosku
Oleg piše o svom AAR-u i tako...
Ali sam primjetio dva-tri nova imena u recenzijama igara, između ostalog i Berislav Jozić iz Gameplaya!
A ova druga dva (Lovro, Ivan) su ...?
opet sam se "potrgao" na petrićev videosvaka čast
opet sam se "potrgao" na petrićev videosvaka čast
lud je 100%. Otkud mu samo onakva mašta za raditi ludarije.
Legenda
Zasto nisu testirali MS napajanja?
Vec vidim kako bi to izgledalo: Ovo napajanje je najjeftinije na trzistu.Dodatna oprema je nepostojeca i samo napajanje ima dosadni dizaj u sivoj boji.Na testu nismo uspjeli dostic II razinu potrosnje sto dokazuje losu kvalitetu ali i opravdanu cijenu.Buka ventilatora je srednja iako nismo dostigli neko veliko opterecenje.Sve u svemu ovo napajanje nije radjeno za kompjutere ikakve potrosnje.

Evo da ne ispadne da samo Bug dijeli nagrade
I ovaj mjesec dajem kod za nagradnu igru. Prvi koji se javi, njegovo
EDIT:
Nema više.
Može li mi samo netko napisati ocjenu i dojam iz recenzije Gary Grigsbys: War in The East!?
Može li mi samo netko napisati ocjenu i dojam iz recenzije Gary Grigsbys: War in The East!?
DOJAM: Najdetaljnija operativno-strateška simulacija najvećeg vojnog sukoba u povijesti
Ocjena: 95%
DOJAM: Najdetaljnija operativno-strateška simulacija najvećeg vojnog sukoba u povijesti
Ocjena: 95%
Hvala do neba!
DamageHigh laže da te zavara, mislim da ćeš se morati odvojiti od svojih škrtačkih 35 kuna i sam saznati.....
DamageHigh laže da te zavara, mislim da ćeš se morati odvojiti od svojih škrtačkih 35 kuna i sam saznati.....
Ne brinite ništa.. Redovan sam kupac BUGa, morao sam jednostavno postaviti pitanje jer sam umirao od čekanja na tu recenziju...
Ne brinite ništa.. Redovan sam kupac BUGa, morao sam jednostavno postaviti pitanje jer sam umirao od čekanja na tu recenziju...
napomena: autoru nisu stale, u tekst recenzije, sve opservacije vezane uz suživot s tom igrom, pa je nužno pročitati i kolumnu istoga, na stranici 12!
napomena: autoru nisu stale, u tekst recenzije, sve opservacije vezane uz suživot s tom igrom, pa je nužno pročitati i kolumnu istoga, na stranici 12!
Cini se da bi samo ludjak mogao napisati 3 strane o ovakvoj igri, i da se cini kao da ima jos 100 za napisati.
Cini se da bi samo ludjak mogao napisati 3 strane o ovakvoj igri, i da se cini kao da ima jos 100 za napisati.
Razmišljam o pisanju romana o War in The Pacific. 4 i pol (skoro 5) godine iskustva sa tom RL ekspanzijom (kako reče Oleg) su uzrok toj misli...
Ali kako ni kolumna nije bila dosta za izražavanje oduševljenosti igrom, treba pročitati cijeli Bug kako bi se shvatila recenzija...
Ali kako ni kolumna nije bila dosta za izražavanje oduševljenosti igrom, treba pročitati cijeli Bug kako bi se shvatila recenzija...
BUG nadje svog citatelja, onaj koji posudite od tetka, nije vas BUG.
Kratki osvrt na (ne u potpunosti) prelistan ovomjesečni BUG.
Što se hardwarea tiče, napokon ste pogodili i objedinili sve ono što me je zanimalo, a istovremeno i kvalitetno obradili.
Kolumne nisam stigao pročitati, ali ne sumnjam u kvalitetu istih jer uvijek su zanimljive za pročitati, posebno Olegova ovaj mjesec, zbog tematike o kojoj je pisao.
zbog softwarea sam najviše oduševljen, odlični programi su obrađeni (F-secure, McAfee) i bilo je i vrijeme da se pročita nešto o manje poznatim alatima na domaćem terenu i gospodin Ždrnja je to ponovno odlično obradio.
Sve ostalo je zanimljivo, od 3DS-a Sony NGP-a, Iskon tv-a i ostalog. Jednostavno zabavan BUG.
Da ne ispadne da ih samo hvalim... Manje reklama!
Kolumne nisam stigao pročitati, ali ne sumnjam u kvalitetu istih jer uvijek su zanimljive za pročitati, posebno Olegova ovaj mjesec, zbog tematike o kojoj je pisao.
GROFAZ, pa dobro. Kolumne su tako mali dio izlaganja misli da ponekad i nemaju smisla.
????
Kolumne su jedan esecijalni dio Bug-a i Bug bez njih jednostavno ne bi bio isti. Oleg me izrazito nadahnjuje u svojim tekstovima- čovjek je od preziranja stvari/osoba napravio umjetnost. kako li su me samo inspirirale one kolumne protiv facebooka i Apple-a.
????
Kolumne su jedan esecijalni dio Bug-a i Bug bez njih jednostavno ne bi bio isti. Oleg me izrazito nadahnjuje u svojim tekstovima- čovjek je od preziranja stvari/osoba napravio umjetnost. kako li su me samo inspirirale one kolumne protiv facebooka i Apple-a.
Na zalost/srecu, poceo sam sastave u skolu pisati tim stilom.
Imam i ja problem s pronalaskom nečega u ovom broju BUG-a. U testu napajanja ne mogu naći metode generiranja opterećenja napajanja (nadam se da nisam očoravio od buljenja u monitor pa stvarno ne piše).
Nije da mi ta informacija treba, ali me zanima.
A imam i još jednu molbu (i prijedlog za ubuduće). U tekstu "GeForce GTX 560 Ti vs. Radeon HD 6950 1GB" se navodi da GTX 560 ima 50% veću potrošnju nego Radeon 6950 1GB. Mene zanimaju konkretne brojke.
Budući da se navodi veća potrošnja u postotku, pretpostavljam da ste je izmjerili pa vam ne bi trebao biti problem dodati još jedan redak u tablicu sa specifikacijama.
Zahvaljujem na čitanju i eventualnom navođenju traženih informacija i/ili uvažavanju prijedloga.
P.S.
Također opaska vezana za test SSD-a: više mi se sviđalo kad je podatak GB/kn (za bilo kakve diskove) bio naveden u tablici s iznosom u lipu, nego ovako u dijagramu.
Imam i ja problem s pronalaskom nečega u ovom broju BUG-a. U testu napajanja ne mogu naći metode generiranja opterećenja napajanja (nadam se da nisam očoravio od buljenja u monitor pa stvarno ne piše).
Nije da mi ta informacija treba, ali me zanima.
A imam i još jednu molbu (i prijedlog za ubuduće). U tekstu "GeForce GTX 560 Ti vs. Radeon HD 6950 1GB" se navodi da GTX 560 ima 50% veću potrošnju nego Radeon 6950 1GB. Mene zanimaju konkretne brojke.
Budući da se navodi veća potrošnja u postotku, pretpostavljam da ste je izmjerili pa vam ne bi trebao biti problem dodati još jedan redak u tablicu sa specifikacijama.
Zahvaljujem na čitanju i eventualnom navođenju traženih informacija i/ili uvažavanju prijedloga.
P.S.
Također opaska vezana za test SSD-a: više mi se sviđalo kad je podatak GB/kn (za bilo kakve diskove) bio naveden u tablici s iznosom u lipu, nego ovako u dijagramu.
Metoda generiranja opterećenja - str. 55, čitaj od međunaslova (naslova unutar teksta) "Sprava za mučenje"
Što se tiče potrošnje kartica, ja nisam pisao tekst tako da ne znam od kud je točno izvučen podatak o 50-postotnoj razlici. Ono što znam jest da je potrošnja konfiguracije s GTX-om 560 bila oko 315 W, a s HD 6950 1GB oko 260 W. Dakle otprilike nekako tako i ispadne - 50-ak posto razlike gledano samo za karticu.
Prikaz cijene za gigabajt prostora...što da ti kažem...meni je grafikon mnogo pregledniji. Mislim da većinu čitatelja ne zanima konkretno koliko košta jedan gigabajt, već relativni odnos isplativosti između različitih SSD-a/HDD-a obrađenih u testu. U tom slučaju grafikon odrađuje mnogo bolji posao nego sirove brojke u tablici.
Jel treba kome kod za nagradnu igru ja ovu neću igrat.
Javite se na pp.
Metoda generiranja opterećenja - str. 55, čitaj od međunaslova (naslova unutar teksta) "Sprava za mučenje"
Što se tiče potrošnje kartica, ja nisam pisao tekst tako da ne znam od kud je točno izvučen podatak o 50-postotnoj razlici. Ono što znam jest da je potrošnja konfiguracije s GTX-om 560 bila oko 315 W, a s HD 6950 1GB oko 260 W. Dakle otprilike nekako tako i ispadne - 50-ak posto razlike gledano samo za karticu.
Prikaz cijene za gigabajt prostora...što da ti kažem...meni je grafikon mnogo pregledniji. Mislim da većinu čitatelja ne zanima konkretno koliko košta jedan gigabajt, već relativni odnos isplativosti između različitih SSD-a/HDD-a obrađenih u testu. U tom slučaju grafikon odrađuje mnogo bolji posao nego sirove brojke u tablici.
Ma čitao sam ja to, ali piše, citiram: "Detaljniji pregled metode generiranja opterećenja i prosječnu potrošnju potražite u tablici uz tekst." Zbog toga sam očekivao onakvu tablicu kakva je bila i za jača napajanja. Nemam sad taj BUG pri ruci, ali znam da je tada za svaku razinu bilo opisano opterećenje procesora i grafičkih kartica.
Za info o potrošnji grafičkih kartica zahvaljujem (nadam se da ćete ubuduće navoditi potrošnju), i znam da ti nisi pisao tekst (prvo me to iznenadilo, već sam pomislio da su to za tebe preslabe grafe, ali tad sam vidio koliko si posla imao za ovaj broj pa sam shvatio da nisi imao vremena i za to).
A cijena za gigabajt - ok, nije ni tako bitno kako je podatak naveden, stvar navike. Prilagodit ćemo se.
U par stranica ima stvarno dosta gresaka. Zamolio bih autora Igora Roncevica da se dogovori sam sa sobom je li adapter DVI u VGA ili VGA u DVI (pogadate, samo jednom je koristio pravi naziv u 3 teksta). Takoder, izgled kartice staviti pod plus...-.-
Takoder, u recenziji na strani 50 taj isti autor navodi kako kartica Zotac GF 560 Ti posjeduje "dva DVI i po jedan HDMI i DP izlaz". Na prilozenoj slici kartice ja vidim samo dva DVI-a i mini HDMI izlaz. Takoder navodi i narancasti ventilator koji je na slici crn. Kako sam sada na mobu nemam prilike provjeriti je li kriva slika ili tekst.
Dalje, na stranici 59 u opisu Corsairovog napajanja VX 450 pise da nema 8-pinski PCI-e konektor, a u piktogramu je oznaceno kao da ima. Ista stvar kod napajanja Hipro 430.

ima li jos netko slicnih problema?
A1 direkt Rijeka
"BUG bez problema stane u sanducic"
Meni je Bug dosao sav izderan,mislim da je to bilo prosli mjesec.Stao je u sanducic,ali kada sam ga izvadio sve je poispadalo iz sive vrecice.