Bug 212/213 problem

poruka: 4
|
čitano: 1.083
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Bug 212/213 problem

Imam jedan problem ne radi ni cd od navedenog buga i u novinama nema nigdje jedinstvenog koda za nagradnu igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 212/213 problem

Bok...

Imam i ja problem.

Na linku   sam unijela podatke i jedinstveni kod iz broja 212/213 , i kad sam kliknula na "prijava" imam obavijest da je kod već iskorišten!!!

Šta da radim i kome se mogu obratiti?

Časopis sam kupila danas, uredno upakiran u plastični omot, i samo sam ga ja imala u rukama do večeras.

Help!

Jedinstveni kôd iz Buga broj 212/213 Jedinstveni kôd iz Buga broj 212/213

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug 212/213 problem
canon550 kaže...

Bok...

Imam i ja problem.

Na linku   sam unijela podatke i jedinstveni kod iz broja 212/213 , i kad sam kliknula na "prijava" imam obavijest da je kod već iskorišten!!!

Časopis sam kupila danas, uredno upakiran u plastični omot, i samo sam ga ja imala u rukama do večeras.

Help!

Javite se na pisma@bug.hr (ali na odgovor će trebati malo pričekati - što ne bi trebao biti problem jer ima još puno vremena za prijavu).

...
15 godina
neaktivan
RE: Bug 212/213 problem
Miro kaže...
canon550 kaže...

Bok...

Imam i ja problem.

Help!

Javite se na pisma@bug.hr (ali na odgovor će trebati malo pričekati - što ne bi trebao biti problem jer ima još puno vremena za prijavu).

Hvala na odgovoru. Ne bi trebao bit problem,...jer ako je netko iskoristio kod prije mene morao je unijet podatke. To ce bit bar lako dokučiti.

Svakako ću se javiti na taj mail. Hvala opet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice