Htjedosmo uzet i Katanu 3, ali nam je u datom trenutku nisu mogli isporučit (Links, jelte).
Da, šteta što je došlo do toga. Bilo bi lijepo vidit i nju pokraj navedenih.
Htjedosmo uzet i Katanu 3, ali nam je u datom trenutku nisu mogli isporučit (Links, jelte).
Da, šteta što je došlo do toga. Bilo bi lijepo vidit i nju pokraj navedenih.
Moram pohvaliti Vrdelju na kolmni. Nisam ni skužio da više nemam ništa protiv EA-a. Prije kad je netko spomeno neku igru i EA u istoj rečenici odmah sam mogao znati da će jedini dobar dio igre biti njezina reklamna kampanja. Zapravo nakon ove kolumne jedva čekam jesen i novi MoH.
Evo danas kupio novi BUG i po prvi puta mi se desilo da je neispravan, ne može se očitati (vidljivi otisci crne boje po njemu)
moze biti da je stojao dugo na suncu :)
pozz
Evo danas kupio novi BUG i po prvi puta mi se desilo da je neispravan, ne može se očitati (vidljivi otisci crne boje po njemu)
moze biti da je stojao dugo na suncu :)
pozz
Tko je neispravan? DVD? Javi se na mail pa će ti poslati novi
Da DVD, od broja 100-tog do danas prvi koji se ne moze ocitati, hvala na ponudi ali nije potrebno da saljes, instalirao novi ubuntu pa imam zanimaciju do sljedeceg Buga :)
pozz
Da DVD, od broja 100-tog do danas prvi koji se ne moze ocitati, hvala na ponudi ali nije potrebno da saljes, instalirao novi ubuntu pa imam zanimaciju do sljedeceg Buga :)
pozz
Nisam mislio na to da ti ja šaljem nego Bug redakcija
Nedam ja svoj DVD!
Eh, Šefe, to ti je zbog nicka...=)
ima samogradnju u ovom mjesecu?
ima samogradnju u ovom mjesecu?
Da, neki mikrokontroleri
Meni još nije stigao, a nisam imao do sada nikakvih problema. Jel stigao kome pretplatniku u Sisak?
Predlažem za idući broj test Katane 3 jer nas je dosta uzelo taj izvrsni cooler u zadnje vrijeme upravo zahvaljujući pozitivnim iskustvima drugih forumaša.
Meni još nije stigao, a nisam imao do sada nikakvih problema. Jel stigao kome pretplatniku u Sisak?
Morao je već stići. Molim te javi se sa imenom i adresom na pretplata@bug.hr pa ćemo poslati ponovo i utvrditi gdje je zapelo.
mene je strah ić na preplatu jer imam loša iskustva sa poštom pa se bojim kakv će mi bug doć
kakva posta,bugov kombic ti dode do kuce :D
kakva posta,bugov kombic ti dode do kuce :D
jel stvarno ili zahebavaš
ozb...neide postom
onda prelazim na preplatu
nego kako onda dostavljaju baš oni ili neka privatna tvrtka
miro osobno
doveze kombi i dostavi bug ravno u ruke čitatelja
miro osobno
ja lipo pitam a ti se zahebaješ
i rece :
" Hvala sto ste pretplatnik Buga!"
Morao je već stići. Molim te javi se sa imenom i adresom na pretplata@bug.hr pa ćemo poslati ponovo i utvrditi gdje je zapelo.
Nisam ga ni ja dobio... Ciovo... Trogir?
miro osobno
ja lipo pitam a ti se zahebaješ
Pa ozbiljno ti kaže..
Dobro nije miro, ali ostalo je točno..;)
Kupio i ja danas novi Bug. Bas sam se iznenadio vidjevsi dvije recenzije igara od Gorana Zeca. Ako me dobro pamcenje sluzi nije bilo njegovih tekstova vec neko vrijeme u Bug-u jel ?
Sviđa mi se ovaj broj Buga. Apple mi uopće ne smeta,dapače,uvijek volim gledati opise njihovih proizvoda. Ne znam zašto onaj tekst o Fermiju,ja se ponado da su testovi,a ono-flop. Ugl,dobar broj,dosta hardvera.
BUG TV odličan kao i svaki mjesec. Posebna pohvala Petricu za recenziju SE Xperia X10. HAHAH.
I ja sam se napokon danas dohvatio svog primjerka BUG-a. Uglavnom, zadovoljan sam sadržajem. DVD još nisam uspio pregledati ali će i to uskoro biti riješeno. Također mi je drago što se "Desktop mjeseca" vratio na stranice BUG-a, a jedino što me razočaralo je ne postojanje niti jednog slova o Linuxu.
Vjerojatno se čuvaju za sljedeći broj kad će novi Ubuntu biti detaljno razrađen.
Jel čitaju urednici novina ovo?!
Danas sam tek stigao kupiti novi broj,onako,dopada mi se što se (napokon) malo prostora posvetili operi i posebno mi se sviđa tema broja!
Može pitanje za Bugovce (ili njihovog lektora)? Zašto u ovom broju rezolucije monitora ne pišete kao npr. 1024x768, nego umjesto x stavljate pravokutnik?
Jel čitaju urednici novina ovo?!
Očigledno čitaju kad su se Denis i Aron javili (ova stranica)..