Vidim da ste ubacili malo o izvođenju igre (detalji grafike) na testnom pc-u,al kao da fali podatak o prosječnom fpsu i rezoluciji.
Nismo ih uopće "reklamirali"! Prijedlog je bio na forumu, ja rekao "može, šaljite" i to je to!
Nismo ih uopće "reklamirali"! Prijedlog je bio na forumu, ja rekao "može, šaljite" i to je to!
Miro, mislim da bi inače ovako se trebalo pronaći mjesto za tekstove kao što je ovaj AutoCAD 2011. Svake godine izlazi nova verzija, koja samo maže userima oči i licenca je skupa.
Također, tu možda da bude i ostalih profesionalnih softverskih alata SolidWorks, Catia i slično. Bilo bi lijepo da se kroz par stranica malo odmaknete od hardvera i gaminga.
Inače, pohvale za ovaj broj.
Test SE Xperia X10 i 2 HTC-a! To mi je trebalo!
@Šef: Koliko ima stranica ovog testa? (Nadam se barem 2)
Ajde iskesit ću se i ja ovaj mjesec za Bug makar dobivam enter.
Tema broja je Apple + test iPada.
Od grafa fermi, 5870 i 5830.
Mobovi HTC Desire i Legend te xperia X10.
Internet preglednici. Vraćen je desktop mjeseca. U Off-topicu električni automobili. Par digitalnih fotoaparata i printera, i to je otprilike to..
Sve u svemu - 35 kuna previše. Moram reći da je časopis izgubio svoju draž. Bit će da je stvar u meni (godine).
Uff kad se sjetim onih testova hardvera koje su provodili. Ne znam u kojem davnom broju su imali test monitora (eizo pobrao lovorike). Trinitron cijevi i te fore. E tako se to treba raditi. Danas, čini mi se, valjd da bi pokrili puno toga, sve je nešto površno i plitko, kao na brzinu odrađeno, šturo. Ne znam. Kupim ga, neću reći, al fakat ODMAH završi kao wc štivo , što je zadnje mjesto gdje tiskovine idu prije bacanja u smeće. Dobro, priznajem, Bug ne bacam (još!).
Zanimljivi za i protiv Applea:
Za - Hrvoje Brekalo
Protiv - a tko drugi nego Oleg Maštruko:)
A Olegu su argumenti boli glava...
...tek tak da se trkelja nekaj
Ja ga, recimo, potpuno razumijemi slažem se s njim. Biti će da ipak nije samo do trkeljanja...
Test SE Xperia X10 i 2 HTC-a! To mi je trebalo!
@Šef: Koliko ima stranica ovog testa? (Nadam se barem 2)
SE i Desire imaju po dvije, Legend jednu stranu. Ukupno pet, biti ćeš zadovoljan :)
Uff kad se sjetim onih testova hardvera koje su provodili. Ne znam u kojem davnom broju su imali test monitora (eizo pobrao lovorike). Trinitron cijevi i te fore. E tako se to treba raditi. Danas, čini mi se, valjd da bi pokrili puno toga, sve je nešto površno i plitko, kao na brzinu odrađeno, šturo. Ne znam. Kupim ga, neću reći, al fakat ODMAH završi kao wc štivo , što je zadnje mjesto gdje tiskovine idu prije bacanja u smeće. Dobro, priznajem, Bug ne bacam (još!).
Vejrojatno upravo godine, i sam patim od istih problema koje si opisao. Kao da su se nekako 'amerikanizirali' - sve je podređeno potrošnji i brzoj konzumaciji površnih sadržaja. Ipak, bolji su mi zadnjih nekoliko mjeseci nego one godine prije.
evo kupija ga za koji sat ga idem i čitat
Hvala Bug-u na objavljivanju mog desktopa
Kakve slike hardvera u bugu? Može link na temu?
Miro, mislim da bi inače ovako se trebalo pronaći mjesto za tekstove kao što je ovaj AutoCAD 2011. Svake godine izlazi nova verzija, koja samo maže userima oči i licenca je skupa.
Također, tu možda da bude i ostalih profesionalnih softverskih alata SolidWorks, Catia i slično. Bilo bi lijepo da se kroz par stranica malo odmaknete od hardvera i gaminga.
Vrlo rado, ali je jako teško naći kompetentne autore...
Ma to tek toliko da imamo s čime popuniti "zločestu"
Te rubrike su samo privremeno izostale, vratit će se...
A taj popis (str 168. za one koji ga nisu uočili) već neko vrijeme smo planirali, i eto napokon realizirali... Vidjeli smo da i sami pronađemo gdje je opisan koji uređaj, pa je jasno koliko je tek čitateljima potreban taj popis. Dvojba je još da li ga sortirati (kao sada) po abecedi ili po broju stranice na kojoj je nešto objavljeno? Za sada smo se odlučili na ovaj stil indeksa.
Sviđa mi se nova nagradna igra! Jedva čekam da ga kupim!
Bug je postao ko apple...svi bruje i kupuju zbog nečega (nagradnih igara), a nitko ne dobiva...:P
Kakve slike hardvera u bugu? Može link na temu?
Htjeli su staviti slike hardvera u Bug (časopis) umjesto slika desktopa.
nisan siguran di je bio dogovor,al ga ima
ali su nahvalili apple,nisam nikad razumio novinare koji recenziraju jeftinim uređajima traže svaku manu dok skupim niti jednu manu ne moru naći,tako je i sa autima hi-fi i sl,uvijek se jeftinim proizvodima traže mane,sviđa mi se što su napisali o preglednicima točno su pogodili u sridu
Nakon dugo, dugo godina prvi put da preskačem kupnju ovomjesečnog BUG-a,i to isključivo radi teme broja.
Apple hater 4 life :-)
Dobar je ovomjesečni broj,čitao sam malo.Neznam kako vi ali kad sam vidio da je tema broja Apple nisam htio čitati.Al opet kad sam počeo sviđa mi se
Nakon dugo, dugo godina prvi put da preskačem kupnju ovomjesečnog BUG-a,i to isključivo radi teme broja.
Apple hater 4 life :-)
Ooo,kupit češ ti njega. Znatiželja uvijek prevladava!
Evo i ja da se pohvalim. Bio sam 3 dana na putu i tako. I naravno, upao je novi bug. Moram priznat da me oduševilo što se u ovom broju našlo ponešto o coolerima za procesor. Već neko vrijeme razmišljam o kupovini (mada sam već trebao uzet jedan (neki članovi znaju) ali eto još uvijek nisam iz sebi važnih razloga). Međutim, moram napomenut, prilično sam razočaran nečim. Naime, tu je TX3, pa i articov freezer 7 (kažu najpopularniji), a nije se spomenula Katana 3 koja je , ako se ne varam, jednako popularna. Eto, samo ta jedna zamjerkica. Inače, broj je za 10 .
Kakve su vam to glupe ideologije - "apple hater" i "apple lover"?!
Ako ti se neki proizvod sviđa kupiš, ako ne ne..priča završena...-.-
mah sta ima veze da je tema broja apple ionako je to desetak stranica... ostaloga je masu ^^
Jesu li stvarno u novom broju testirali Fermi ili je to samo tekst o njemu?
Jesu li stvarno u novom broju testirali Fermi ili je to samo tekst o njemu?
Nisu testirali,pederi im nisu poslali grafu
Evo i ja da se pohvalim. Bio sam 3 dana na putu i tako. I naravno, upao je novi bug. Moram priznat da me oduševilo što se u ovom broju našlo ponešto o coolerima za procesor. Već neko vrijeme razmišljam o kupovini (mada sam već trebao uzet jedan (neki članovi znaju) ali eto još uvijek nisam iz sebi važnih razloga). Međutim, moram napomenut, prilično sam razočaran nečim. Naime, tu je TX3, pa i articov freezer 7 (kažu najpopularniji), a nije se spomenula Katana 3 koja je , ako se ne varam, jednako popularna. Eto, samo ta jedna zamjerkica. Inače, broj je za 10 .
Htjedosmo uzet i Katanu 3, ali nam je u datom trenutku nisu mogli isporučit (Links, jelte).