svaka cast za sve, al stvarno mi je jadno jer vec par brojeva nema DESKTOP MJESECA...malo jadno, al ok...
i da, prosirite malo rubriku ''pitanja i odgovori''...dodajte jos par stranica..
svaka cast za sve, al stvarno mi je jadno jer vec par brojeva nema DESKTOP MJESECA...malo jadno, al ok...
i da, prosirite malo rubriku ''pitanja i odgovori''...dodajte jos par stranica..
Cudim se kako u test 2.1 zvucnika niste ubacili Logitech Z-Cinema. Posjedujem ih i bas sam cekao test u Bugu da vidim kako cete ih vi ocjeniti.
No dobro.
Ustupitelji nisu imali na raspolaganju Z-Cinema u doba testiranja, pa sukladno tome nije niti došao u test.
No inače taj komplet dobro poznajem. Po mojem mišljenju to je kvalitetan komad hardvera, nešto kao vrlo modernizirani Z-2300 ― time mislim da zvuči otprilike podjednako (i vjerojatno bi po kvaliteti zvuka dobio pet buba), ali Z-Cinema nudi korisne dodatne ulaze i opremu koju Z-2300 nema jednostavno zbog svoje starosti. Stoga, tko ga uspije pribaviti, Z-Cinema je vjerojatno bolji izbor od Z-2300 (ako ste uopće spremni istovariti četveroznamenkasti iznos kuna za 2.1 zvučnike, što je sasvim drugo pitanje).
Teoretski bi bilo dovoljno mjesta na tržištu za oba kompleta, samo da Z-2300 ne drži i dalje tako visoku cijenu, nakon već pet godina što je u prodaji.
Ja imam Z-5500 i zadovoljan sam ocjenom na testu ;)
EDIT: Kako ja zaluta u ovu staru temu?
Sorry
Da te nema tribalo bi te izmislit
imam jedan problem sa DVDom...
imao sam prije 2 monitora, ali mi sam ga maknuo i sad imam jedan, ali taj DVD mi se otvara na 2. monitor i vidim da je na crnoj pozadini ali ga nemam na onom monitoru koji imam, a na grafickoj nije nista drugo spojeno...
imao sam prije 2 monitora, ali mi sam ga maknuo i sad imam jedan, ali taj DVD mi se otvara na 2. monitor i vidim da je na crnoj pozadini ali ga nemam na onom monitoru koji imam, a na grafickoj nije nista drugo spojeno...
Sto???
Sto???
yeah :D
otvorio sam prvu na vrgu :D
rjesen problem :D
i hvala jos jednom