Bug 207 zaključana tema

poruka: 69
|
čitano: 27.925
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Bug 207

svaka cast za sve, al stvarno mi je jadno jer vec par brojeva nema DESKTOP MJESECA...malo jadno, al ok...

i da, prosirite malo rubriku ''pitanja i odgovori''...dodajte jos par stranica..

...it's only business...
16 godina
neaktivan
Bug 207

Cudim se kako u test 2.1 zvucnika niste ubacili Logitech Z-Cinema. Posjedujem ih i bas sam cekao test u Bugu da vidim kako cete ih vi ocjeniti.

No dobro.

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ustupitelji nisu imali na raspolaganju Z-Cinema u doba testiranja, pa sukladno tome nije niti došao u test.

No inače taj komplet dobro poznajem. Po mojem mišljenju to je kvalitetan komad hardvera, nešto kao vrlo modernizirani Z-2300 ― time mislim da zvuči otprilike podjednako (i vjerojatno bi po kvaliteti zvuka dobio pet buba), ali Z-Cinema nudi korisne dodatne ulaze i opremu koju Z-2300 nema jednostavno zbog svoje starosti. Stoga, tko ga uspije pribaviti, Z-Cinema je vjerojatno bolji izbor od Z-2300 (ako ste uopće spremni istovariti četveroznamenkasti iznos kuna za 2.1 zvučnike, što je sasvim drugo pitanje).

Teoretski bi bilo dovoljno mjesta na tržištu za oba kompleta, samo da Z-2300 ne drži i dalje tako visoku cijenu, nakon već pet godina što je u prodaji.

17 godina
neaktivan

Ja imam Z-5500 i zadovoljan sam ocjenom na testu ;)

EDIT: Kako ja zaluta u ovu staru temu?

Sorry

:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 20:25 (logic).
15 godina
protjeran
Bug 207

Da te nema tribalo bi te izmislit

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 16:16 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 207

imam jedan problem sa DVDom...

imao sam prije 2 monitora, ali mi sam ga maknuo i sad imam jedan, ali taj DVD mi se otvara na 2. monitor i vidim da je na crnoj pozadini ali ga nemam na onom monitoru koji imam, a na grafickoj nije nista drugo spojeno...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

imao sam prije 2 monitora, ali mi sam ga maknuo i sad imam jedan, ali taj DVD mi se otvara na 2. monitor i vidim da je na crnoj pozadini ali ga nemam na onom monitoru koji imam, a na grafickoj nije nista drugo spojeno...

Sto???

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
17 godina
moderator
Pogrešna tema!
...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Hacker-ri kaže...

Sto???

yeah :D

otvorio sam prvu na vrgu :D

Miro kaže...
Pogrešna tema!

rjesen problem :D

i hvala jos jednom

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice