Bug 205

poruka: 63
|
čitano: 11.986
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug 205

Znaci sutra ga vec ima za kupit Osmijeh Odlicno.

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

jupi

Pomozite eHrvatskoj! http://www.erepublik.com/en/referrer/InfernoTheCroat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

Taman htio jutros kupit nov Bug, kad ono pljusak, i dok je pljusak prestao, prestao radit i Tisak. Sad valja cekat do ponedjeljka :) Samo da ne ponestane, jer ja obicno kad kupujem to bude na granici, svaki drugi Bug koji kupim ova kaze da sam zadnji primjerak dobio.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

pa pretplatite se pa ušparajte oko 300 kuna kroz 2 godine, svejedno ga stalno kupujete.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 205

Evo čitam test najbolje plazme na svijetu u 2009. i smijem se nekim zaključcima bugovih stručnjaka.

Modeli sa oznakom V10 spadaju u sredinu Panasonicove ponude plazma televizora. - od kada to?

U svjetu u kojem konkurenti ističu sustav sa 200Hz, brojka od 600 se čini gigantskom u stvarnosti i nije. Naime nije riječ o 600 sličica u sekundi nego o ekvivalentu koje će engine TV-a u hodu izračunati i poslati na prikaz kako bi svi pokreti na ekranu izgledali što ispeglaniji.
- dalje navode kako ovo do ispeglane slike bez prekida što je kao neprirodno, a i tih 200Hz na LCD-ovima nema veze sa osvježavanjem slike nego sa pokretnom rezolucijom i ovaj Panasonic je jedan od prvih televizoa koji se mogu pohvaliti sa svih 1080 linija

...ne zaostaje previše za najskupljim modelima iste kuće ili konkurencije - oni to o kvaliteti slike, a ja se pitam koji to uopće TV za 2009. ima bolju

Jel mi možete odgovoriti koliku ste razinu crne izmjerili na testu, kolike vrijednosti primarnih i sekundarnih boja i u kojem ste to modu iskalibrirali i izmjerili? Zahvaljujem!

Onda imamo bugove godišnje nagrade i tamo se nalazi Canon EOS 500D koji nije zaslužijo da se spomene i koji je pos vim eminentnim testovima lošiji od konkurencije, a oni ga još navode kao primjer konkurenciji. Ja ne dolazim do nikakvog drugoga zaključka nego da je ovo plaćeni oglas od strane Canon Adrie što uopće nije čudno kad se vidi broj Canonovih reklama u Bugu.

Čak mi nije jasno što se navodi samo Olympus E-P1 od EVIl fotića. Bugovci, nije li i Panasonic GF1 zaslužio barem jednaku pažnju?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 205

Jao, hvala puno Bugovcima što smo dobili besplatnih 50mb surfanja internetom na mobitelu! Smijeh

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

kad bi se ja sad pretplatio na bug, jel bi dobio i ovaj broj ili tek od sljedećeg broja, tj siječanj 2010?

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bug 205
Creative kaže...

Jao, hvala puno Bugovcima što smo dobili besplatnih 50mb surfanja internetom na mobitelu! Smijeh

eh blago se vama, ja u BiH pa mi šipak

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
malo zaigrano dijete kaže...

pa pretplatite se pa ušparajte oko 300 kuna kroz 2 godine, svejedno ga stalno kupujete.

Ja bi se pretplatio ali sandućić premalen da mi stave BUG unutra...al srećom uvijek ga uzmem na kiosku prije nego se razgrabiSmijeh

17 godina
neaktivan
Bug 205

Stigao i moj pretplatnicki primjerak pa se bacam malo na citanje. Nanjusio sam neke maticne pa da vidimo.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

Eo i moj stigao. COD MW2 razočarao?! 80% ocjena?! Neznam bi li se forumaši složili...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

5 0 hvala 0
16 godina
Bug 205

Evo ja se slažem sa njimaBelji se I meni bilo malo čudno ali ipak su kolko-tolko u pravu, samo mi onda čudno da L4D2 dobije 90% hehe zombiji pwnaju price-a i ekipuBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bug 205

Ja živim u Rijeci al dogodilo mi se na par kioska prije da ne bi imali BUG nakon recimo tjedan dana,al bi se uvijek našao neki drugi di ga imaju. Al opet bolje što prije uzet pa da dulje guštam xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel moze neko odgovorit na moje pitanje. Da znam da ga kupim jos danas, il da se pretplatim pa cekam svoj primjerak.
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Pa kupi sad za ovaj mjesec ovaj što je izašao a kad njega kupiš onda se preplati .
RIDER
17 godina
moderator
jurluk kaže...
Jel moze neko odgovorit na moje pitanje. Da znam da ga kupim jos danas, il da se pretplatim pa cekam svoj primjerak.

Pošalji mail na pretplata@bug.hr sa adresom, poslat ćemo ti ponudu.Ukoliko želiš, možemo u pretplatu uključiti i broj 2'5, ali dok evidentiramo uplatu i pošaljemo primjerak - proći će nekoliko dana.

Ako ti je hitno, preporučam da kupiš ovaj broj 205, a pretplatu ćemo ti voditi od broja 206.

17 godina
neaktivan
dobar BUG 205, kako sam zamijetio u par zadnjih brojeva, imaju odlične recenzije ATI grafulja, a nekako nVidia utihnula??? Zar je ATI dotukao nVidia ili sam nekaj propustio???
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
Bug 205

Jeste li primjetili da Goran Račić više ne radi recenzije igara?

Karma is a funny thing.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
jabuka555 kaže...
dobar BUG 205, kako sam zamijetio u par zadnjih brojeva, imaju odlične recenzije ATI grafulja, a nekako nVidia utihnula??? Zar je ATI dotukao nVidia ili sam nekaj propustio???

Čeka se da Nvidia izbaci nove grafičke pa da ih mogu testirati, ati je izbacio nove modele pa imaš testove...

16 godina
neaktivan
Bara kaže...

- dalje navode kako ovo do ispeglane slike bez prekida što je kao neprirodno, a i tih 200Hz na LCD-ovima nema veze sa osvježavanjem slike nego sa pokretnom rezolucijom i ovaj Panasonic je jedan od prvih televizoa koji se mogu pohvaliti sa svih 1080 linija

Refresh rate nema veze s osvježavanjem? Pokretna rezolucija??!? Daj me prosvijetli s tom pokretnom rezolucijom..

A valjda si mislio jedan od prvih plazma tv-a, lcd-a u 1080 ima duže i Toshiba, Sony, LG, Samsung,.. I kako to misliš 'svih' 1080 linija, što bi trebao imati 20% manje ili misliš na 720?

17 godina
neaktivan
bed kaže...
Bara kaže...

Refresh rate nema veze s osvježavanjem? Pokretna rezolucija??!? Daj me prosvijetli s tom pokretnom rezolucijom..

A valjda si mislio jedan od prvih plazma tv-a, lcd-a u 1080 ima duže i Toshiba, Sony, LG, Samsung,.. I kako to misliš 'svih' 1080 linija, što bi trebao imati 20% manje ili misliš na 720?

Vidi se da nemša pojma ništa o pokretnoj rezoluciji. Refresh rate na novim televizorima ide mximalno do 100Hz, a one brojke 200, 400, 600Hz imaju veze sa pokretnom rezolucijom. Pokretna rezolucija je broj linija koje televizor može prikazati pri pokretima, a prvi koji mogu svih 1080 linija prikazati su ovogodišnje plazme sa 600Hz sub-filedom. LCD-ovi najčešće imaju samo 600-720 linija pokretne rezolucije. Naravno svi mogu prikazati svih 1080 linija pri statičnim scenama.

17 godina
Bara

a prvi koji mogu svih 1080 linija prikazati su ovogodišnje plazme sa 600Hz sub-filedom

FYI, Samsung LN-46A950 prikazuje svih 1080p pokretne rezolucije.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
Bara

a prvi koji mogu svih 1080 linija prikazati su ovogodišnje plazme sa 600Hz sub-filedom

FYI, Samsung LN-46A950 prikazuje svih 1080p pokretne rezolucije.

Baci dokaz, ako i prkazuje zasigurno nija bez neželjnih artefakata, a znajući da je to S-PVA matrica sumnjam u to. Do 2009. su najveću pokretnu rezoluciju isto imale plazme i onda je iznosila 900 linija.

17 godina
Bug 205
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Eo i moj stigao. COD MW2 razočarao?! 80% ocjena?! Neznam bi li se forumaši složili...

Vrdelja je apsolutno u pravu. Kampanja traje 4-5 sati plus MP koji nema DS-ove. Ima sreće da je dobio 80%. Rekordna prodaja ne znači uberkvalitetaNamigiva

Iako su Butcherove recenzije u više od 90% slučajeva korektne, razočarao me s L4D2-om. Čudno je to što je L4D2 dobio tako visoku ocjenu, igra je realno za ~85%(bez činjenice da je Valve nasamario sve koji su kupili L4D1 i da prodaju DLC kao full igru). Igra je inače stvarno zabavna - ono što je L4D trebao biti. Svejedno, djeluje kao DLC. Da je L4D živ bar 2 godine, više od 50% sadržaja L4D2 bi stvorio iz community. Ne znam kako je došlo do toga, na prve dvije stranice je navedena masa negativnih stvari. Definitivno ne vrijedi toliko.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
16 godina
neaktivan
Bug 205

Moze li mi neko reci koje su maticne ploce uvrstene na ovom testu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bug 205

Ponoviti ću tvrdnju: tema broja je bila bolja prošle godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Nautilus kaže...

Moze li mi neko reci koje su maticne ploce uvrstene na ovom testu?

22 kom, P55 Express čipseti (4x ASRock; 6x Asus; 8x Gigabyte; 1x Intel; 2x MSI).

16 godina
neaktivan
Bug 205

Hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 205

Eh ljudi, pošto kod nas u Sarajevu kamion sa BUG-om malo zakasni (tužit ću vozača) nama BUG dolazi tek  prvog dana u novom mjesecu, tako da odoh sad kupit...

Pa da vidim to za MW2 i L4D2

I da, ima li recenzija Left 4 dead 2?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice