Bug 191

poruka: 93
|
čitano: 11.513
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Stigao novi Bug, tema grafičke kartice...toooooooooNamigiva

Sviđa mi se naslovnica Bug-a...Belji se

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 0:27 (pc-haker).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Novi Bug 191
pc-haker kaže...

Sviđa mi se naslovnica Bug-a...Belji se

Je ima dobrih tema, naslovnica OK. Zato svi trk na kiosk. (radio reklama, NOT).
Cjelovit Red Alert na DVD-u, yiea.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 8:28 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Vidim na BOL-u, tema grafičke, najpovoljniji ISP, mnogo recenziranih igara (od kojih su i Mirrors Edge - vjerojatno najava i GTR Evo) i izrada gamepada... Hm zanimljivo.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Eto meni došlo jucer doma.

Spasilo mi nocnu inace bi umro od dosade.

Super teme.

Sve u svemu sviđa mi se

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870@H2O,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

I meni se svidja al mi na zalost ne radi DVD, isprobano vac na nekoliko racunala (na poslu Sramim se), al ne ucitava ga ni na jednom Mršti se

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Evo uspio sam ga nekako pokrenuti. BUG-ovci, jel se smije kopirati ovaj DVD,jer ovaj vas mi slabo shljaka??? Ono,backup?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi Bug 191

Uvijek se nađe nešto zanimljivo u Bugu,ali dati 35 kuna za 51 stranicu reklama,30 o nekim igricama koje nitko živ ne igra, s temom o grafičkim koje će kupiti 1% ljudi u Hr.

Ovo je već stvarno previše.

Gospodo iz Bug-a,ako nemate ideja kako dalje,nemojte nas doslovce vući za nos.

Mislim da sam od danas bivši kupac Bug-a nakon punih 7 godina!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Uvijek se nađe nešto zanimljivo u Bugu,ali dati 35 kuna za 51 stranicu reklama,30 o nekim igricama koje nitko živ ne igra, s temom o grafičkim koje će kupiti 1% ljudi u Hr.

Uvjek se nađe neki biser koji pametuje.
Dakle trebala bi redakcija samo pazit da tebe i tvoje zahtjeve zadovolji a ostale citatlje ko jeb*?
Samo zato što te graficke ne zanimaju.
Neznam u cemu je problem.
Zašto daješ 35 kuna kad preko pretplate dobiješ jeftinije? 
C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870@H2O,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan

Slažem se, teme broja se ponavljaju kvartalno ( čudno, nema test digitalnih fotoaparata..).

Trebalo bi raditi test 2-3 modela pojedine komponente u svakom broju na 1-2 stranice, a na kraju svakog broja BUG-a dati usporedni pregled u obliku tablice ili sl. svih testiranih modela pojedine komponente unatrag nekog vremena (koliko su pojedini modeli aktualni). Ako čovjek ide kupovati računalo, kupi BUG, pogleda pregled komponenata i odabere što želi. Jednostavno i učinkovito.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
protjeran
Novi Bug 191

Samo se ti pretplati....još malo pa će ti cijeli Bug biti reklame i test grafičkih,nabrijanih kućišta i izvještaji sa sajmova u Tokiju ili Parizu.Samo naprijed.Ja ne dam više ni kune za ovaj bezobrazluk bombardiranja reklamama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Ljudi jel pokretao netko ovaj novi BugDVD,meni radi samo BugTV i to je to,za sve ostalo pise ili da je datoteka ostecena ili not walid 32 application, ne moze se ni iskopirati, ma buaaaaa Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Meni radi normalno.

Nikad problema sa DVD-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Samo se ti pretplati....još malo pa će ti cijeli Bug biti reklame i test grafičkih,nabrijanih kućišta i izvještaji sa sajmova u Tokiju ili Parizu.Samo naprijed.Ja ne dam više ni kune za ovaj bezobrazluk bombardiranja reklamama.

A ti ga baš u krajnost ideš. Istina je da ima puno reklama, ali činjenica je da je sve poskupilo, pa tako i izdavanje časopisa.
To se može kompenzirati dizanjem cijene ili brojem reklama, ja baš i ne vidim neku treću opciju.
E sad dali je izdavanje toliko poskupilo da se reklame namnože ko žohari, u to ne ulazim jer nemam uvid u njihove cifre, ali stvarno ih se čini previše u časopisu.

17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

E jbg, nista posudit cu od nekoga pa iskopirati,nema druge...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Meni radi normalno.

Nikad problema sa DVD-om

Kad smo već kod toga i ja imam već duže vrijeme problema sa tim DVD-ovima. Nijedan BUG-ov mi neće instalirati ništa, nego moram ručno kroz win explorer pokrenuti instalaciju.
Jel zna itko zašto?
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Neka tvornicka greska, evo vec posudio drugi,radi normalno. Poceli su sparati i na DVD-ima Osmijeh

P.S. Bar mozes pokrenuti nesto s njega,pa makar i iz explorera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi Bug 191

Mozda net 2.0 ili 3.0 ,mozda udf driveri, ko zna,updateaj sve sto se da updateat na kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Evo uspio sam ga nekako pokrenuti. BUG-ovci, jel se smije kopirati ovaj DVD,jer ovaj vas mi slabo shljaka??? Ono,backup?

Probaj s AnyDVD
Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
// Ovako. BUG je trenutno najbolje što naše HR tržište nudi, istina da ima dosta mana ali bolje za sada NEMA. Drugo, najviše mi se dopalo to što su stavili opet jednu CIJELU igricu RED ALERT, to mi odmah izmamilo osmijeh na lice. Ja sav sretan. Njemački časopisi redovito daju pune verzije igrica koje su bili hitovi devedesetih godina. Da se odmah predbilježim za slijedeće BUG-ove. Volio bih da stave igrice:

1. Z ( Bitmap Brothers) 1996.
2. WarCraft II (Blizzard Entertainment) 1995.
3. Diablo (isto Blizzard)
4. Elisabeth I. (Ascon) 1997.
uh ima brdo dobrih igrica ali evo dobar je ovo početak s RED Alert na ovom DVD-u od BUG-a.

Još jednom da kažem da sam zbog toga sreeeetan ko malo dijete.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
moderator
Donnie Brasco kaže...

Naravno da smiješ napraviti backup!
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Zahvaljujem, sve 5, radi. Sve pohvale za legendarni Red Alert :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Morgoth kaže...
LUXX kaže...

Meni radi normalno.

Nikad problema sa DVD-om

Kad smo već kod toga i ja imam već duže vrijeme problema sa tim DVD-ovima. Nijedan BUG-ov mi neće instalirati ništa, nego moram ručno kroz win explorer pokrenuti instalaciju.
Jel zna itko zašto?
 Za sve probleme s DVD-om javi se na adresu: bugdvd@bug.hr

No, ako imaš baš stalno problema s DVD-ima (pa makar i Bugovim - bitno je da problem ima kontinuitet), možda je stvar u tvom uređaju? Prljavština, godine...
17 godina
moderator
Gion kaže...

Sto ljudi, sto ćudi!

17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Zašto se pobogu čak i na ovom forumu uvijek nađu kretenoidne i nadrkane kreature koje stalno pljuju i po reklamama i po temama i po cijelom časopisu? Nađite si nešto za nabacit pod jaja i od**bite s foruma!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// Ej, ja sam isto nekada davno bio totalno zaluđen Thunderdome i Earthquake muzikom, Hardcore, Dance... nemogu vjerovat da je skoro 15 godina kako to više ne slušam. E da, moram priznat da ovaj test grafičkih kartica puno pomaže. Hvala Vam za tako dobar test. Ako budete mogli stavite nam takve testove i od matičnih ploča, jer upravo razmišljam o nabavi dobra matične za nove AMD 4 jezgrene procesore.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
protjeran
Novi Bug 191

jako sam razocaran s ovim brojem...svaka cast na trudu ali nemogu ga progutat...

pogotovo test kartica koji mi apsolutno nikaj ne govori...mogli su barem vratit 3 mjeseca nazad da testiraju od serije 2600 (ati) i nvidie (7600) sa novim mrcinama da vidimo pravu razliku u performansama...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 12:21 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Oni više zarade sa jednom reklamom više, nego od jednog kupca koji daje 35 kn...Bogataš. Bug je odličan, oduvijek.
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Slažem se, teme broja se ponavljaju kvartalno ( čudno, nema test digitalnih fotoaparata..).

Trebalo bi raditi test 2-3 modela pojedine komponente u svakom broju na 1-2 stranice, a na kraju svakog broja BUG-a dati usporedni pregled u obliku tablice ili sl. svih testiranih modela pojedine komponente unatrag nekog vremena (koliko su pojedini modeli aktualni). Ako čovjek ide kupovati računalo, kupi BUG, pogleda pregled komponenata i odabere što želi. Jednostavno i učinkovito.

Cool Apsolutno se slažem sa tobom. Što se tiće ovog broja ha što reći osim da su gameri konačno došli na svoje, stalno kukaju kak nema dovoljno testova grafičkih kartica i procesroa (kao da se kupuju svaki mjesec). Ja osobno se ne žalim nešto previše kupim bug kad mi je zanimljivo, a ovaj broj nije za mene.

ps. Za Kolovoz/Rujan uzeo sam dvobroj od VIDI-ja jer je bio test Wlan routera + neprekidna napajanja, a i naravno bilo je tu test 50 grafičkih kartica....
I, cry, when angels deserve to die.
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

@ Gion i ekipa

zamisli, ti si revoltiran zato sta ti tema nije po volji. ako ti se ne svida nemoj kupovat. sad tu pises neke dramaticne poruke po forumu - KOGA BRIGA?! nece bug propast zbog tebe (i slicnih tebi)!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...

Ne znam zašto je ovo tema za radovanje.

Istina, ja u prosjeku svakih 15 mjeseci mijenjam grafulju i to pratim, ali što je previše previše je - u stvarnosti NEMA potrebe za mjerenjem TOLIKO grafulja. Sve se one svode na par različitih GPUa i ne bitno različite brojke u testovima, razvrstano po kategorijama tih čipova (ne kažem između kategorija, već unutar).

Dakle, unutar jedne skupine koja se vrti oko jednog modela GPUa nema toliko bitnih odstupanja među različitim krajnjim proizvodima da bi to bilo jako bitno krajnjem korisniku.

Pa čak i među različitim modelima ono što kažu brojke ne znači mnogo u praksi ako danas vrtimo na PCu dvije-tri igre koje gotovo jednako rade na ovoj ili onoj grafulji.

Ali, ajde, to je časopis o tehnologijama pa moraju popuniti stranice i besmislenim cijeđenjem brojki koje znače samo frikovima da o nečemu pričaju.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice