Stigao novi Bug, tema grafičke kartice...tooooooooo
Sviđa mi se naslovnica Bug-a...
Vidim na BOL-u, tema grafičke, najpovoljniji ISP, mnogo recenziranih igara (od kojih su i Mirrors Edge - vjerojatno najava i GTR Evo) i izrada gamepada... Hm zanimljivo.
Eto meni došlo jucer doma.
Spasilo mi nocnu inace bi umro od dosade.
Super teme.
Sve u svemu sviđa mi se
I meni se svidja al mi na zalost ne radi DVD, isprobano vac na nekoliko racunala (na poslu ), al ne ucitava ga ni na jednom
Evo uspio sam ga nekako pokrenuti. BUG-ovci, jel se smije kopirati ovaj DVD,jer ovaj vas mi slabo shljaka??? Ono,backup?
Uvijek se nađe nešto zanimljivo u Bugu,ali dati 35 kuna za 51 stranicu reklama,30 o nekim igricama koje nitko živ ne igra, s temom o grafičkim koje će kupiti 1% ljudi u Hr.
Ovo je već stvarno previše.
Gospodo iz Bug-a,ako nemate ideja kako dalje,nemojte nas doslovce vući za nos.
Mislim da sam od danas bivši kupac Bug-a nakon punih 7 godina!
Uvijek se nađe nešto zanimljivo u Bugu,ali dati 35 kuna za 51 stranicu reklama,30 o nekim igricama koje nitko živ ne igra, s temom o grafičkim koje će kupiti 1% ljudi u Hr.
Slažem se, teme broja se ponavljaju kvartalno ( čudno, nema test digitalnih fotoaparata..).
Trebalo bi raditi test 2-3 modela pojedine komponente u svakom broju na 1-2 stranice, a na kraju svakog broja BUG-a dati usporedni pregled u obliku tablice ili sl. svih testiranih modela pojedine komponente unatrag nekog vremena (koliko su pojedini modeli aktualni). Ako čovjek ide kupovati računalo, kupi BUG, pogleda pregled komponenata i odabere što želi. Jednostavno i učinkovito.
Samo se ti pretplati....još malo pa će ti cijeli Bug biti reklame i test grafičkih,nabrijanih kućišta i izvještaji sa sajmova u Tokiju ili Parizu.Samo naprijed.Ja ne dam više ni kune za ovaj bezobrazluk bombardiranja reklamama.
Ljudi jel pokretao netko ovaj novi BugDVD,meni radi samo BugTV i to je to,za sve ostalo pise ili da je datoteka ostecena ili not walid 32 application, ne moze se ni iskopirati, ma buaaaaa
Meni radi normalno.
Nikad problema sa DVD-om
Samo se ti pretplati....još malo pa će ti cijeli Bug biti reklame i test grafičkih,nabrijanih kućišta i izvještaji sa sajmova u Tokiju ili Parizu.Samo naprijed.Ja ne dam više ni kune za ovaj bezobrazluk bombardiranja reklamama.
E jbg, nista posudit cu od nekoga pa iskopirati,nema druge...
Meni radi normalno.
Nikad problema sa DVD-om
Neka tvornicka greska, evo vec posudio drugi,radi normalno. Poceli su sparati i na DVD-ima
P.S. Bar mozes pokrenuti nesto s njega,pa makar i iz explorera
Mozda net 2.0 ili 3.0 ,mozda udf driveri, ko zna,updateaj sve sto se da updateat na kompu
Evo uspio sam ga nekako pokrenuti. BUG-ovci, jel se smije kopirati ovaj DVD,jer ovaj vas mi slabo shljaka??? Ono,backup?
Zahvaljujem, sve 5, radi. Sve pohvale za legendarni Red Alert :)
Meni radi normalno.
Nikad problema sa DVD-om
Zašto se pobogu čak i na ovom forumu uvijek nađu kretenoidne i nadrkane kreature koje stalno pljuju i po reklamama i po temama i po cijelom časopisu? Nađite si nešto za nabacit pod jaja i od**bite s foruma!
jako sam razocaran s ovim brojem...svaka cast na trudu ali nemogu ga progutat...
pogotovo test kartica koji mi apsolutno nikaj ne govori...mogli su barem vratit 3 mjeseca nazad da testiraju od serije 2600 (ati) i nvidie (7600) sa novim mrcinama da vidimo pravu razliku u performansama...
Slažem se, teme broja se ponavljaju kvartalno ( čudno, nema test digitalnih fotoaparata..).
Trebalo bi raditi test 2-3 modela pojedine komponente u svakom broju na 1-2 stranice, a na kraju svakog broja BUG-a dati usporedni pregled u obliku tablice ili sl. svih testiranih modela pojedine komponente unatrag nekog vremena (koliko su pojedini modeli aktualni). Ako čovjek ide kupovati računalo, kupi BUG, pogleda pregled komponenata i odabere što želi. Jednostavno i učinkovito.
@ Gion i ekipa
zamisli, ti si revoltiran zato sta ti tema nije po volji. ako ti se ne svida nemoj kupovat. sad tu pises neke dramaticne poruke po forumu - KOGA BRIGA?! nece bug propast zbog tebe (i slicnih tebi)!