Bug 188-189

poruka: 72
|
čitano: 12.117
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Sve pohvale za samogradnju! Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Hvala vam za temu o MMO igrama Namigiva

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug 188-189

odlican test graf. kartica, odlican test prijenosnika za igru, i svaka cast na overclockingu i geek kvizu

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2008 14:12 (benko).
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Pohvala za MMO!!!

Jos da ste dograbili ATI 4870...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Jedna od tema je i MMO?

Idem onda odmah po njega Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Super je novi bug samo sam se malo šokiro kad sam ubacio CD u komp! Vec sam mislio da sam dobio virus jer mi se pojavila neka bljeskajuća i odvratna reklama, kad sam shvatio da je i to dio bug cd-a!! E to vam bas nije trebalo!! Takav kić stavit!! Jedva se moze citat tekst uz tu reklamu za nekakav knjigovotsveni servis!! Takvih groznih reklama nema ni na najgorim internet stranicama (dobro, znam da sad pretjerujem, al kad sam sokiran!!)!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

U novom Bugu definitivno pobjeđuje test Fotoaparata xD

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Gdje je stranica od kartona gdje se nalazi sadržaj dvda? Viče

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ništa ipak od c++ tutorial u BUG-u :(
ali iznenadila me jačina 4850 jača je id 9800gtx sutra ju kupujem.
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Ništa ipak od c++ tutorial u BUG-u :(
 Nemam veze s Bugovom redakcijom (osim sto im svaki mjesec 'doniram' 35 kuna Namigiva), ali zdravorazumski mogu reci da nista od toga nece ni biti.

Zaboravio sam jos samo reci kod samogradnje - bilo bi odlicno da ste eventualno naveli cijene komponenata u posebnom okviru, kao sto ste to radili i prije ako se dobro sjecam ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 17:39 (RaLe).
17 godina
protjeran
Bug 188-189

Iritantna postaje tema o digitalcima.Što je previše,previše je...i još u uvodnoj riječi kažu da su ubacili dvije teme za dvobroj.Ponašaju se ko Sanader s medijima i ljudima.Pa nismo ovce!

Ova   tema s fotoaparatima je kopija kopije starih tema samo sa drugim modelima.Nije Canon A,nego je Canon B..i to vam je tema.

DVD sa   novim i stalnim programčićima je beskrajno dosadan i sa brdom zastarjelih verzija programa.

Jedini plus za Fedoru.

Ako Bug ovako nastavi,vrlo brzo postajem bivši kupac ovog časopisa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Ova   tema s fotoaparatima je kopija kopije starih tema samo sa drugim modelima.Nije Canon A,nego je Canon B..i to vam je tema.

Pa zašto onda uopće kupuješ Bug?
Iz godine u godinu iste teme i isti testovi. Nije Pentium A nego je Pentium B, nije GeForce X nego je GeForce Y..   i to su im teme.
Izlanuo se
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Moze li mi netko objasniti bodovanje onog ljetnog kviza, koliko bodova za svako pitanje pošto nigdje nije naznačeno? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bug 188-189

Dado,jest u pravu si,ali što imaju digitalni aparati s kompjuterima,njihovim konfiguracijama i sl.,da se tema o njima ponavlja vrlo,vrlo,vrlo,vrlo često.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Vulgaris kaže...

Izbacili smo iz ovog broja. Ako ima potrebe za tim "popisom" (mislim na sadržaj DVD-a), možemo složiti PDF i staviti na web da si svatko tko želi isprinta...
17 godina
Miro kaže...
Vulgaris kaže...

Izbacili smo iz ovog broja. Ako ima potrebe za tim "popisom" (mislim na sadržaj DVD-a), možemo složiti PDF i staviti na web da si svatko tko želi isprinta...
  mislim da nije stvar u tome, nego da fino stane u svaku kutijicu pa znamo šta je na dvdu
17 godina
neaktivan
Zašto? Je li bio prevelik trošak? :D
I'm writing my will, on a three dollar bill
17 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Moze li mi netko objasniti bodovanje onog ljetnog kviza, koliko bodova za svako pitanje pošto nigdje nije naznačeno? :)

17 godina
moderator
Vulgaris kaže...
Zašto? Je li bio prevelik trošak? :D
 Iz tehničkih razloga.
17 godina
moderator
ReiKo kaže...
ReiKo kaže...

Piše ti na stranici 189 (nije baš jako istaknuto - unutar teksta na vrhu stranice).

Svi odgovori vrijede 1 bod, osim kod pitanja sa zvjezdicom koja donose 4 boda (to su 2, 14 i 29)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 20:53 (Miro).
17 godina
neaktivan

Hvala.

17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Stvarno je previše fotoaparata u Bug-u.Mogli bi već i izdavati zasebni časopis o fotoaparatima i kamerama.Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 188-189

i ja isto mislim da je bilo previse fotica(mogli ste stavit po dva fotica iz svake kategorije)

sto se tice onog kartonskog cuda sa ispisima svih program moram reci da sam zadovoljan jer mi je uvjek nekako smetalo  Smijeh

mislim da su vam testovi igara odlicni ali da ste malo prestrogi bili sa GRID-om   samo 72%(mislim da ovu igru multiplayer izvlaci bar do 80%)

overclockanje u stvarnom zivotu svaka cast (kapa do poda Cool)

malo previse gps-ova ako se mene pita

sve u svemu jos jedan odlican (dvo)broj s malim nedostacima

robert lalic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Meni se cini da su se Bugovci uljenili i malo ispucali sa idejama. Stvarno ovaj dvobroj je dosadniji od 24sata, a i brze sam ga procitao.

Dajte trgnite se sad poslje ljeta!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa dobro ljudi je li vama jasno da se po ljeti slabo toga događa? a o tome onda ovisi i sadržaj buga

17 godina
Bug 188-189

Kada sam vidia ono overcloKirano čudovište smija sam se negdje 5 minuti... posli ću se dati u čitanje i vjerovatno pustiti koju suzu...Namigiva

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ammadeus kaže...

Pa dobro ljudi je li vama jasno da se po ljeti slabo toga događa? a o tome onda ovisi i sadržaj buga

oni su bas suprotno napisali ;)
17 godina
iza.coska kaže...

Meni se cini da su se Bugovci uljenili i malo ispucali sa idejama. Stvarno ovaj dvobroj je dosadniji od 24sata, a i brze sam ga procitao.

Dajte trgnite se sad poslje ljeta!

evo što ja mislim o tome.....vjerojatno će sad preko ljeta malo pogledat po forumu, pa će vjerojatno naše predložene teme malo obradit (toplo se nadam) Osmijeh
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Pa meni je vec pun k grafickih kartica, kolko koja ima ovoga, ili onoga, i kolko je visok njen rezultat u ovom benchmarku i u onom benchmarku, ne igraju se svi po cijele dane, pa ne prigovaram zbog toga. Svasta si umisljate, to sad vise nisu savjeti, vec postaju pokusaji da se urede casopisi po vlastitoj volji. Da, bas ce za vas urednistvo pisati clanke, da vi budete sretni, da bude tema koje samo vas zanima i da po mogucnosti i u tim temama pohvale odnose uredaji koje vi imate.

Ako imate dobronamjerni savjet, vjerujem da urednistvo to tako i dozivljava. Al' ovo tipa "previse necega za moj ukus" je prilicno djetinjasto. Hvala Bogu pa se urednistvo ne povodi time inace bih u svakom broju citao samo o grafickim karticama. Bljuv.

Uvodnik - najava grafickih kartica u novom broju

Oleg - pise o svojoj novoj kartici

Dvorak - pise o karticama prije dvadeset godina

1. tema broja - top graficke kartice

2. tema broja - best buy graficke kartice

softverska tema - softver koji dolazi iskljucivo s grafickom karticom

pitanja i odgovori - o necijoj grafickoj kartici

igre - nema recenzije, samo lista grafickih kartica koje igru pokrecu

slike na kraju - slike novih grafickih kartica

e pa malo sutra. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 13:47 (RaLe).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Test fotića je već postao tradicija za ljetni dvobroj vjerovatno zato što ima više stranica, a i zbog samog ljeta. Pohvale za overclockano čudovišteNamigiva Belji se i MMORPG.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice