BUG 126 - svibanj 2003.

poruka: 6
|
čitano: 1.683
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BUG 126 - svibanj 2003.

Imam jednu molbu za formuaše.

Sjećam se jedne igre koja je izašla na CD-u uz BUG 126 iz svibnja 2003. Iako sam pronašao ime igre ( Light&Shadow ) ne mogu je pronaći na internetu pa bih zamolio članove foruma ako netko ima taj broj odnosno CD koji je došao uz taj broj da mi nekako pomogne da dođem do primjerka igre.
Unaprijed hvala! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:51 (Sebastian).

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: BUG 126 - svibanj 2003.
Sebastian kaže...

Imam jednu molbu za formuaše.

Sjećam se jedne igre koja je izašla na CD-u uz BUG 126 iz svibnja 2003. Iako sam pronašao ime igre ( Light&Shadow ) ne mogu je pronaći na internetu pa bih zamolio članove foruma ako netko ima taj broj odnosno CD koji je došao uz taj broj da mi nekako pomogne da dođem do primjerka igre.
Unaprijed hvala! 

Zar nije jednostavnije odgooglat ime igre i pregledati putem slika(images), pa kad ju prepoznaš, šljas download!? :)

15 godina
neaktivan

Pokušao sam ali ne izbacuje tu igru :/

11 godina
protjeran
Sebastian kaže...

Pokušao sam ali ne izbacuje tu igru :/

Evo gledam baš...tu ima svega. Trebaš se prisjetit o čemu je riječ (žanr) pa probat putem toga.

15 godina
BUG 126 - svibanj 2003.

Evo slika opisa. Iako ne vjerujem da ćeš pronaći na internetu osim ako netko ne uploada sa Bug CD-a.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
sirka666 kaže...

Evo slika opisa. Iako ne vjerujem da ćeš pronaći na internetu osim ako netko ne uploada sa Bug CD-a.

Stvarno ju nije problem pronaci na google-u.

Evo ja sam napisao: "light&shadow" shareware i dobiješ download link na par mjesta ... inace kosta oko 20$

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice