Sad bi nabacio onaj kava smajli s forumhr-a, steta sta ga nema na bugu.
Kad ja nabavim bolji procesor bit će opet obrnuto :-P
Sad bi nabacio onaj kava smajli s forumhr-a, steta sta ga nema na bugu.
Kad ja nabavim bolji procesor bit će opet obrnuto :-P
Ajd nek netko stavi link od benchmakra da ga skinem. Ja neznam više gdje sam ga našao bio.
Ajd nek netko stavi link od benchmakra da ga skinem. Ja neznam više gdje sam ga našao bio.
1. Computer/disk di imaš instaliran Steam/Program Files x86/Steam/steamapps/common/metro2033 i sad nađeš file pod nazivom "metro2033benchmark"
2. Pokreneš i to je to
3. Postaš rezultat i plačeš kako je slabašan
Lool, skinuo sam update. To sa postanjem i uspoređivajnem sa drugima i plakanjem mene nepati .
Lool, skinuo sam update. To sa postanjem i uspoređivajnem sa drugima i plakanjem mene nepati .
Da tebe pati samo plakanje
Šalim se naravno, postaj rezultat baš me zanima koliko ćeš dobit sa 6970.
Ti već pretpostavljaš da sam je modao na HD 6970 ( ali nisam još ) . Skida mi se Metro 2033 pa kad budem imo volje postat ću, sad mi se neda
.
Ti već pretpostavljaš da sam je modao na HD 6970 ( ali nisam još ) . Skida mi se Metro 2033 pa kad budem imo volje postat ću, sad mi se neda
.
Sry pročitao sam imaš 6970. Tako je još bolje postaj sa 6950 i sa 6970 kad je jednog ljepog dana otključaš :)
Probajte skinut ovaj score.
malo mi se čini da je prevelik pad fps-a, nisam neki stručnjak ispravite me, ako sam u krivu.
malo mi se čini da je prevelik pad fps-a, nisam neki stručnjak ispravite me, ako sam u krivu.
Ma samo ti se čini. Sa gotovo 2400 do 1 je skroz normalno
@strit kakav je ovo score
Ma to ti je zato što treba mašini da se zagrije. Ma to je neka greška. Na oc-anoj mašini mi je avg 35 fps-a s tim postavkama.
VOLUME@ najbolji do sad!
BTW igram metro kao COD2. Što više fps-a to mi manje laga.
Postavke:
DirectX: 11
Rezolucija: --
Quality: High
Antialiasing: AAA
Texture Filtering: AFx16
Enable Advanced PhysX: OFF
DOF: OFF
Runs: 1
da, ali su postavke na high, teselacija uključena, lagga jer snima sa frapsima. da ne snima dobio bi bar 5fps-a u prosjeku.
ipak je ovo full hd, dobar posao je grafa obavila.
da, ali su postavke na high, teselacija uključena, lagga jer snima sa frapsima. da ne snima dobio bi bar 5fps-a u prosjeku.
ipak je ovo full hd, dobar posao je grafa obavila.
Ne kažem ništa ipak je to samo 5670 no ipak Metro2033 je igra namjenjena isključivo hardcore gamerima tj znači podrazumjeva se i neka GPU od 3-4 tisuče kuna..
Evo i mene sa novim PC-jem:P
Intel Core i5 2500K @4.00GHz
HD6850 @850/1200MHz
DDR3 2x2GB G. Skill 2133MHz
Prvi screenshot su autorove postavke, drugi su one u benchmarku na kojima ja igram i treče je gameplay mjereno programom Fraps unutar igre misija Prologue (ona uvodna najzahtjevnija). Btw uzmite u obzir da iako benchmark mjeri 22 FPS-ova to nije svemogući pokazatelj gameplaya, a ovaj treči rezultat je 24 FPS-ova+ u prosjeku što igru čini sasvim igrivom jer je Metro ipak jako dobro optimiziran te čak več na 25 FPS-ova oku ugodno, a Fraps ukrade još i kojih 3-4 frameova u prosjeku tako da imam nekih 25-30 u igri na postavkama: 1920X1080, Very High, MSAA, DX11, Teselacija ON, DOF ON.
Btw jedino mi fali onih AAx4 ali ipak je to grafička od 1100 kuna
Odakle tebi to da FRAPS ukrade 3-4 framea ?
Odakle tebi to da FRAPS ukrade 3-4 framea ?
Fraps ukrade maximum 3 fpsa.U pravu je kolega.
haha, nemoguce, sta mu radis?!?
A ja se baš ponado da će netko skinut.
Pa kad neće nitko onda ću ja.
tito imaš Quad SLIXD
ma ni sa quadom ne moze napraviti takav score XD
Ovaj benchmark je masakr naspram stvarnome gameplayuXD
Ni u najubitačnijim scenama neam toliki malo AVG FPS kao ovdje:D
Mjereno Frapsom ofkors koi ionako opet krade 3-4 FPS-ova tako da ono.. Hehe
Ja sam iscenirao Prologue (uvodnu misiju) i dobio 24FPS+, a ta je najzahtjevnija. Znači u stvarnosti imam unutar gameplaya preko 30FPS-ova:PPP
I to na Full HD, Very High, PhysX ON, DOF ON, teselacija.
Malo kažem pomaže u tome svemu i proc jer ja imam zvjer i to OC-ed, ali 6850 obavlja dobro svoj posao na 850MHz i u ovoj igri:PPP
Isto tako mogu igrati Witcher 2 i Crysis 2 sa preko 30!!!
Aj pokušaj.. XD opet kako samo 40 FPS-ova a kod mene 52:P
Aj pokušaj.. XD opet kako samo 40 FPS-ova a kod mene 52:P
Bolji CPU imaš, u ovom benchu je vrlo bitan.