Kruskar X5450 4.049MHz @1.36v
428CB
Igram se još s xeonom dok stignem prije nego isparim u dublin i uzmem novu konfu :P
Kasnije ću vidjeti njegov max na h2o.
Kruskar X5450 4.049MHz @1.36v
428CB
Igram se još s xeonom dok stignem prije nego isparim u dublin i uzmem novu konfu :P
Kasnije ću vidjeti njegov max na h2o.
Ja priša 1000 CB
nicky.sl -- Xeon x5675 -- 4404 MHz ------ 1014 cb
Stari Xeon pere clockanog 6700K :)
Ja priša 1000 CB
nicky.sl -- Xeon x5675 -- 4404 MHz ------ 1014 cb
Stari Xeon pere clockanog 6700K :)
Neda stari nasebe, još ima života u njegovih 6 jezgrica
Stjepanj djeli td-ove jer je od njegovog novog Skylake-a skoro duplo jaci hihihi...
Stjepanj djeli td-ove jer je od njegovog novog Skylake-a skoro duplo jaci hihihi...
Neće on dugo ostat na toj i5-ici
I moj stari FX je imao 200 veci score u cine benchu........... i samo tamo
Pa 8-core FX u totalu i je jaci procesor od i5, al aplikacija treba znati koristit sve threadove na max da to dodje doizrazaja. Rendering je primjer toga..
Ko renda??2 % ljudi na forumu!
Ko gejma?? ostalih 98% ljudi na forumu!
Pa 8-core FX u totalu i je jaci procesor od i5, al aplikacija treba znati koristit sve threadove na max da to dodje doizrazaja. Rendering je primjer toga..
Kao Battlefield 1u DX12 npr.
Ko renda??2 % ljudi na forumu!
Ko gejma?? ostalih 98% ljudi na forumu!
Tocno, moja poanta je bila da ne favorizira cinebench fx-a nego koristi procesor u potpunosti...
Nije jaci u totalu, ima veci score jer ima više "jezgri". Zato profitira tamo i samo tamo, core to core je ne usporediv.
Nije jaci u totalu, ima veci score jer ima više "jezgri". Zato profitira tamo i samo tamo, core to core je ne usporediv.
A tko priča o "core to core" ovdje se gleda "CPU to CPU" a pod CPU spadaju sve jezgre a ne samo jedna.
Pa "u totalu" znaci sve jezgre skupa pobogu. U totalu je jaci od i5 al i5 ima dosta jace jezgre..
Da no ja govorim o Cinebenchu iskljucivo i kako samo tamo te jezgre cine razliku, cak ni u renderu nisam primjetio razliku, kako god ne bitno...
Da no ja govorim o Cinebenchu iskljucivo i kako samo tamo te jezgre cine razliku, cak ni u renderu nisam primjetio razliku, kako god ne bitno...
Cinebench = render
Mislio sam na video render u Vegasu, u kojem se ne vidi razlika, a naj bolje je ionako koristiti OpenCL/CUDA za render
Da, haha. Možda bi išlo još koji mhz gore ali ovo je više-manje max sa ovim hladnjakom.
Ma daleko je to od slave, nego čisto uživam kad ima malo zdrave konkurencije, forum je odmah življi.
EDIT: nego vidim sad je opet i7 na avataru, jesu to neke psihološke pripreme za nadogradnju?
Moraš uzeti i novu ploču, 1151 ploče ne podržavaju prave i7 procesore