Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.492.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Čitatelj kaže...
RuskeGTT kaže...

ajmo decki da vidimo vas 10 years challenge sa vasim autima (tko je vozio pred toliko vremena, jel)

RuskeGTT kaže...

vlasnik je uvijek isti divljak (sa jedno barem 500tkm vise u guzici) 

Izledas kao da ti je netko puko samar, pa ti kosa pala s glave na lice

Al salim se, i ja sam celav i bradat (moja brada je do pupka kad je mokra, kad je suha do pol torza),

a prije 10g sam imao kosu do guzice. Nemam fotke al nema veze. I bolje da nemam.

al stvar je da ja nisam celav, nego jednostavno nosim bradu a kosa minimalno...vec se moram sisat na 6-7mm jer mi ovo predugo :D 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Nisam ni ja celav prirodno - ali brijem glavu jer mi je tako najugodnije, nebi vise cesljao grivu da mi netko plati.

A po kilazi smo jednako napredovali. Ja malo vise od tebe.

14 godina
1BIT kaže...

Je, neće mu ništa biti, da ga je držao konstantno u blokadi i tako se vrtio preko sat vremena, e onda bi se možda pregrijao, al koliko vidim, nije ni blizu blokade ga stiskao, jer nema ni potrebe zbog manjka trenja ga i sa nižim gasom vrti ko vešmašina centrifugu...
(pregrijavanje motora je čest problem kod driftera na suhoj stazi, jer drže motor konstantno na visokimm okretajima, a voze se relativno sporo 40-50km/h i protok zraka je premalen za adekvatno hlađenje...)

BTW: znači nisam jedini koji ima feeling da će se nešto raspast kad se vrti pod ručnom
meni je odma u glavi: il će mi se izut guma sa felge, jer je zimska visokog profila, il će mi šrafi popucat zbog bočnih sila ako guma uhvati na trenutak (sile koje inaće nisu prisutne u normalnoj vožnji...), il će mi se glavčina/ležaj zanjeg kotača išćupat opet zbog bočnih sila ako guma na tren uhvati baš na nekom grippy dijelu

EDIT:
Meni je napetije bilo gledat oće puknut zadnjim krajem u klupicu ili stativu gola na tom školskom igralištu, s obzirom da je dosta mali prostor...

Pravi drifteri idu puno puno vise od 40-50km/h, a problem im predstavlja i ulje koje ne cirkulira kako treba pri velikim g-silama koje su prakticki konstante pa koriste dry sump.

Ja sam se jucer zezao na parkingu koje je bio malo pod snijegom, malo ne, pa kad uhvati nije bas lijep osjecaj, sve vibrira, prednji kotaci bi najrade pobjegli s auta 

A o zadnjem mostu, koji je ionako problem na 206icama, bolje da ni ne razmisljam 

8 godina
neaktivan
BORG kaže...
BabyDriver420 kaže...

Slažem, gledam da je kozni volan, automatska klima, ekran na izvlacenje, naslon,ali felge i takve sitnice. Naravno da bi volio s-line, navi, sporstska sjedala sa kožom ali takvi su i daleko skuplji. Neku sredinu gledam

Shvacam te u potpunosti, ali mislim da ti bude poslije zao ako ne uzmes i sa ksenonima.

Vidio sam par Audia sa halogenim svjetlima, kao da je drugi auto, nije to to.

Polako, siguran sam da budes nasao dobar primjerak.

To je istina, malo ću pričekati jer mi nije tako hitno ali istina xenoni kao i vece alu felge dosta dignu izgled auta. Moram i proučiti sve oko uvoza, za sad mislim platiti autokući riješavanje papira i dovoz jer se ne razumijem u to. A već uvezenim autima nevjerujem da nije skidana kilometraža jer i u Njemačkoj košta očuvani primjerak a njima se ne isplati skidati zbog kazni euro po kilometru

17 godina

O felgama se nemoj puno brinuti, imas sad dosta replika po povoljnim cijenama.

Felge lako zamijenis, a recimo ove OEM koje ces dobiti sa autom, ostavis za zimski setup.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
14 godina
odjavljen
I onda kažeš da nije uništavanje auta
17 godina
Dex.pwn kaže...
I onda kažeš da nije uništavanje auta

je, da, bolje da ga proda sad za 500 eura dok moze jer taj auto sutra vise nece voziti sto mu je napravio

unistavanje auta je kada stavis ledice na 20 godina star auto jer je to u modi, a nit bolje vidis, nit lijepse izgleda.

najbolji su mi oni sto naruce neku traku s ebaya i nalijepe negdje random na 30 godina star auto

16 godina
Auti - ultimativna tema

Evo mali je u dvorištu :D
Sutra više slika kad ga operem i usisam 

#fsb
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ajmo decki da vidimo vas 10 years challenge sa vasim autima (tko je vozio pred toliko vremena, jel)

evo fali koji mjesec do punih 10 godina, ali who cares 

druga slika 9 godina kasnije prije nego sam ju prodao..

a sada, svi znate 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Cudan neki golf. 

12 godina
sveupitni kaže...

Evo mali je u dvorištu :D
Sutra više slika kad ga operem i usisam 

Jos nabavis neku mecku i imas sveto trojstvo 

14 godina
RuskeGTT kaže...

posto je rijeka osudena da bude bez snijega ocito, malo sam natezao rucnu po blatu, rally style...nije bilo nes zanimljivo, pa sam odustao nakon 2 povlacenja...

jebo vise tu rijeku, nit sunca i vrucina ljeti, nit snijega zimi...

Pa nije Platak tako daleko da Cupra malo vidi snijega

Vidio sam i čuo auto par puta po gradu, top

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

nemojte mi samo o snijegu  muka mi je od pomisli 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Tomek.Klc kaže...
RuskeGTT kaže...

posto je rijeka osudena da bude bez snijega ocito, malo sam natezao rucnu po blatu, rally style...nije bilo nes zanimljivo, pa sam odustao nakon 2 povlacenja...

jebo vise tu rijeku, nit sunca i vrucina ljeti, nit snijega zimi...

Pa nije Platak tako daleko da Cupra malo vidi snijega

Vidio sam i čuo auto par puta po gradu, top

pa bio sam ja i po gk, ali sve ocisceno, a na platku je za vikend bilo previse ljudi da bi divljao tamo pred njima + djeca...

a istina je isto da neznam za neke sporednije cestice osim mrzla vodica i mrkopalj, ali i tamo bilo cisto...prosle godine sam gustao na vrijeme, ovaj vikend sam zakasnio :( volio bi najvise nac neki neocisceni parking bez stupova/trotoara/stabla...mob na tronozac negdje vani i uzivancija...

14 godina
odjavljen
Otiđi na Šebaljov IG profil i vidi zadnji video. Šebalj fino daje gas, a ne ko ovaj u crveno odma..
@ nemoj sad da ga skroz uništim i izvadim i halogenke pa da nema nikakvo svjetlo 😂
Jebeš mi narod, bar čitajte što pišem za svjetla... 🤦🏻‍♂️
13 godina

Ako mislis na mene

DAleko od crvenog

3500/7000

Ti si dečko bas zabrijao

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nece nista biti od crvenog, napravljeno je da se vrti do blokade. Kod nas se ljudi boje okretaja kao da voze lanciu iz 1963 bez blokade i brojaca okretaja. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2019 16:16 (ivanzu).
14 godina
odjavljen

Nešto se onda previše dere za tak niske okretaje

13 godina
ivanzu kaže...

Nece nista biti od crvenog, napravljeno je da se vrti do blokade. Kod nas se ljudi boje okretaja kao da voze lanciu iz 1963 bez blokade i brojaca okretaja. 

Naravno da neće,najviše i voli 6000-7000.Na kraju krajeva to je 3.0 redni šestak benzinac

Dex.pwn kaže...

Pa najviše se i čuje 1500-3500,to sam već napisao

Kad ideš do blokade,uopće nema neki zvuk

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
17 godina

Bome ziva istina, svi manje vise mrljave aute sa preniskim okretajima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
16 godina
BORG kaže...

Bome ziva istina, svi manje vise mrljave aute sa preniskim okretajima.

Zato najbolje imati 50ks i onda nemas izbora.

Il ides u okretaje ili ostajes doma 

15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Preticanje dolazi u obzir tek kad osjetiš vjetar u leđa

15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

~20s 0-100km/h, to je prava stvar
Ja sam izmjerio najbrže 18.05s sa 54ks.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
RuskeGTT kaže...
Tomek.Klc kaže...
RuskeGTT kaže...

pa bio sam ja i po gk, ali sve ocisceno, a na platku je za vikend bilo previse ljudi da bi divljao tamo pred njima + djeca...

a istina je isto da neznam za neke sporednije cestice osim mrzla vodica i mrkopalj, ali i tamo bilo cisto...prosle godine sam gustao na vrijeme, ovaj vikend sam zakasnio :( volio bi najvise nac neki neocisceni parking bez stupova/trotoara/stabla...mob na tronozac negdje vani i uzivancija...

Kad friško padne snijeg onda treba navečer iza 10 otić gore, slabo bude ljudi. Parking prazan, samo se par auta baca po boku.

Znao sam nekad i upalit kamere da vidim jel tko od poznatih gore, uvijek se netko vrti po parkiralištu kad ima snijega.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Tomek.Klc kaže...
RuskeGTT kaže...
Tomek.Klc kaže...
RuskeGTT kaže...

Kad friško padne snijeg onda treba navečer iza 10 otić gore, slabo bude ljudi. Parking prazan, samo se par auta baca po boku.

Znao sam nekad i upalit kamere da vidim jel tko od poznatih gore, uvijek se netko vrti po parkiralištu kad ima snijega.

sve znam...svojedobno kad sam bio mulac sam isao redovno gore na prvi snijeg...pa cak i u 1-2 ujutro bi kretao...sad jednostavno imam takav zivotni ritam da u 22 vec spavam...tako da tu opciju odbijam...isto tako tjednom pa i da je u 18h snijeg friski sumnjam da bi otisao...jedino mi ostane vikendom (moze i cijeli dan opet do razumne ure) i osuden sam na to...ili nadat se da nakon snjezne noci drugi dan ostane koji parking neociscen (bilo bi korisno kad bi i znao gdje ima takvih, jer sigurno ima)

17 godina
sstrmi kaže...

Dex.pwn kaže...

Pa najviše se i čuje 1500-3500,to sam već napisao

Kad ideš do blokade,uopće nema neki zvuk

je**s mi narod da bar cita sta si napisao za okretaje

10 godina
odjavljen
Idem danas pogledati ovaj auto: https://autohaus.romoto.de/Autowelt-Sued-eK/Gunningen/de/248648/Fahrzeuge/Mercedes-Benz-C-220-CDI-Coup-7G-Comand-O-RCam-T-Leder-AHK-138851167.html
Ako može koji savjet na šta da obratim pažnju bio bih mu zahvalan. Što se auta tiče nob sam.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa, ima li za kupiti u Bauhausu ili negdje sredstvo kojim bi poprskao auto prije početka ispiranja u samoposlužnoj autopraonici

nešto slično kao što se koristi za alu felge samo ovaj put mi treba za karoseriju 

12 godina
neaktivan

Čini mi se da ti motori imaju plastičnu pumpu vode ,a ona zna procurit ali nisam 100% siguran. Ako ulje u mjenjaču nije mijenjano i ako kupiš to odma idi promjenit iako mercedes kaže da se netreba mjenjat.Slušaj dali cvili prednji dio motora dok radi zna remenica otić. I gledaj dali ima ulja oko senzora radilice, ako ima otišla gumica ali to nije skup popravak.

14 godina
odjavljen

Ovako kao noob mislim da moram po auta rasklopit :D

Kako šta vidit, na koji način...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice