Wharfedale vardus 100 ili Dali concept 1

poruka: 8
|
čitano: 4.239
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Znači dvoumim se između ovih zvučnika , jedan i drugi mi se čine kao dobar izbor. Evo linkovi: Wharfedale vardus 100 http://www.vemil.hr/proizvod/zvucnici-wharfedale-vardus-100-black/31509/ Dali concept 1 http://www.vemil.hr/proizvod/zvucnik-dali-concept-1-svijetli-hrast-87-db-8-ohms-625-hz-225-khz-100w-1-kom/6103/ Wharfedale imaju veće kutije , teži su , imaju veću membranu i sviraju nešto niže. Ono što je na strani Dali-a je impendacija koja je ovdje 8 oma naspram 6 kod Wharfedale. Kod oba modela snaga je ista. Kakve su vaše preporuke , imate li iskustva s ovim zvučnicima ? Btw.Malo je poruka neuredna jer je pisana na mobitelu.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam Wharfedale 8.3 i mislim da bi oni bili bolji izbor!

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A uzeo bi ja Focal utopiu najrađe al... Stavio si zvučnike floorstandere koji su skuplji od ovih što sam naveo. Za 1300 kn se ne može naći dobar floorstander a ovi su sigurno par tisuća kuna.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Wharfedale vardus 100 ili Dali concept 1
explorer 4 kaže...
A uzeo bi ja Focal utopiu najrađe al... Stavio si zvučnike floorstandere koji su skuplji od ovih što sam naveo. Za 1300 kn se ne može naći dobar floorstander a ovi su sigurno par tisuća kuna.

jbg, nisi me skužio, mislio sam na male Wharfedale koje si naveo...ja bi njih odabrao zbog toga što već imamnjihove pa znam kako zvuče.

Imedancija tu ne igra ulogu. praktički sva pojačala mogu radit sa 8,6,i 4 ohma

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 21:17 (cassini).
15 godina
neaktivan

Aha , nisam te skužio , oprosti.

Odlučio sam se na Varduse na kraju , nadam se da će mi lijepo svirati :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

daj malo dojmova kad ih spojiš, kako si ih smjestio i tako...voliš jači, tamniji bas ili svjetliji???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cassini kaže...

daj malo dojmova kad ih spojiš, kako si ih smjestio i tako...voliš jači, tamniji bas ili svjetliji???

Oću oću , idem u ponedjeljak po njih i pojačalo.

Za početak će ić na stol jer neman para za stalke.

Volim kad je bas mekan , ne volim kad je onako "nasrljtiv" ako se tako može reći.Vjerovatno to znači svjetliji bas samo neznam još sve te audiofilske izraze

16 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
cassini kaže...

Oću oću , idem u ponedjeljak po njih i pojačalo.

Za početak će ić na stol jer neman para za stalke.

Volim kad je bas mekan , ne volim kad je onako "nasrljtiv" ako se tako može reći.Vjerovatno to znači svjetliji bas samo neznam još sve te audiofilske izraze

to ti dosta ovisi od muzike...ako slušaš funk, hip hop tu je bas mekan i ide duboko, dok kod rocka tog nema, tamo je nalgasak na srednjim tonovima gitare, bas je u drugom planu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice