Pozdrav!
Imam problem sa vob datotekama. Dakle radi se o datotekama koje su napravljene presnimavanjem VHS kazeta na DVD sa uređajem koji ima na sebi i VHS i DVD snimač. Problem je tu tome sto sam primejtio da te iste datoteke nemaju ispravan timecode, tj ne samo da nemaju ispravan timecode nego da kada u VLC.u prebacim na prikaz snimke unaprijed i vratim opet na isti dio iza ne prikaze mi se isti sadrzaj. Znaci ako slajder kad se gleda od pocetka dode na npr 2 minute i sada ja rucno prebacim na sredinu i opet vratim na mjesto di je bio sa 2 minute nece biti prikazan isti sadrzaj, a nece ni brojac minuta u vlc.u vise radit tj. samo ce pisat 00:00. Kako rijesiti taj problem ? Probao sam VOB Timecode Fixer i on odradi to da datoteka ima ispravno prikazano vrijeme ali je dio sadrzaja odrezan tj izbrisan ( onaj koji je bio prikazan kad se sljedeci put slajder vrati na istu poziciju ), a npr OpenShot Video Editor (koristim ga jer sam mislio iskljucivo odrezat dijelove snimke koji imaju sum) se zna srusit editiranjem takve datoteke.
Ima li netko neki savijet i dali se je netko vec prije susreo sa takvim problemom ?