Ekstrahiranje zvuka iz AVI datoteke

poruka: 7
|
čitano: 3.568
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam nekoliko AVI datoteka iz kojih bi htio ekstrahirati zvuk, i to u MP3 format. Dakle, želim dobiti MP3 datoteku koja sadrži zvuk iz AVI datotke.

Pretraga preko Googlea mi slabo pomaže pošto postoji 1001 program za ovu namjenu, a ja ne znam koji od njih doista valja.

Da li mi možete preporučiti program - treba biti besplatan, "light-weight", i pouzdan u svojoj namjeni.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ekstrahiranje zvuka iz AVI datoteke
Handbrake ili FormatFactory.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
Mitch kaže...

Zahvaljujem :)

16 godina
Šime kaže...
Mitch kaže...

Zahvaljujem :)

Gumb HVALA imas za ubuduce

nista :)

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
moderator
Šime kaže...

Imam nekoliko AVI datoteka iz kojih bi htio ekstrahirati zvuk, i to u MP3 format. Dakle, želim dobiti MP3 datoteku koja sadrži zvuk iz AVI datotke.

Imaš i neke programe koji mogu izvaditi audio komponentu (nekad je to MP3, nekad AAC, nekad nešto treće) u datoteku, bez da je diraju - dakle, bez rekodiranja, bez gubitka kvalitete. Recimo AviDemux i VirtualDub(Mod).

Kod AviDemuxa otvoriš datoteku, na File > Information se možeš informirati o vrsti zvukovne komponente u toj datoteci (AviDemux je glup što se tiče ekstenzija - moraš sam pisati nastavak datoteka) i jednostavno ideš na Audio > Save.

17 godina
mbaksa kaže...
Šime kaže...

Imaš i neke programe koji mogu izvaditi audio komponentu (nekad je to MP3, nekad AAC, nekad nešto treće) u datoteku, bez da je diraju - dakle, bez rekodiranja, bez gubitka kvalitete. Recimo AviDemux i VirtualDub(Mod).

Kod AviDemuxa otvoriš datoteku, na File > Information se možeš informirati o vrsti zvukovne komponente u toj datoteci (AviDemux je glup što se tiče ekstenzija - moraš sam pisati nastavak datoteka) i jednostavno ideš na Audio > Save.

Cool :) probat ću...

17 godina

Ovaj program sluzi baš za to i ništa drugo, izvuci Audio datoteku iz videa i rješeno lako i jednostavno za koristit pa nema frke.{#}

http://download.cnet.com/AoA-Audio-Extractor/3000-2170_4-10605079.html

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice