A1 VoWiFi?

poruka: 5
|
čitano: 1.636
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 mjeseci
A1 VoWiFi?

Pozdrav,

Imam iPhone 14 i uključio sam taj VoWIFI i radi za glasovne razgovore iako piše da je samo za Biz korisnike.

No, nažalost, ima limitaciju, ne prolaze SMS nikako.

Sad, budući imam jako slab signal i taj voWifi bi mi jako pomogao, može li se to ikako omogučiti da radi kako treba.

Zvao centar i ne daju jer je samo za BIZ?!

T-com to daje svima u pojedinim tarifama besplatno, što su ti A1 takvi škrtci.

Mislim da ću nakon isteka ugovora lagano ih odj* ..

127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2025 13:57 (yoko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: A1 VoWiFi?

Ako možeš, prebaci se na HT. HT je tu puno bolji. Povremeno se prebacim na A1 na bonove i onda se natežem sa službom za korisnike za VoLTE (koji mi puno više treba) jer ne želim njihove pretplate, a nisam poslovni korisnik koji bi to odmah dobio.

Ne razumijem ih, ali takva je njihova politika. HT daje VoLTE i VoWiFI svima (HT, Bonbon, Simpa) i to radi.

Poslao sam i SMS sa Bonbona na Simpu put VoWiFi-a, pa i to radi. 

Slika u prilogu, VoWiFi na Bonbonu i Simpi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2025 16:04 (zelenapaprika).
13 mjeseci
A1 VoWiFi?

Da, potpuno besmisleno.

Sad zvao korisničku službu, rekli da nemaju funkcionalnost VoWIFI SMS?!

Pozive daju, a SMS ne.

Budući mi je to također bitno i signal mi je ponekad toliko slab da se izgubi, to bi bilo odličan izbor!

Ne kužim što su tako tromi glede toga, pa to je opcija koja bi trebala svima biti dostupna u današnje doba!!

A i ništa ne gube time, sve se uredno naplaćuje kao da je poslano iz mreže, a pomogli bi mnogima koji muku muče sa signalom.

Katastrofa, stvarno ću kad isteče ugovor van iz toga..ipak je TCOM daleko daleko ispred njih po svemu.

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: A1 VoWiFi?
yoko999 kaže...

Da, potpuno besmisleno.

Sad zvao korisničku službu, rekli da nemaju funkcionalnost VoWIFI SMS?!

Pozive daju, a SMS ne.

Budući mi je to također bitno i signal mi je ponekad toliko slab da se izgubi, to bi bilo odličan izbor!

Ne kužim što su tako tromi glede toga, pa to je opcija koja bi trebala svima biti dostupna u današnje doba!!

A i ništa ne gube time, sve se uredno naplaćuje kao da je poslano iz mreže, a pomogli bi mnogima koji muku muče sa signalom.

Katastrofa, stvarno ću kad isteče ugovor van iz toga..ipak je TCOM daleko daleko ispred njih po svemu.

Ne žele. Čudni su. Moje iskustvo.

13 mjeseci
A1 VoWiFi?

A dobro, ako im nije stalo do korisnika onda nek' im bude kako hoće..

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice