Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 493.454
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Mi5
knez_b kaže...

Možete li mi možda uslikati kako imate namještene opcije u meniju TIPKE pa da mi pošaljete na PP?

Nisam siguran da li otkada sam instalirao novi softwer navedeno mi ne radi, kao i dvostruki dodir za otključavanje ekrana.

Unaprijed hvala.

U postavke/dodatne postavke/ tipke, trebaš obilježit ''dodirnite tipku početna za povratak na poč. zaslon'' i to je to.

A double tap ti je u postavke /prikaz i obilježiš ''dvaput dodirnite zaslon za buđenje''.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 19:55 (zabranjeniples).
15 godina
Narucio dns Mi5 bijeli sa grossoshopa za 1960 kn, koliko ste otprilike cekali vi koji ste sa tog shopa narucivali? I jel ima kakve veze sto je kineska nova godina, ne znam jel salju sa skladista u europi?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
Narucio dns Mi5 bijeli sa grossoshopa za 1960 kn, koliko ste otprilike cekali vi koji ste sa tog shopa narucivali? I jel ima kakve veze sto je kineska nova godina, ne znam jel salju sa skladista u europi?

Koliko je navedeno na stranici, samo dva modela Huaweia šalju iz EU...a to znači da će ti poslati tek 06.02. jer je bančenje u Kini do 05.02.

origin: mrxa
15 godina
majku im njihovu onda cu radije povuc narudzbu pa sa honorbuy stranice uzet za malo vise love.. jel cu dobit odmah novce natrag ako sad otkazem ili ce to bit natezanje koje mora trajat par dana?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
majku im njihovu onda cu radije povuc narudzbu pa sa honorbuy stranice uzet za malo vise love.. jel cu dobit odmah novce natrag ako sad otkazem ili ce to bit natezanje koje mora trajat par dana?

S obzirom da nitko neće obrađivat tu narudžbu, vjerujem da bi trebalo biti lako otkazati...ili baš suprotno, pošto to nitko nema za otkazati, možda ćeš opet morat čekat do 06.02.

Što se Honora tiče, pazi isto jer je ista praksa, moraš naručiti sa EU stocka (3/32 bijeli).

Tu je isključivo tvoja krivica, Grosso ima ogromno upozorenje koje govori da nema isporuka niti ičega do 06.02., a na Honoru na vrhu piše isto. S tim da se na Grossu otvorila poruka preko cijelog ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 8:21 (mrxa1).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jel ima tko problema s majkom tijekom razgovora? Ako da, koja verzija roma?

Jel vraćena u 7.0 opcija gašenja noise cancellinga tijekom poziva(to je izvor buga)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
crazy_luđak kaže...

Ja imam.

Neovisno o ROMu.

Stalni viče na mene da visim na mobitelu i uopće se ne družim s obitelji.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
crazy_luđak kaže...

Ja imam.

Neovisno o ROMu.

Stalni viče na mene da visim na mobitelu i uopće se ne družim s obitelji.

Scimo si me

Postoji prijavljeno kao bug, ali nitko ne reagira

15 godina

A geekbuying eu skladiste? Tamo je izgleda jeftiniji MI5

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 7:32 (smor).
16 godina
smor kaže...

A geekbuying eu skladiste? Tamo je izgleda jeftiniji MI5

Geekbuying kao i Gearbest još uvijek ne šalje u Hrvatsku iz EU skladišta.

I to nije samo slučaj sa nama, vidim da nema ni Slovenije i dosta drugih zemalja.

Znam da je u najavi regulativa po kojoj će svi web shopovi morati slati svima u EU bez obzira bili u Schengenu ili ne.

EDIT: Evo vidim da Gearbest šalje iz EU i UK skladišta (ne i iz Španjolskog) samo što kod njih nema Xiaomi uopće u tim skladištima.

EDIT 2: Sad gledam za slanje sa Geekbuyinga, ispada da mogu iz UK skladišta (iz ES ne pošto kada se ide na checkout javlja da ne podržava shipping ovdje). Njemačko i Francusko skladište nisam ni provjeravao pošto nemaju ništa u njima. I da, u UK skladištu manje više samo imaju njihove kamere i baterije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 8:36 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Dajte mi EU direct najjeftiniju ponduu hitno mi je na poslu sam,a nemam vremena trazit,moram kolegi narucit.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
9 godina
@Bash
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

To je gizchina? Tamo je bez vouchera 288,99. Ako ima neko neki voucher za Gizchinu neka napise. Hvala Vam!

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
9 godina
Honorbuy je to, možda nije najjeftiniji ali je brz i pouzdan.
Za doslovno par dana je tu DHL-om.
9 godina
@Bash

Kaj ne vidiš 5$ voucher ?
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Naručio sam MI5 pošle nedjelje 22. siječnja, na Goldwayu, dan dva prije svekolikog kineskog slavlja,  a stigao mi je za 12 dana DPD-om. Sveukupno 270$ s maskicom i folijom kao poklonom za 10$, bijeli, 64 gb. Maskica je bila unutra, pa je vjerojatno zato bio skinut celofan s kutije, bar se nadam da je zato. Gore je Global stable koji se odamah mogao nadograditi. Pokušavam poslati zahtjev za otključavanje, ali mi stalno dolazi odgovor kako upisujem pogrešan format tel. broja, iza +385 Croatia? Vidm kako će već na prvom koraku stavljanja eu inačice biti peripetija.... Masva, može pomoć?   

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Možeš li napraviti screenshot greške prilikom unosa telefonskog broja?

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
@Pincek

Koji si shiping odabrao/platio i je li sigurno bez carine i pdv-a kao u Top-one-u svojevremeno ?
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

probaj upisat 00385 ili ako si već odabrao Croati (+385) ako je tak navedeno probaj samo nastavit 9xxxxx npr.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

Kako to vidi Abrakadabra 

Vjerojatno kad se naruči od njih, oni naruče sa Grossa 

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Kako to vidi Abrakadabra 

Daj wtf, tko naivan će to kod njih uzimati

10 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
mrxa1 kaže...

Kako to vidi Abrakadabra 

Možda neki luđak 

Vidio sam na neutrino mobile kad sam ja naručivao je razlika bila nekih 500-600 kn ali sam se rađe odlučio sa honorbuya.

16 godina
neaktivan
J1mCarrey kaže...
crazy_luđak kaže...
mrxa1 kaže...

Kako to vidi Abrakadabra 

Možda neki luđak 

Vidio sam na neutrino mobile kad sam ja naručivao je razlika bila nekih 500-600 kn ali sam se rađe odlučio sa honorbuya.

ajde još 500kn razlike, al ja sam 64gb platio ~2400, ovo je loodo

11 godina
neaktivan

Ove prekrižene cijene i uštede su mi vrh. Pa ja sam svoj Mi5 platio 2700 u Instar-u, pa koga oni zavaravaju? 

14 godina
Xiaomi Mi5

Pozdrav ekipa, drago mi je vidjeti neke od ekipe iz Mi3 teme 

Evo ovako, ja sam skoro godinu dana u Samsung taboru i ispao sam iz sheme s flashanjem bootloaderima.

Uzeo sam mami s honorbuy-a Mi5 (3 GB/32 GB) za 290 USD s dostavom (s kaljenim staklom) i sve super, sve je 5.

Mobitel je stvarno uredno složen, lijep, znatno lakši, a nešto veći od S7 i sve drugo što svi znate.

Naime, stavio bih joj EU miuiandroid ROM (zadnji Stable), vidim da je procedura manje više slična kao što je bila prije s Mi3, no ima nekih novina.
Prvo treba unlockat bootloader (aplicirao sam se na stranici i sad trebam čekati kod)?
Naime, sve sam čitao, al brzo čovjek ispadne iz sheme.
Bitno mi je dobiti TWRP, dalje je proces super jednostavan.

Može li itko, drugu u nevolji pomoći da riješim problem. Ubi me keva nema hrvatski menu hahaha.
Unaprijed hvala ekipa!! 

Živili.

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vlatko27 kaže...

Ove prekrižene cijene i uštede su mi vrh. Pa ja sam svoj Mi5 platio 2700 u Instar-u, pa koga oni zavaravaju? 

Slažem se, pokušavaju na neku foru privuć tih par naivaca da plate puno previše...

iako nisu tu jedini, ni Kinezi nisu neko cvijeće što se toga tiče...

Mada me čudi i to malo, znam da se u maloprodajnim trgovinama uvijek pazi sa tim "križanim" tj. starim cijenama zbog inspekcija koja može tražiti dokaz da je cijena stvarno bila takva. Al da, ovo je ipak Agrokorland i tu normalni zakoni ne vrijede.

Evo i Gearbest "super popust" koji je danas došao 

15 godina
Xiaomi Mi5

Koja je razlika između eu i global stable/dev romova i koji je bolji za koristit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Naručio sam MI5 sa geekbuyinga, ES warehouse, na DE adresu, došao uredno za 3-4 dana, zlatna boja 32gb sa Tronsmart QC autopunjačem jer je bio najjeftiniji,230Eura, i dostupan. Na romu sa kojim je došao nije radio Double tap to wake i nije bio update-a, što mi naravno nije bilo dovoljno dobro. Otključao sam bl,imam odobrenje za nalog jer sam isto radio sa prethodnim Xiaomijem pa je prošlo iz prvog pokušaja, stavio Globe rom pa sad radi dobro, Nougat,8.1.9.0, SOT 5-6h,..

Od "special features" sam primjetio da GPS ne radi kad se priključi na Quick charger, u autu i u stanu, a sa običnim punjačem i bez njega radi uredno.

I kamera mi nije nešto puno bolja nego na MI4C. Jel još neko poredio kamere/ slike sa ova dva telefona?

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 19:46 (smor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Koja je razlika između eu i global stable/dev romova i koji je bolji za koristit ?

EU ROM je custom rom, global je official

15 godina
Xiaomi Mi5

Trenutno sam na global developer, a probao bi global stable ili ovaj eu.

Koji je opčenito najbolji i ako može kakav link za tutorial?

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice