Zvuk na Win7

poruka: 4
|
čitano: 2.120
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zvuk na Win7

Bok, instalirao sam Windows 7 i sve radi super, samo mi se događa da kad pokrenem tv, onda mi se postavi zvuk na mute. Naime imam sljedeće komponente: mb: Gigabyte P35-DS3L, multimedia: winfast pvr 3000 deluxe. I naravno originalni driver sa službenih Gigabyte-ovih stranica mi ne radi, jer ne mogu dobiti zvuk s tv kartice.

Ima li tko slična iskustva?

Hvala,

LP

0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk na Win7

ja ti koristim sličnu ploču, ali imam neki kablić s kojim spajam svoju tv karticu na ploču, odnosno ima na tv kartici neki izlaz, koji s tim kablićem spajam na ploču, i to je baš kabl za zvuk.

sad ako netko zna točan naziv ili otprilike kako se zove taj kabl, nek ti kaže, pa onda možda riješiš problem.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati. http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=7126
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 17:58 (sage).

0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk na Win7

Imam istu ploču i sličnu Winfast karticu, jesi li probao Sound -> Playback devices -> Speakers properties -> Levels pa nači koji štima.

Koliko ja znam u winfast konfiguraciji tv-a moraš točno definirati volumen-leveling komponentu koju da koristi za pojačavanje volumena TV-a.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zvuk na Win7

Evo riješio sam problem. Sa službenih stranica skinuo najnoviju verziju drivera za zvuk. Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice