Upalim ja da nas komp i vidim da mi je ona startna trkak onako klaik kao ina win xp sp1 .
Otišao sma u opcije da stavim onu plavu traku ali nema ničega samo ona klasik.
System Restore nije pomogao .
Upalim ja da nas komp i vidim da mi je ona startna trkak onako klaik kao ina win xp sp1 .
Otišao sma u opcije da stavim onu plavu traku ali nema ničega samo ona klasik.
System Restore nije pomogao .
Start -> Run
i upiši services.msc
Tamo pogledaj servis Themes, treba biti uključen i namješten na Automatic
reci nekome tko ima xp da ti iz C:/->Windows->Resoruces->Themes skopira mapu i file pod nazivom "Luna" na usb i onda si ti to skopiraj u tu istu mapu na svom pc-u... i to je to...onda bi trebao ponovno moć postavit plavu traku
prije tog provjeri da li uopće imaš "Lunu" u toj mapi.
Na automatik je .
Dali se ona plava tema zove Luna ?
Ako da imam je u temama ali je neprihvaća .
Desni klik na taskbar -> properties -> gore u tabovima pod start menu odaberes start menu (tebi je vjerojatno classic oznacen)
Na automatik je .
Dali se ona plava tema zove Luna ?
Ako da imam je u temama ali je neprihvaća .
Jel imaš možda instaliran TuneUp Utilities?
Ne.
Evo uspio sam .
Ne.
Evo uspio sam .
big problem !!!!!!!!! doso mi update z SP3 i nes mi se pobrkalo znate ono GENIUE WINDOWS ADVANTAGE e meni treba download link za SP2
big problem !!!!!!!!! doso mi update z SP3 i nes mi se pobrkalo znate ono GENIUE WINDOWS ADVANTAGE e meni treba download link za SP2
ajd da ne duzimo neda mi se trazit ako ima neko taj advantage il link za download SP2 bio bi very zahvalan
ajd da ne duzimo neda mi se trazit ako ima neko taj advantage il link za download SP2 bio bi very zahvalan